Autonvuokraus Sanford

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sanford

Sanford matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sanford. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sanford

Autovuokraamo Sanford
Autovuokraamo Sanford

Sanford on kaupunki Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa – ja hallinnollinen keskus läänin Seminole County. Asukasluku on noin 54000 (2010). Jos koko pääkaupunkiseutu väkiluku nousee yli 2 miljoonaa.

Matkailu on tärkeä elinkeino Sanford, ja monet modernin kaupungin kaduilla – etenkin pääkadun First Street – on olemassa joukko antiikki kauppoja, ravintoloita ja gallerioita. Jos haluat toisenlaisen ostoksia, voit esimerkiksi vierailla ”Seminole Town Center” vain keskustasta länteen. Se on yksi Floridan suurimmista ostoskeskuksista.

Muuten Sanford kaupunki, joka on investoinut vahvasti kulttuuriin – ja jazz konsertit Magnolia Square on erittäin suosittu. Sama on kuukausittainen katubileitä, houkutella ihmisiä kaupunkiin ympäri Floridan. Myös viikoittain ”viljelijän markkinoille” joka lauantai aamu, houkuttelee paljon kävijöitä.

Niistä nähtävyydet muuten paljon kauniita puistoja mainitaan sekä viehättävä joen Kävele järven Monroe, joka on paratiisi lenkkeilijät ja kävelijöille. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös ”Central Florida eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha,” taidegalleriat ”Galleria First”, ”Jeanine Taylor Folk Art” ja ”River House Pottery” – sekä läänin museo ”museo Seminole County History” – missä näyttelyissä voi oppia lisää tietoa alueen historiasta.

Lähin lentokenttä on Orlando Sanford International Airport, joka sijaitsee 7 kilometriä koilliseen downtown Sanford.