Autonvuokraus San Antonio

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo San Antonio

San Antonio matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Antonio. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Antonio

Autovuokraamo San Antonio
Autovuokraamo San Antonio

San Antonio sijaitsee Etelä Yhdysvalloissa, ja se on toiseksi suurin kaupunki Texasin osavaltiossa.Kaupunki sijaitsee San Antonio River – noin 300 kilometriä länteen Houston. San Antonio on 7. suurin kaupunki Yhdysvalloissa, ja on 1,3 miljoonaa asukasta (2011). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väkiluku nousee 2,2 miljoonaan.

San Antonio on tärkeä kasvatuksellinen ja kaupallinen keskus ja liikenteen solmukohta. Kaupunki odottaa yksi Amerikan houkuttelevin kaupungeissa, ja on suosittu matkailukohde. San Antonio saa noin 20 miljoonaa kävijää vuosittain.

Kaupunki tarjoaa useita säilynyt historiallisia rakennuksia – kuten Espanjan kuvernöörin palatsi vuodesta 1749 ja San Antonion tuomiokirkko 1731.

Merkittävä matkailukohde San Antonio Alamo – kansallinen historiallinen monumentti, jossa ”Battle of Alamo” tapahtui vuonna 1836. Rakennuksen tässä oli alunperin tehtävä asemalta 1700, ja nykyään museo.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat ”Sea World of Texas” – jossa voit kokea delfiini show, San Antonio Museum of Art – näyttelyitä Latinalaisen Amerikan kansantaidetta ja kaunis rantakatu ”Paseo del Rio” joen keskustassa. Se on myös suosittu baareja, ravintoloita ja kauppoja – ja ala joskus kutsutaan yksinkertaisesti ”River Walk”.

Kaupunki on muuten kuljetus museo, kasvitieteellinen puutarha, eläinpuisto, japanilainen puutarha ja vesipuisto ”Splash Town” – sekä aalto-allas ja vesiliukumäkiä.

San Antonion kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä keskustasta pohjoiseen.