Autonvuokraus Minneapolis

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Minneapolis

Minneapolis matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Minneapolis. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Minneapolis

Autovuokraamo Minneapolis
Autovuokraamo Minneapolis

Minneapolis sijaitsee Minnesotan osavaltiossa, erityisesti Mississippi-joen. Kaupungissa on noin 400000 asukasta (2011), mutta on vähitellen sulautuvat Saint Paul (osavaltion pääkaupunki). Kaiken kaikkiaan tämä pääkaupunkiseutu (”Twin Cities”) noin 3,5 miljoonaa asukasta. Monet heistä ovat Skandinavian ja Saksan laskeutuminen.

St. Anthony Falls, joka sijaitsee Minneapolisissa on koko historiansa ollut tärkeä veturina laaja sahan ja jyrsintä toiminta – joka on edelleen ravintoarvoa. ”Grain Exchange” (Corn Exchange) on yksi suurimmista viljan markkinat käteisellä myynti maailmanlaajuisesti. Minneapolis on muuten tärkeä liikenteen solmukohta ja koulutuskeskus.

Minneapolis tuli kaupunki vuonna 1867 ja liitettiin viereisen kaupungin St. Anthony vuonna 1872. Yliopisto perustettiin vuonna 1851 – ja 1900-luvun alussa oli Symphony Orchestra, yksi Amerikan kuuluisimmista perustettu. Kaikissa Minneapolis on erittäin aktiivinen ja monipuolinen kulttuurielämä.

Monet suosituimmista nähtävyyksistä Minneapolis liittyy ulkoiluun. Suhteessa monien järvien alueella kaupungin alueella on useita kauniita puistoja. Kuuluisin (ja suosituin) on Lake Minnetonka – ja Loring Park vietetään 17 Kunkin vuoden toukokuun. Minneapolis on oikeastaan ​​”Norja fanit” kaikkien Yhdysvaltain kaupungeissa. Kaupungissa on myös sen ”Norja House”.

Muutoin on todettava, että kaupunki on useita teattereita ja museoita, ja monet turistit löytävät tiensä jännittävä taidemuseoon ”Minneapolis Institute of Arts.” Lapsiperheet haluaisi myös tuoda käynti suuri huvipuisto ”Valley Fair huvipuisto”.

Lähin lentokenttä on Minneapolis – Saint Paul International Airport, joka sijaitsee 17 km etelään kaupungin.