Autonvuokraus Fort Lauderdale

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Fort Lauderdale

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Fort Lauderdale tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen keskuudessa. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Fort Lauderdale kauttamme.

Fort Lauderdalen opas

Bilutleie Fort Lauderdale
Fort Lauderdale Autonvuokraus

Fort Lauderdale sijaitsee Floridan osavaltiossa Atlantin rannikolla – noin 40 kilometriä Miamista pohjoiseen. Kaupunki sijaitsee Browardin läänissä, ja siinä on 165 000 asukasta (2010).

Fort Lauderdale on tärkeä satamakaupunki, ja monet risteilyalukset telakoituvat tänne. Kaupungin talous perustuu matkailuun, ja Fort Lauderdale saa vuosittain yli 10 miljoonaa kävijää.

Kaupungissa on upeita rantoja koko rannikolla. Floridassa on trooppinen ilmasto, jossa on kuumia ja kosteita kesät ja leudot, kuivat talvet.

Nähtävyyksiä

Fort Lauderdalea kutsutaan usein Yhdysvaltain Venetsiaksi kaupungin monien kottien ja pienten järvien vuoksi. Kaupungin keskustassa on pilvenpiirtäjiä, taidegallerioita, kauppoja, lukuisia yökerhoja, luksushotelleja ja viihdepaikkoja – mukaan lukien suuri pelihalli ”Hollywood Bingo Imperium”.

Fort Lauderdalessa on myös useita museoita –mukaan lukien taidemuseo– jossa on yksi Amerikan suurimmista modernin taiteen kokoelmista. Täällä voit myös nähdä kauniita veistoksia sekä Picasson tekemän keraamisen kokoelman.

Muita Fort Lauderdalen nähtävyyksiä ovat: suosittu tiedemuseo ”Museum of Discovery and Science” – IMAX-elokuvalla, interaktiivisilla näyttelyillä ja lentosimulaattorilla, automuseolla ”Fort Lauderdale Antique Car Museum” sekä ”Stranahan House” – kaupungin vanhin talo 1901: ltä, joka on tänään avoinna yleisölle. Kaupungissa on suosittu drive-in-elokuvateatteri sekä monia puistoja ja virkistysalueita.

Venetakseja Fort Lauderdalessa.

Tutustu Fort Lauderdaleen autonvuokrausta

Monet uskovat, että Yhdysvallat on parhaiten kokenut autolla. Täällä tiet ovat yleensä hyviä, opasteita on helppo seurata, yleensä selviää, ja tieverkon ympärillä on ainutlaatuinen infrastruktuuri. Ruokailutilat, nähtävyydet, huoltoasemat ja muut ovat lähes aina lähellä tai lähellä hyvää tietä. Floridassa sinulla on paljon valittavaa retkien ja kokemusten suhteen. Alla olemme valinneet joitain parhaista sopivista, jos olet Fort Lauderdalessa ja Miamissa.

Key West tunnetaan ainutlaatuisesta ja pastellinvärisestä asutuksestaan.

Key West – Saaristo kuution kanssa seuraavana pysäkkinä

Key West on Amerikan eteläisin kohta,ja helppo päästä autonvuokraus Fort Lauderdale. Alue on kuuluisa ainutlaatuisista ja pastellinvärisistä rakennuksistaan, historiallisista nähtävyyksistään,vilkkaasta yöelämästään, upeista rannoistaan ja merellisistä tunnelmistaan. Silti monet uskovat, että suurin kokemus, joka liittyy Key Westiin, on itse asema. Lähes koko mantereen pätkä kulkee kapeilla saarilla, joilla meri on lähellä tien molempia puolia, ja useiden siltojen yli. Key West itsessään on se, mihin päädyt, jos ajat ulos suurimmalle osalle saarista. Siellä voit käydä esimerkiksi taloissa, joissa presidentti Harry Trumanja kirjailija Ernest Hemingway asuivat, ottaa aurinkoa, kylpeä, syödä hyvää ruokaa ja osallistua kuhisevaan kansanelämään.

  • Se on melko tarkka 300 mailia Fort Lauderdalen ja Key Westin välillä. Pysähtymättä ajo hyvillä moottoriteillä kestää vain 3 tuntia ja 20 minuuttia.
Evergladesissa voit kokea yli 30 ainutlaatuista ja harvinaista eläinlajia.

Everglades – Kansallispuisto ainutlaatuisilla luontoelämyksillä

Evergladesin kansallispuisto on Yhdysvaltojen suurin subtrooppinen alue,ja fort Lauderdalesta on helppo päästä autolla. Siellä voit nähdä yli 30 ainutlaatuista ja harvinaista eläinlajia– kuten amerikkalainen krokotiili, Floridan pantteri ja manaatit. Tämä tapahtuu kokeneiden oppaidenkanssa ja sekä veneissä, raitiovaunuissa, autoissa että jalan riippuen siitä, minkä seikkailukeskuksen ja kiertueen valitset. Tällaisia keskuksia on useita, ja lähin ja helpoin, kun saavut Fort Lauderdalesta, on Shark Valley Visitors Center.

  • Fort Lauderdalesta Evergladesin Shark Valley Visitors Centeriin on 100 km:n matka. Koko pätkä kulkee moottoritiellä ja vietät noin 1 tunnin ja 5 minuuttia autonvuokrausta.

Disneyworld, Orlando – Neljä teemapuistoa yhdessä

Orlandossa ei ole paljon amerikkalaisempia asioita kuin Disneyworld. Huvipuisto koostuu itse asiassa neljästä eri tiloista. Nämä ovat Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios ja Epcot. Yhteensä näitä puistoja jaetaan jopa 50 neliökilometriä. Kaikki rakennukset ja elämykset ovat ylellisiä, ja ne houkuttelevat lähes 48 miljoonaa kävijää vuodessa. Monet haluavat pitää täyden viikonlopun keskustassa. Voit yöpyä lähes 50 eri hotellissa, joista noin 30 on teemalla tunnetussa Disney-hengessä.

  • Fort Lauderdalesta on noin 300 kilometriä Orlandon Disneyworldiin, ja sama matka, jos ajaa Epcot Centeriin. Jos ajat pysähtymättä, vietät noin 3 tuntia.
Disney Worldissa on neljä erilaista puistoa.

Floridan merentutkimuskeskus

Florida Oceanographic Coastal Center haluaa tehdä valtameritutkimusta– mutta sen vieressä on myös erittäin hyvä seikkailukeskus. Se sijaitsee Hutchinson Island ulkopuolella Stuart, kaupunki, joka helposti ajaa autonvuokraus Fort Lauderdale. Floridan rannikolla on Yhdysvaltojen suurin lajien monimuotoisuus, ja tässä keskuksessa saat läheisen yhteyden moniin jännittäviin merieläimiin. Tämä on myös hyvä paikka pysähtyä, jos haluat rentoutua hieman yhdellä Floridan parhaista rannoista. Lähellä keskustaa on monia hyviä hotelleja, ja ranta on vain kivenheiton päässä.

  • Fort Lauderdalesta Florida Oceanographic Coastal Centeriin Stuartin ulkopuolella on noin 135 km moottoritiellä. Normaalilla liikenteellä ajomatka kestää noin tunnin ja 20 minuuttia.
Kennedyn avaruuskeskus on ihanteellinen, jos olet kiinnostunut avaruusmatkailusta ja maailmankaikkeuden monista salaisuuksista.

Kennedyn avaruuskeskus

Jos olet kiinnostunut avaruusmatkailusta ja universumin monista salaisuuksista, Kennedyn avaruuskeskus on keskellä aikaasi Floridassa. Avaruustukikohdassa on oma vierailijakompleksi, jossa voi oppia ja kokea, miten astronautin elämä hiipuu. Tässä, mene kävelylle. simulaattoreita, jotka osoittavat G-voimat, jotka altistuisit, jos olisit avaruussukkulassa, voit kokea, miten NASA olettaa, että elämä olisi tukikohdassa Marsissa, – ja näette laitoksen, josta varsinaiset avaruusraketit ja avaruussukkulat laukaistaan. Kennedy Space Centre vastaanottaa lähes 1,8 miljoonaa kävijää vuodessa, ja sitä pidetään yhtenä Floridan huippunähtävyyksistä.

  • Fort Lauderdalesta John F. Kennedyn avaruuskeskukseen on 300 kilometriä. Pysähtymättä ajomatka kestää noin 2 tuntia ja 35 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Fort Lauderdalen ja Miamin katujen varrella ei ole helppoa löytää pysäköintitilaa, mutta auton pysäköiminen ei ole vaikeaa. Kaikkialla on pysäköintihalleja ja suuria pysäköintipaikkoja ,joissa auto seisoo myös jonkin verran turvallisempana. Huomaa, että hinnat voivat vaihdella suuresti ja muutamasta dollarista kahden tunnin ajan yli 10 dollariin saman ajan.

Kuten useimmissa muissakin Amerikkalaisissa kaupungeissa, lähes kaikki ajavat itse sen sijaan, että he käyttävät julkisia viestintävälineitä. Tämä puolestaan tarkoittaa, että Fort Lauderdalessa voi olla hyvin paljon liikennettä. Jos aiot käyttää moottoriteitä ruuhka-aikana, voit odottaa pitkiä jonoja ja myös kuumia kuljettajia. Yleensä yhdysvalloissa ja ehkä erityisesti Floridassa kannattaa juosta hieman puolustuskannalla. Tämä osavaltio on yksi yhdysvaltojen liikenneonnettomuuksista. Floridan eri paikkojen onnettomuustilastoihin verrattuna on käynyt ilmi, että Fort Lauderdalen ja Miamin keskusta on ajoittain huonoin.

Lentokenttäkuljetukset kohteessa Fort Lauderdale

Lentokenttä

Fort Lauderdale–Hollywoodin kansainvälinen lentokenttä on toinen kahdesta lentokentästä, jotka palvelevat tätä Floridan osaa yhdessä Miamin kansainvälisen lentokentän kanssa. Fort Lauderdale on merkittävä lentokenttä, jossa on neljä terminaalia, jotka yhdessä käsittelevät noin 37 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Kaikki 14 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta lentokentällä, on koottu erilliseen keskukseen terminaalin 1 vieressä. Jos laskeudut yhteen kolmesta muusta terminaalista, olet riippuvainen bussikuljetuksista, jotka menevät autonvuokrauskeskukseen. Yhtiöihin kuuluvat Avis, Hertz, Budget, Sixt ja Thrifty sekä useita, jotka useimmat ihmiset tuntevat vain Yhdysvalloista.

  • Lentokenttä on noin 7 km:n päässä Fort Lauderdalen keskustasta, ja ajoaika on noin 15 minuuttia. Jos hotelli sijaitsee rannalla, sinun on odotettava noin 10-15 minuuttia ylimääräistä ajoaikaa.