Autonvuokraus Seattle

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Seattle

Seattle matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Seattle. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Seattle

Autovuokraamo Seattle

Autovuokraamo Seattle

Seattle on suurin kaupunki Luoteis Yhdysvalloissa, ja sijaitsee suhteellisen kapea kaistale maata välillä Puget Sound ja Lake Washington Tyynellämerellä.Kaupunki sijaitsee Yhdysvaltain valtion Washington – 155 kilometriä etelään rajan Kanada.Kaupungissa on noin 600000 asukasta (2010), mutta yksi vie koko pääkaupunkiseudun väkiluku kasvoi noin. 3,3 miljoonaa euroa.

Seattlen talous on koko historiansa ollut sidoksissa kalastusalan ja on edelleen yksi Amerikan tärkeimmistä kalastussatamiin täällä. Lisäksi Seattlessa on paljon teollista toimintaa, kuten sisältää laivanrakennus ja ilma. Lisäksi päämaja Microsoft täältä.

Seattle on perustettu vuonna 1853, ja sai vahvan elpyminen lopussa vuosisadan – lähinnä siksi kaupunki hankki oman rautatien ja koska suuri kullan löytöjä Alaskassa. Kaupunki on nimetty intiaanipäällikön Seathl, joka syntyi tällä alueella 1700-luvun lopulla. Seattle on myös yksi Yhdysvaltain kaupungeissa, jossa monet Norja maahanmuuttajia ratkaistu. Tämä näkyy “Nordic Heritage Museum”, joka sijaitsee Pohjois-kaupungin.

Seattle tarjoaa runsaan ja monipuolisen kulttuurielämän ja useita musiikkityylejä sidoksissa kaupunkiin. Muun muassa syntyi niin sanottu “grunge” musiikkia täällä, joka liittyy maailmankuulu Seattlen bändit kuten Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden ja Alice in Chains. Lisäksi rock-legenda Jimi Hendrix syntyi Seattlessa.

Kaupungin kuuluisimpia rakennuksia – ja maamerkki – torni Space Needle, rakennettiin maailmannäyttelyyn vuonna 1962. Space Needle on Seattlen korkein rakennus 185 metriä, ja se sisältää suosittu näköalatasanne ja pyörivä ravintola. Myös suosittu Seattle monorail rata rakennettiin maailmannäyttelyyn.

Toinen merkittävä nähtävyys kaupungissa on Pike Place Market, jossa käy vuosittain yli 10 miljoonaa ihmistä. Täällä on kojuja lukien käsitöitä, kalaa, vihanneksia, leipää ja lihaa – eikä vähiten matkamuistoja.

Lähin lentokenttä on Seattle – Tacoma International Airport, joka sijaitsee noin 23 kilometriä etelään keskustasta.

Valikko