Autonvuokraus Seattle

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Seattle

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Seattle tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Seattle kauttamme.

Seattlen opas

Bilutleie Seattle
Seattle Autonvuokraus

Seattle on Luoteis-Yhdysvaltojen suurin kaupunki, jase sijaitsee suhteellisen kapealla maakaistaleella Pugetin salmen ja Washington-järven välissä Tyynellämerellä. Kaupunki sijaitsee Yhdysvaltain Washingtonin osavaltiossa – 155 km etelään Kanadan rajasta. Itse kaupungissa on noin 600 000 asukasta (2010), mutta jos tuot koko pääkaupunkiseudun, väestön kasvattaminen noin. 3,3 miljoonaa.

Seattlen talous on koko kaupungin historian ajan ollut yhteydessä kalastusteollisuuteen, ja se on edelleen yksi Amerikan tärkeimmistä kalastussatamista. Lisäksi Seattlessa on paljon teollista toimintaa, kuten sisältää telakat ja ilma-alusten tuotannon. Myös Microsoftin pääkonttori sijaitsee täällä.

Seattle perustettiin vuonna 1853, ja se koki voimakkaan elpymisen vuosisadan loppuun mennessä – pääasiassa siksi, että kaupungilla oli silloin oma rautatie, ja Alaskan suurien kultalöydösten vuoksi. Kaupunki on nimetty intialaisen päällikön Seathlin mukaan, joka syntyi tällä alueella 1700-luvun lopulla. Seattle on myös yksi amerikkalaisista kaupungeista, jonne monet norjalaiset maahanmuuttajat asettuivat. Tämä näkyy ” NordicHeritage Museumissa”, joka sijaitsee kaupungin pohjoisosassa.

Nähtävyyksiä

Seattlessa on rikas ja monipuolinen kulttuurielämä, ja kaupunkiin liittyy useita musiikkilajeja. Muun muassa niin sanottu grunge-musiikki sai alkunsa täältä, joka liittyy maailmankuuluihin seattleilaiset yhtyeet, kuten Nirvana,Pearl Jam, Soundgarden ja Alice in Chains. Myös rocklegenda Jimi Hendrix syntyi Seattlessa.

Kaupungin tunnetuin rakennus – ja maamerkki – on Tower Space Needle, joka rakennettiin maailmanmessuille vuonna 1962. Space Needle on yksi Seattlen korkeimmista rakennuksista 185 metrissä, ja siihen kuuluu muun muassa Space Needle. suosittu katselualusta ja pyörivä ravintola. Seattlen suosittu yksiraiteinen rata rakennettiin myös maailmanmessut.

Toinen merkittävä nähtävyys kaupungissa on Pike Place Market, jossa vierailee vuosittain yli 10 miljoonaa ihmistä. Täällä on kojuja, joissa on muun muassa kojuja, joissa on mm. myi käsitöitä, kalaa, vihanneksia, leipää ja lihaa – eikä vähiten matkamuistoja.

Seattlen suosittu yksiraiteinen rata rakennettiin maailmanmessut.

Tutustu Seattleen autonvuokrausta

Et ole kaukana suuresta luonnosta ja viihtyisistä pikkukaupungeista, jos sinulla on vuokra-auto Seattlessa. Alueella on myös monia saaria, joihin pääsee helposti autolla tai veneellä, jossa elämä meren rannalla on keskeistä. Sisämaassa on joitakin Majesteettisimmista vuorista Yhdysvalloissa, jota ympäröivät villit ja kauniit metsät. Tässä on muutamia ehdotuksia ajoreiteistä, mukaan lukien matka, joka menee naapurimaahan Kanadaan.

Port Townsendin pikkukaupungissa on kalastus- ja merenkulkuhistoriaa.

Port Townsend – Idyllinen pieni kaupunki viktoriaanisella asutuskunnalla

Port Townsend Washingtonin osavaltiossa sijaitsee Seattlesta luoteeseen ja aivan Puget Soundin salmen sisäänkäynnillä. Pikkukaupungilla on jännittävä kalastukseen ja merenkulkuun liittyvä historia. Kaupungin keskustassa on monia viktoriaanisia taloja, jotka on rakennettu 1800-luvulla. Kadut ovat hiljaisia ja rauhallisia, viihtyisiä ravintoloita, baareja, kahviloita, pieniä kauppoja ja pari museota, jotka ovat katsomisen arvoisia. Kaupunki on erinomainen lähtökohta, jos haluat saada ainutlaatuisia luontoelämyksiä vieraillessasi tällä alueella. Aivan vuonon sisällä on rikas villieläimet, ja voit melkein varmasti nähdä miekkavalaita ja muita valaslajeja, jos lähdet veneretkelle Port Townsendistä.

  • Jos haluat ajaa kiinteällä maalla Aina Port Townsendiin asti, sinun on ensin pysähdyttävä Tacomassa etelässä. Siellä voit ylittää salmen Tacoma Narrows -sillan kautta, ennen kuin suuntaat pohjoiseen ja ylität Hood canal -sillan. Reitti on sen jälkeen noin 180 kilometriä, ja ajoaika on noin 2 tuntia ja 15 minuuttia. Nb! Huppukanavan silta voidaan sulkea, jos sää on raju.
  • Nopein reitti on ottaa lautta Seattlen keskustasta (lautta lähtee Colman Dockista) Bainbridge Islandille ja ajaa siitä eteenpäin. Sen jälkeen reitti on yli 90 kilometriä. Aika, joka kestää, lauttamatka mukaan lukien, on sitten noin 2 tuntia.

Mount Rainier – Kävely tulivuoren ympäri

Mount Rainier on Washingtonin osavaltion korkein vuori (4 392 metriä) ja myös aktiivinen tulivuori. Tulivuorta ei pidetä täysin turvallisena, osittain sen 26 jäätikön vuoksi. Tämä aiheuttaa sen, että kaikki purkaukset ovat erityisen tuhoisia. Siitä huolimatta purkauksen mahdollisuudet juuri silloin, kun olet siellä, ovat suhteellisen pienet (viimeisin purkaus oli vuonna 1894). Naapurivuori, Mount St. Helens, oli kuitenkin purkautunut niinkin äskettäin kuin vuonna 1980.

Mount Rainier on myös loistava näky etäisyydellä, ja on suosittua ajaa koko vuoren ympäri. Sitten ohitat neljä sisäänkäyntiä kansallispuistoon, jossa vuori sijaitsee, ja sinulla on monia mahdollisuuksia pitää lepotauko. Asiakkaat voivat myös nauttia parista nähtävyydestä. Esimerkiksi vesiputoukset Skookum Falls ja Martha Falls. Kiertueesi kohokohta on useimmille ihmisille matka Sunriseen – korkein kohta, jonka saavutat autolla.

  • Jos haluat vain ajaa Seattlesta Sunrise Visitor Centeriin, etäisyys on noin 150 km. Ajomatka kestää noin 2 tuntia ja 10 minuuttia.
  • Jos haluat ajaa koko vuoren ympäri, etäisyys on noin 236 kilometriä. Matka, mukaan lukien jotkut pysäkit matkan varrella, kestää yleensä noin 6 tuntia.
Mount Rainier on loistava näky kaukaa. Täällä voit ajaa koko vuoren ympäri vuokra-autolla.
Vancouverin kaupunki tarjoaa sekä hienoja luontoelämyksiä että suurkaupunkielämää.

Vancouver – Käy Kanadassa samassa läpsäisyssä

Seattle on vain muutaman tunnin päässä Kanadan rajalta, ja aivan toisella puolella on vähiten jännittävä Vancouverin kaupunki. Tämä kanadalainen metropoli on kuuluisa kauniista ympäristöstään, jonka toisella puolella on majesteettisia vuoria ja toisella puolella Georgian salmivuono. fjorden Strait of Georgia Itse kaupunki on erittäin moderni, ja asukkaat ovat mukavia ja ystävällisiä. Kaupungin keskustassa on kaikki, mitä voit odottaa suurelta kaupungilta, mutta sitä pidetään samalla erittäin turvallisena. Et myöskään ole kaukana upeista luontokokemuksista, ja tarvitset tuskin 30 minuuttia päästäksesi upeille lomakohteille,kauniisiin metsiin ja vuorille, joita voi kiivetä.

  • Kun matkustat kohteesta Seattle kohteeseen Vancouver autolla, se on nopein ajaa I-5 N (Interstate-5 North). Reitti on silloin noin 228 kilometriä, ja pysähtymättä ajo kestää noin 2 tuntia ja 35 minuuttia.
  • Muista kysyä autovuokraamoltasi, kun haet ajoneuvosi, mitkä ovat säännöt rajojen ylittämiseen. Useimmat ihmiset hyväksyvät tämän, mutta sinun on yleensä ilmoitettava, missä ajat Kanadassa, sekä ajat.
Leavenworthin keskustassa on baijerilaistyylisiä taloja, ja pikkukaupungissa järjestetään lokakuun festivaali.

Leavenworth – Pieni pala Baijeria

Tämä pieni vuoristokaupunki perustettiin 1800-luvun lopulla rautatien The Great Northern Railway rakentamisen yhteydessä. Siitä tuli lopulta puunhakkuun keskus ,mutta se siirsi nopeasti painopisteensä matkailuun. Jo 1920-luvulla asukkaat ymmärsivät, että paikalla oli ainutlaatuinen ja kaunis sijainti, joka houkuttelisi luontoelämyksiä etsivää kävijää. Tämä puolestaan on johtanut siihen, että kaupungin talot on rakennettu baijerilaiseen tyyliin. Leavenworthissa voit siis saada vaikutelman, että olet jossain Etelä-Saksassa, joista osaa korostaa se, että he isännöivät Oktoberfestiä myös täällä. Täällä ihmiset menevät hiihtämään koiravaljakoita ja hiihtämään talvella, koskenlaskuun ja kalastukseen kesälläja nauttimaan vuoristoilmasta. Muuten, Leavenworthilla on yksi Yhdysvaltain oudoimmista museoista. Täällä he ovat keränneet yli 5000 erilaista pähkinänsärkijää, joista vanhin on peräisin esihistoriallisilta ajoilta.

  • Seattlesta Leavenworthiin on noin 200 mailia, jos ajat lyhintä tietä Monroen (US-2) kautta. Ajoaika on silloin noin 2 tuntia ja 10 minuuttia.
Seattlen kuljettajat ajavat enimmäkseen hienosti ja pysähtyvät jalankulkijoille.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Seattlen keskustassa (keskustassa) on yleensä melko helppo löytää pysäköinti kaduilla. Maksat jalkakäytävillä olevilla automaateilla tai älypuhelimen PayByPhone-sovelluksella (vaatii luottokortin numeron). Paikallisviranomaisilla on myös useita pysäköintihalleja kaupungin keskustassa , jossa tuntihinnatovat suhteellisen alhaiset. Lisäksi keskustan ympärillä on useita yksityisiä pysäköintiyhtiöitä, joilla on autotalleja.

Huomaa, että Seattlessa on useita niin sanottuja rajoitettuja pysäköintialueita. Nämä vyöhykkeet ovat erityisen tärkeitä alueita, kuten sairaaloita. Pysäköinti näillä alueilla on varattu alueella väelle, jolla on oma RPZ-lupa pysäköidä sinne. Vuokra-auton voi pysäköidä vyöhykkeen sisällä omistettuihin tiloihin,mutta sitten aikarajalla sille, kuinka kauan se voi seistä siellä. Tämä on hyvin viitoitettu asiaankuuluvilla aloilla.

Seattlen liikenne voi olla ruuhkaista tiettyinä aikoina, mutta tämä on silti yksi Helpoimmista suurimmista kaupungeista Yhdysvalloissa ajaa sisään. Kaupunkilaisilla on sanoja olla ystävällisiä ja avuliaita, mikä pätee myös autoa ajeltaessa. Toisin kuin monissa muissa paikoissa, autot pysähtyvät jalankulkijoille Seattlessa. Valtaosa noudattaa liikennesääntöjä myös nopeusrajoitusten osalta.

Lentokenttä palvelee yli 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentokenttä

Seattlen tärkein lentokenttä on Seattle-Tacoman kansainvälinen lentokenttä. Nimi Tacoma sisältyy, koska lentokenttä sijaitsee Washingtonin osavaltion pääkaupungin jaTacoman satamakaupungin välissä. Sieltä on lentoja noin 100 muuhun kaupunkiin Yhdysvalloissa sekä noin 30 kansainväliseen kohteeseen Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Seattle-Tacoma on yksi Yhdysvaltojen suurimmista lentokentistä (kahdeksas vuodesta 2020), jossa on yli 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokentällä on kahden pienemmän terminaalirakennuksen lisäksi yksi pääterminaali, joka pystyy käsittelemään yhteensä 80 lentokonetta samanaikaisesti.

Vaikka Seattle-Tacoma käsittelee erittäin suurta matkustajamäärää, on helppo ja helppo noutaa tai toimittaa autonvuokrausta täältä. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat erillisessä keskuksessa alueen pohjoispuolella. Sieltä saat bussikuljetuksen sekä pääterminaalista että kahdesta pienestä satelliitista. Bussikuljetukset kulkevat jatkuvasti 24 tuntia vuorokaudessa,eikä aikatauluun tarvitse päästä. Tästä päivästä lähtien saat vuokra-auton Seattle-Tacomasta 12 eri yritykseltä, mukaan lukien Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt ja Enterprise.

  • Nopein reitti Seattle-Tacomasta Seattlen keskustaan kulkee I-5 S-moottoritietä pitkin, noin 22 kilometrin etäisyydellä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on 15–20 minuuttia.