Autonvuokraus San Francisco

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo San Francisco

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus San Francisco tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta San Francisco kauttamme.

San Franciscon opas

Bilutleie San Francisco
San Francisco Autonvuokraus

San Francisco sijaitsee niemimaalla San Franciscon lahden lahdella Tyynellämerellä – Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa. Kaupungissa on noin 770 000 asukasta (2010), mutta sitä pidetään koko pääkaupunkiseutuna, jota pidetään myös Suurkaupunkina. oaklandin ja Fremontin mukaan lukien, mikä kasvattaa väestön noin 4,3 miljoonaan.

San Francisco on yksi Pohjois-Amerikan vilkkaimmista ja tärkeimmistä satamakaupungeista. Lisäksi kaupunki on kaupallinen ja taloudellinen keskus – ja useiden isojen pankkien sekä Tyynenmeren pörssin pääkonttori on täällä.

Espanjalaiset perustivat San Franciscon vuonna 1776,ja kaupunki sai nykyisen nimensä vuonna 1846, kun amerikkalaiset hyväksyivät sen. Siitä lähtien, kun Kaliforniasta löydettiin kultaa vuonna 1848 vuoden 1910 väestönlaskentaan asti, väkiluku kasvoi vain 800:sta lähes 420 000:een. Vuonna 1906 suuri osa kaupungista tuhoutui voimakkaassa maanjäristyksessä (ja sitä seuranneessa tulipalossa) – mutta se rakennettiin suhteellisen nopeasti uudelleen. Kaupunkiin on iskenyt myös suuria maanjäristyksiä – edellisen kerran vuonna 1989.

1800-luvulta lähtien San Francisco on ollut kulttuurinen sulatusuuni, jossa eri ihmisryhmät ovat perustaneet omia kaupunginosia, joilla on arkkitehtonisia ja kulttuurisia piirteitä. Tämä näkyy piirien nimissä, kuten Chinatown, Japan Town ja Latin Quarter.

Se oli myös San Franciscon hippiliikkeessä, joka sai alkunsa 1960-luvun lopulla, ja kaupungilla on ollut maine liberaalina ja suvaitsevaisana siitä, mikä eroaa ”valtavirran” kulttuurista.

Nähtävyyksiä

San Franciscossa on monia nähtävyyksiä. Rakennustöissä kaupunki on ehkä ensisijaisesti yhteydessä 2,7 kilometriä pitkään Golden Gate -siltaan, joka vuonna 1937 avautuessaan oli maailman pisin riippusilta. Se on suosittu maamerkki kaupungille. Kultaisella portilla on myös muun muassa suuri 400-2019 ja useita puistoja. Golden Gate Park – joka sisältää myös useita museoita, akvaarion ja planetaarion.

Kultainen portti oli maailman pisin riippusilta, kun se rakennettiin.

Muussa tapauksessa kansalaiskeskus kaupungintalolla on mainittava yhtenä kaupungin nähtävyyksistä, joka sijaitsee pääkadulla Kauppakadulla. Lähistöllä on useita kaupungin nähtävyyksiä – kuten ooppera ja auditorio (johon mahtuu 10 000 ihmistä). Tällä alueella sijaitsee myös taidemuseo ”San Fransisco Museum of Modern Art” (SFOMA). Kaupungin vanhin säilynyt rakennus on espanjalainen lähetyskirkko ”Mission Dolores”, joka aloitettiin vuonna 1782.

Osa historiallisesta satama-alueesta – Fisherman’s Wharf – on veneyhteys kuuluisalle ja pahamaineiselle Alcatrazin vankilasaarelle,joka on nyt museo.

San Francisco sijaitsee Tyynenmeren rannikolta nousevassa jyrkässä ja mäkisessä maastossa, jossa korkeimmat kohdat ovat lähes 300 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on johtanut joihinkin liikennehaasteisiin – ja se on ollut tärkein syy kaupungin maailmankuulun raitiovaunujärjestelmän kehittämiseen – Köysiradat,joita pidetään myös yhtenä San Franciscon nähtävyyksistä.

Tutustu San Franciscoon autonvuokrausta

San Franciscossa on paljon nähtävää ja koettavaa, mutta älä unohda, että ympäröivä alue tarjoaa myös monia hienoja kokemuksia. Autonvuokraus, voit nopeasti päästä erilaisia kuuluisia nähtävyyksiä ja paikkoja. Kalifornian tieyhteydet ovat erinomaiset, ja jos pysyt poissa pahimmasta ruuhka-ajasta, pääset sinne nopeasti. Alla olemme valinneet joitain suosituimmista kyydeistä San Franciscon alueella.

Stinsonin ranta on noin 4,7 kilometriä pitkä kalkkivalkoisella hiekalla.

Stinsonin ranta – Helmi kultaisen portin lähellä

Tämä rannan helmi ei ole kaukana San Franciscosta, jos sinulla on autonvuokraus käytettävissäsi ja haluat kylpyhuoneen. Stinson sijaitsee Kultaportista koilliseen, ja se sijaitsee Tamalpais-ymäkeen. Olet ehkä nähnyt rannan suosituissa elokuvissa, kuten The Fog, Play it Again Sam ja Basic Instinct. Itse ranta on noin 4,7 kilometriä pitkä,kalkkivalkoisella ja melko kovalla pakatulla hiekalla, jossa on helppo kävellä tai lenkkeillä. Löydät suihkut ja wc: t hyvässä kunnossa rannan varrella, voit vuokrata aurinkotuoleja,pelata rantalentopalloa ja paljon muuta. Aivan rannalla on myös useita miellyttäviä ruokapaikkoja ja kahviloita. Jos olet onnekas, näet hylkeitä, delfiinejä tai muita valaslajeja Stinson Beachiltä, kun olet siellä.

  • San Franciscon keskustasta Stinson Beachille on enintään 38 kilometriä. Ajomatka kulkee Golden Gate -sillan yli ja kestää noin 50 minuuttia, kun pitkiä jonoja ei ole.
Napa Valley on Yhdysvaltojen tunnetuin viinintuotantoalue.

Napa Valley – Amerikan kuuluisin viinialue

Napa Valley on Yhdysvaltojen tunnetuin viinintuotantoalue. Viinitarhoja on yli 400 peräkkäin, ja niiden välissä on maalauksellisia pikkukaupunkeja. Useat tilat tekevät viinejä, joita pidetään maailman parhaina, ja voittavat kansainvälisiä palkintoja korkeasta laadustaan. Vaikka et haluaisi olla erityisen kiinnostunut viinistä, kannattaa pysähtyä laaksoon. Sen lisäksi, että useimmat maatilat tarjoavat viininmaistelua, retkiä ja viinikursseja,tämä on loistava alue tutkia. Luonto on kaunis, ja saat mukavia aistivaikutelmia riippumatta siitä, haluatko ajaa, vaeltaa vai ratsastaa. Pienistä kaupungeista löydät erittäin hyviä ravintoloita, joissa paikallisesti tuotettu viini on tietysti valikossa. Laakso tunnetaan myös monista hyvistä spa-hotelleista, ja Napa Valleyn ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset.

  • Nopein reitti San Franciscosta Napan kaupunkiin, laakson keskustaan, kulkee Oaklandin ja Vallejon kautta. Reitti on sitten noin 80 kilometriä, ja ajoaika on noin 55 minuuttia.
Harmaakarhun uskotaan olevan 1900–2400 vuotta vanha.

Yosemiten kansallispuisto – Katso Kalifornian jättiläiset

Tämä kansallispuisto sijaitsee Sierra Nevadan länsipuolella, jotaympäröi kaksi muuta samanlaista puistoa. Puiston suurin vetokortti on valtavat mammuttipuut, jotka kasvavat täällä (Sequoiadendron giganteum, tai vain Giant Sequoia amerikkalaisille). Huipussaan tämä puu on jopa 95 metriä, kun taas puun runko voi olla jopa 10 metriä leveä. Puiston julkkis on ”Grizzly Giant”,jättiläinen, jonka löydät puiston suurimmasta Sequoia-metsästä (Mariposa Grove). Harmaakarhun uskotaan olevan 1900-2400 vuotta vanha– mutta sen on tarkasteltava Washington Treen kokoa, jonka löydät samalta alueelta. Yosemite on kaunis luonnonalue, jossa on monia vesiputouksia, graniittikallioita ja vuoria, rikkaita villieläimiä sekä vaikuttavia metsiä.

  • San Franciscon keskustasta Yosemiten Mariposa Groveen on noin 350 km, jos ajat Modeston ja Mercedin kaupunkien läpi. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajomatka kestää noin 3 tuntia ja 45 minuuttia.

Carmel-By-The-Sea – Kaupunki, jossa Clint Eastwood on ”sheriffi”

Carmel on pieni ja hiljainen kaupunki rannikolla San Franciscon eteläpuolella ja lähellä Montereyta. Se on ihana asutus, jota ympäröi häikäisevä maisema. Keskustan arkkitehtuuri on eurooppalainen, jamonet taloista ovat hyvin säilyneitä helmiä, jotka ovat hyvin vanhoja. Kaupungin ranta on myös upea, kalkkivalkoisella hiekalla ja miellyttävillä uimalämpötiloilla. Kauneudesta huolimatta monet tuntevat Carmelin vain siksi, että näyttelijä ja ohjaaja Clint Eastwood oli täällä pormestarina jonkin aikaa. Carmelista löydät myös rikkaan valikoiman hyviä ravintoloita ja hotelleja, monia aktiviteetteja kaikenikäisille ihmisille ja joitain Yhdysvaltain omituisimmista laeista. Muun muassa korkeakorkoisia kenkiä ei saa käyttää, ellei ole saanut lupaa etukäteen. Clint Eastwood kuitenkin poisti jäätelökiellon kermatalossa ollessaan pormestarina.

  • San Franciscosta Carmel-By-The-Seaen on 200 mailia, jos pysyt US-101 S: ssä.
  • Santa Cruzin kautta ajellaan pätkä on hieman lyhyempi ja noin 186 kilometriä. Aika, joka kestää, jos valitset tämän reitin, on yleensä 5-10 minuuttia pidempi.
Carmel on pieni ja hiljainen kaupunki rannikolla San Franciscon eteläpuolella

Nick’s Cove Tomales Bayssa – Paratiisi merenelävien faneille

Tomales bay on ohut pieni vuonokäsivarsi Tyyneltämereltä, joka sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa. Alue on tunnettu ostereiden, hummereiden, rapujen, kalastuksen ja kaiken merenelävien kasvattamisesta. Täällä on hiljainen ja ystävällinen ilmapiiri, ja monet tulevat viikonloppuretkille syömään hyvää ruokaa, kalastusretkelle, kävelemään rantaa pitkin ja muuten nauttimaan ympäristöstä. Tomales Bayn tunnetuin ravintola on Nick’s Cove West Marinissa. Täällä tarjoillaan ihania mereneläviä ja erityisesti ostereita, jotka huuhdellaan paikallisesti keitetyllä oluella. Nick’s Covessa on mökkejä, jotka vuokrataan, jos haluat yöpyä, mutta alueella on myös muita hienoja pieniä hotelleja. Etäisyys San Franciscosta ei myöskään ole huonompi kuin se, että voit tehdä päiväretken Tamales Bayhin.

  • Nopein reitti San Franciscosta Nick’s Coveen kulkee San Rafaelin ja Petallaman kautta. Sen jälkeen reitti on hieman alle 100 kilometriä, ja ajoaika on 1 tunti ja 20 minuuttia.
  • Monet ihmiset haluavat ajaa Stinson Beachin kautta, koska tämä reitti tarjoaa kauniimman ympäristön. Reitti on myös lyhyempi (84 kilometriä), mutta ajat noin 1 tunnin ja 45 minuuttia.

Vieraile myös Las Vegasissa ja Los Angelesissa

Jos olet San Franciscossa lomalla ja sinulla on tarpeeksi aikaa, harkitse matkaa kahteen ikoniseen kaupunkiin Las Vegasiin ja Los Angelesiin. Molempiin pääsee helposti vuokra-autoilla hyvillä moottoriteillä, ja matkan varrella on paljon paikkoja, joihin kannattaa pysähtyä.

  • San Franciscosta Las Vegasiin Bakersfieldin kautta on noin 1000 kilometriä ja 8 tunnin ja 30 minuutin ajomatka.
  • San Franciscosta Los Angelesiin Bakersfieldin kautta on noin 600 kilometriä ja ajoaika hieman alle 6 tuntia.
Venice Beach los angelesissa on matkan arvoinen, kun olet San Franciscossa.
Ruuhka-aikana liikenne voi olla melko tiheää etenkin keskustan sisään- ja ulos menemällä pääteillä, kuten Golden Gate -sillalla.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Jos aiot vierailla yhdessä San Franciscon nähtävyyksistä, on todennäköistä, että löydät mukana olevan pysäköintipaikan. Pysäköinti kaduilla voi kuitenkin olla vaikeampaa löytää, mutta sillä on vain vähän merkitystä useimmissa Amerikkalaisissa kaupungeissa. Suuria pysäköintihalleja on kaikkialla, ja suurimmalla osalla hotelleista on omat pysäköintitilat.

Ajaminen San Franciscon keskustassa ei ole erityisen hankalaa, vaikka monet kadut ovat yksitieteitä ja maasto melko mäkinen. Samalla on huomautettava, että ruuhka-aikana liikenne voi olla melko tiheää etenkin pääteillä, jotka menevät sisään ja ulos kaupungin keskustasta. Golden Gate -silta on siinä suhteessa ajoittain pahin asia. Useimmat kävijät päättävät jättää autonsa pysäköitynä kaupunkiin tutustuessaan. Kaupungissa on hyvin kehittynyt julkinen viestintäverkko,ja täällä on suosittua käyttää raitiovaunua ja jalkoja.

Lentokenttä

San Franciscon kansainvälinen lentokenttä (SFO) on Toiseksi suurin Kaliforniassa LAX:n jälkeen ja maailman 25 eniten liikenteestä. Yhteensä vuosittain palvelee noin 28 miljoonaa matkustajaa. Lentokenttä yhdistää San Franciscon ja ympäröivän alueen useimpiin Yhdysvaltoihin, ja se on myös tärkeä kansainvälinen yhteys. Lahden alueella on myös kolme muuta kaupallista lentokenttää, mutta suurin osa täällä matkustamista turisteista käyttää SFO: ta.

Lentokenttä on tietenkin laajuudeltaan laaja, mutta onneksi kaikki autovuokraamot ovat kokoontuneet erilliseen keskukseen. Saat ilmaliikenteen (sininen linja) kaikista terminaaleista, pysäköintitiloista ja asemista julkisia viestintävälineitä varten. Tästä päivästä lähtien vuokraamossa on 9 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta, mukaan lukien Thrifty, Avis, Enterprise, Hertz ja Alamo. Lisäksi lentokentän lähellä on 5 muuta yritystä, mukaan lukien Sixt. Asiakkaat voivat nauttia omista bussikuljetuksistaan autonvuokrauskeskuksesta.

  • San Franciscon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometriä kaupungin keskustasta etelään. Jos ajat nopeimman reitin kauttamme101 s, vuokramatkasi kestää noin 15 minuuttia.