Autonvuokraus New York

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo New York

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus New York tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta New York kauttamme.

New Yorkin opas

Bilutleie New York
New York Autonvuokraus

New York on Yhdysvaltojen suurin kaupunki, ja se sijaitsee samannimisen osavaltion osavaltiossa – tarkemmin sanottuna Hudson-joen päässä. Itse New Yorkissa on noin 8,2 miljoonaa ihmistä (2011), mutta jos koko metropolialueen (johon kuuluu myös Long Island/Northern New Jersey) väkiluku nousee huikeaan 19 miljoonaan.

New York on luultavasti maailman monikulttuurisin kaupunki – sulatusuuni monille kulttuuriperinteille. Se perustettiin hollantilaisena siirtomaakaupunkina vuonna 1626 nimellä Nieuw Amsterdam, ja se sai nykyisen nimensä vuonna 1664.

Lyhyen aikaa (1789-1790) New York oli Yhdysvaltojen pääkaupunki – mutta ei ottanut yhdysvaltojen suurimman kaupungin asemaa ennen vuotta 1810. Siitä lähtien kaupunki kasvoi nopeasti – eikä vähiten Erien kanavan avaamisen vuoksi vuonna 1825. Se yhdisti tärkeän yhteyden ”Suuriin järviin” – ja johti New Yorkin kehittymiseen Pohjois-Amerikan suurimmaksi satamakaupungiksi. Maahanmuuttajat kaikkialta maailmasta lopulta parveilivat.

New York on jaettu viiteen kaupunginosaan, ns. Keskeinen alue on Manhattan, joka on alkuperäisen kaupungin keskusta. Se sijaitsee Hudson-joen ja East Riverin varrella sijaitsevalla saarella. Manhattanin itäpuolella on Bronxin mannerosa, kun taas Queensin ja Brooklynin läntiset piirit sijaitsevat Long Islandilla. Viides alue on Staten Island.

Manhattan on edelleen New Yorkin hallinnollinen ja taloudellinen keskus, ja se on jaettu kolmeen ”vyöhykkeeseen”: Keskustaan, Midtowniin ja Uptowniin. Katukuvio muistuttaa ruudukkoa, ja kaikilla kaduilla on vain numeroidut nimet (1st Street jne.). Symmetrisen kuvion rikkoo vain kuuluisa katu. Broadway – joka menee vinoon ylöspäin Battery Parkista Manhattanin eteläosassa. Eron syynä on se, että Broadway oli alun perin vanha maalaistie.

Nähtävyyksiä

New Yorkin nähtävyydet ovat niin lukuisia, että täällä vain muutama. Kaupungissa on pohjoisamerikkalaisia keskeisimpiä taidemuseoita. Näitä ovat ennen kaikkea ”Metropolitan Museum of Art”, ”Museum of Modern Art”, ”Guggenheim Museum”,”New Museum of Contemporary Art”, ”Frick Collection” ja ”Museum of Primitive Art”. Muita kulttuurilaitoksia ovat New Yorkin filharmoninen orkesteri, Metropolitan-ooppera ja New Yorkin kaupunginbaletti.

New Yorkissa on monia nähtävyyksiä, joissa Vapaudenpatsas on yksi tunnetuimmista

Muuten Vapaudenpatsas – Vapaudenpatsas – on kaupungin sisäänkäynnillä, joka on yksi maailman valokuvatuimmista nähtävyyksistä. Se annettiin virallisena lahjana Ranskasta,ja se paljastettiin vuonna 1886. Myös 381-metrinen pilvenpiirtäjä Empire State Building on yksi maailman suosituimmista nähtävyyksistä. Jos ylhäällä oleva antenni lasketaan, korkein piste nousee yli 440 metriä maanpinnan yläpuolelle. Ja ostoskaupunkina New York voi tarjota käytännössä kaiken.

Tutustu New Yorkiin autonvuokrausta

Jos olet IsossaOmenassa jahaluat nähdä hieman enemmän Amerikan itärannikkoa, autonvuokraus on yleensä helpoin liikenneväline. Itärannikolla on monia vierailun arvoisia paikkoja sekä kotimaassa että merellä. Tässä muutamia suosituimmista ajokohteista, joiden lähtökohtana on New York.

Long Island, Uusi-Seelanti

Long Island – Maailman hienoimpia hiekkarantoja

Ihmiset New Yorkissa haluavat mennä rannalle, varsinkin kesällä, kun lämpötila on korkeimmillaan. Tässä osassa Amerikan itärannikkoa ihmiset ovat jonkin verran hemmoteltuja kauniiden rantojen suhteen. Monet parhaista ja hienoimmista sijaitsevat Long Islandilla, laajalla niemimaalla,joka kulkee suoraan itään Manhattanilta.

Tällä alueella monilla kaupungin rikkaimmilla on kesämökkinsä rantatontilla, mutta suurin osa rannoista on edelleen kenen tahansa saavutettavissa. Coopers Beach ja Main Beach ovat parhaita paikkoja mennä. Siellä on hiekkaliitu valkoinen, meri vieraanvarainen, ja molemmissa paikoissa on enemmän kuin tarpeeksi hotelleja, ruokapaikkoja ja aktiviteetteja.

 • New Yorkin Manhattanilta Coopers Beachille Southamptonin ulkopuolelle on noin 155 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.
 • East Hamptonin Main Beachille ja melkein Long Islandin reunalle on noin 160 kilometriä. Ajoaika Manhattanilta on noin 2 tuntia.
Manhattanilta Niagaran putouksille on noin 650 kilometriä.

Niagaran putoukset – Yksi Amerikan suurimmista nähtävyyksistä

Niagaran putoukset ovat kolme vesiputousta, jotka sijaitsevat lähes päälletsein. Tämä on yksi Amerikan tunnetuimmista luonnonilmiöistä jatärkeimpien nähtävyyksien joukossa. Vesiputoukset ovat Niagara-joen loppu, joka yhdistää Erie-järven ja Ontariojärven suuret järvet.

Ne sijaitsevat myös Yhdysvaltain ja Kanadan rajalla, ja Toronton kaupunki Canada on lähellä. Niagaran putoukset lähietäisyydeltä on ainutlaatuinen luontokokemus, vaikka paikka voi olla täynnä turisteja. Täällä on monia aktiviteetteja, jotka vetoavat useimpiin, mukaan lukien katselualustat, näkötornit, akvaario, seikkailukeskus, ravintolat vesiputousten reunalla, ja voit saada veneretken villin veden läpi.

 • Manhattanilta Niagaran putouksille on noin 650 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on 6-7 tuntia.
 • Jos sinulla on aikaa, on suositeltavaa käydä Toronton kanadalaisessa metropolissa samassa läpsäisyssä (130 mailia kauempana). Tarkista ensin autovuokraamolta säännöt, jotka koskevat autosi tuomista Kanadaan.
Washington DC ja Washington Memorial etualalla

Washington DC – Yhdysvaltain pääkaupunki

Niiden, joilla on aikaa ja vuokra-autoa, kun he ovat New Yorkissa, tulisi harkita ajomatkaa maan pääkaupunkiin Washington DC: hen. Täällä voit nähdä Valkoisen talon, kongressin,Lincoln Memorialin, Jefferson Memorialin, Washington Monumentin ja monia muita historiallisia rakennuksia ja muistomerkkejä, joista useimmat ihmiset ovat kuulleet aiemmin. Washington on myös kaupunki, joka tunnetaan monista hyvistä ruokapaikoistaan, hyvistä ostosmahdollisuuksistaan ja eikä vähiten monista museoista.

 • Manhattanilta Washington DC:n keskustaan on noin 350 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on yleensä 3,5–4 tuntia.
 • Ohitat Philadelphian ja Baltimoren kaupungit dc-tiellä, ja kiertue voidaan yhdistää myös vierailuun Atlantic Cityssä.
Rantakatu suosituilla ravintoloilla ja pubeissa

Atlantic City – Las Vegasin itärannikko

Atlantic City sijaitsee viereisessä New Jerseyssä,aivan New Yorkin eteläpuolella. Kaupunki on tunnettu kauniista rannoistaan, lankkuteistään, kasino- ja luksushotelleistaan. Sillä oli kieltolain kulta-aika, koska Atlantic Cityssä alkoholikielto jätettiin enemmän tai vähemmän huomiotta. Se sai ihmiset tulemaan tänne pitääkseen hauskaa. Atlantic Citystä tuli siten tärkeä osa al Caponen ja Charles ”Lucky” Lucianon kaltaisten mafiosojen rikollisia liike-elämän imperiumeja.

Kaupunki on edelleen erittäin suosittu kohde, erityisesti newyorkilaisille viikonloppulomalla. Se ei todellakaan ole niin livat täällä kuin ennen vanhaan, mutta kaupungissa on edelleen viehätysvoimaa ja siellä pitäisi käydä, jos olet yhdysvaltojen tällä reunalla ja olet saanut sinulle vuokra-auton.

 • Manhattanilta Atlantic Cityyn on noin 210 kilometriä. Suurin osa matkasta kulkee moottoritiellä, ja ajoaika on säännöllisessä liikenteessä noin 2 tuntia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

New Yorkissa ja erityisesti Manhattanilla on yleensä vaikea löytää ilmaista kadunvarsipysäköintiä. Jos löydät tilaa, ole varovainen, ettet jätä autoasi pidempään kuin laillinen tai kauemmin kuin olet maksanut. New Yorkissa poliisi antaa nopeasti sakkoja, ja auto voidaan hinata pois. Ehdottomasti parhaat vaihtoehdot ovat käyttää yhtä monista pysäköintihallistatai laittaa auto sinusta hotellin autotalleihin. Ilmoita hinnat etukäteen. Jotkut pysäköintihallit ovat huomattavasti kalliimpia kuin toiset, vaikka ne sijaitsivat samalla alueella.

New York Times square, Manhattanin Midtown yöllä

Liikenne New Yorkissa ja erityisesti Manhattanilla voi olla sekä tiheää että hektistä. Sama pätee ruuhka-aikaan moottoriteillä ja pikaväylillä, jotka menevät sisään ja ulos kaupungin keskustasta. Monet asukkaat uskovat, että kaupungissa ajaminen on sekä epäkäytännöllistä että hankalaa. Vaikka autot on enimmäkseen sovitettu hyvin autoliikenteeseen, teillä on niin paljon autoja, että niiden välillä kestää hyvin kauan. Metro ja taksi ovat yleensä paljon parempi vaihtoehto.

 • Huomaa, että et saa kääntyä oikealle punaisessa valossa New Yorkissa. Tämä on itse asiassa sallittua useimmissa muissa paikoissa Yhdysvalloissa, mutta ei täällä.

Lentokenttä

New Yorkissa on peräti kolme suurta lentokenttää. Suurin on John F. Kennedyn kansainvälinenlentokenttä, yleensä lyhennetty JFK. Lentokenttä sijaitsee Queensin kaupunginosassa ja hoitaa enimmäkseen kansainväliset lennot. Täällä muun muassa suurin osa Euroopan kaupungeissa sijaitsevat suuret lentoyhtiöt laskeutuvat. Newark Libertyn kansainvälinen lentokenttä on matkustajamäärältään mitattuna lähes JFK:n kokoinen. Tämä lentokenttä sijaitsee Newarkissa viereisessä New Jerseyssä, mutta se palvelee myös New York Cityä. Pienin kolmesta lentokentästä, joilla voit saapua, on LaGuardian lentokenttä. Kuten JFK, tämäkin sijaitsee Queensin kaupunginosassa.

Terminaali 5 John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä New Yorkissa.

Autonvuokraus kohteessa John F. Kennedy International Airport

JFK:lla on yhteensä 8 terminaalia, ja kaikilla on oma keskus autovuokraamoille. Suurin osa suurista kansainvälisistä yrityksistä sijaitsee kaikissa terminaalirakennuksissa. Tarkista kuitenkin etukäteen, mistä terminaaleista löydät yrityksen, jolta sinulla on vuokra-auto. Terminaalien välillä ei ole muutenkaan vaikeaa, ja bussikuljetus on koko ajan. Kaikki autot on pysäköity Federal Circle Stationille, ja sinne pääsee kaikista terminaaleista lähtevällä sportaxilla (AirTrain).

 • JFK: lta Manhattanin Central Parkiin on noin 27 mailia, ja ajoaika on noin 35 minuuttia.

Autonvuokraus kohteessa Newark Liberty International Airport

Newarkissa on helppo löytää keskus, jossa autovuokraamoilla on työpöytänsä. AirTrain (sportaxi) otetaan asemalle P3,jonne autot ovat myös pysäköityjä.

 • Newarkista Manhattanin Central Parkiin on noin 30 kilometriä, ja ajoaika on noin 30 minuuttia.

Autonvuokraus kohteessa LaGuardia Airport

LaGuardia kaikki autovuokraamot sijaitsevat samassa keskuksessa. Päästäksesi keskustaan, ota omat bussikuljetukset, joita liikennöi kukin autovuokraamo. Nämä molemmat poimivat ja sytyttivät matkustajia A-terminaalin (Marine Air Terminal) ulkopuolella. Siksi, jos kone saapuu toiseen terminaaliin, sinun on otettava oma bussikuljetus, joka kulkee terminaalien välillä (punainen tai sininen viiva).

 • LaGuardiasta Manhattanin Central Parkiin on noin 18 kilometriä, ja ajoaika on noin 25 minuuttia.