Autonvuokraus Detroit

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Detroit

Detroit matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Detroit. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Detroit

Autovuokraamo Detroit
Autovuokraamo Detroit

Detroit sijaitsee joen Detroit-joen ja Lake St. Clair, ja on suurin kaupunki Yhdysvalloissa Michiganin osavaltioon. Detroit sijaitsee suoraan vastapäätä kaupungin Windsor Ontarion provinssin ( Kanada ).

Detroit on 714000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu noin. 4,3 miljoonaa euroa. Detroit on suuri satama kaupunki Detroit-joen.

Yhdysvaltain autoteollisuus alkoi Detroitissa, ja kaupunki on edelleen merkittävää Automotive – jos General Motors, Ford ja Chrysler ovat tehtaitaan.

Detroit on myös yliopisto – joka on perustettu vuonna 1911. Detroit tunnetaan monikulttuurinen kaupunki, jossa on suuri maahanmuuttaja. Kaupunkikuva koostuu enimmäkseen korkeita rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä, ja Comerica torni Detroit Centerin tornit 189 metriä maanpinnan yläpuolella.

Kaupungissa on mannermainen ilmasto kuumat kesät ja kylmät talvet. Talven sateiden usein tulee lumena.

Joitakin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat ”Detroit Cultural Center” – kirjastojen, taidegalleriat ja museot – myös historian museo, tiedekeskus ja ”Detroit Institute of Arts” – joka on merkittävä taidekokoelma. Täällä vierailijat lukien katso teoksia Matisse, Monet, Degas ja Rubens.

Toinen nähtävyys kaupungissa on roomalaiskatolinen kirkko ”Ste. Anne de Detroit ”vuodelta 1886.

Detroit on muuten oopperaa, teattereita, useita kasinoita, eläintarha ja akvaario. Esikaupunkialueella Dearborn on suosittu ”Henry Ford Museum” – joka on iso auto kokoelma ja näyttely kuljetuskaluston.

Kaupunki on tunnettu myös vuosittainen kansainvälinen jazzfestivaali, joka on suosittu sekä paikallisten että turistien.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport sijaitsee 22 kilometriä lounaaseen keskustasta.