Autonvuokraus Newark

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Newark

Newark matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Newark. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Newark

Autovuokraamo Newark
Autovuokraamo Newark

Newark sijaitsee New Jerseyn osavaltiossa, vain 15 kilometriä länteen New York – Pidetään usein osana New Yorkin metropolialueen.Väestö on yli 280000 (2010).

Newark liiketoiminta ovat osa teollisuuden perustuu, mutta se on vähitellen tullut merkittävä kaupan ja viestinnän keskus. Lisäksi kaupunki on tärkeä syvänmeren sataman.

Newark perustettiin alun perin vuonna 1666, mutta oli sen suurin kasvun aikaa 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa. Jälkimmäisessä osassa 1900 kaupunki hallitsi rodun konflikti, mutta tämä on tullut vähemmän ongelmia parin viime vuosikymmenen aikana – sekä laaja kaupunkien uudistamista.

On olemassa useita historiallisia rakennuksia kaupungin, myös ”Tuomiokirkko Sacred Heart” – Pohjois-Amerikan viides ’S Cathedral.Se pystytettiin välillä 1899 ja 1954 jälkeen paljon vanhempi Ranskan malleja, ja on tällä hetkellä arkkihiippakunnan katolisen kirkon. Myös juutalaisten ”Prince Streetin synagoga” on tutustumisen arvoinen. Muuten kaupunki on useita 1930 rakennuksia ”art deco” tyyli keuliminen.

Vierailu katedraali, on lyhyt matka kauniiseen Branch Brook Park, joka sisältää maan suurin kokoelma kukkivia kirsikkapuita – nimeltään ”Cherryblossomland”.

Newark on myös tunnettu sen rikas kulttuurielämä, ja ”New Jersey Performing Arts Center” (NJPAC) on yksi suurimmista keskuksista esittävien taiteiden Yhdysvalloissa. Se avattiin vuonna 1997 ja on vaikuttanut suuresti elvyttämistä kaupungin.

Lähin lentokenttä on Newark Liberty International Airport, joka sijaitsee 8 km etelään keskustasta.