Autonvuokraus Cleveland

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Cleveland

Cleveland matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Cleveland. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Cleveland

Autovuokraamo Cleveland
Autovuokraamo Cleveland

Cleveland sijaitsee Koillis Yhdysvalloissa rannalla Lake Erie, ja kuuluu Ohion osavaltiossa.Cleveland on hallinnollinen keskus läänin Cuyahoga County, ja kaupungin läpi kulkee joen Cuyahoga joki.

Cleveland on taloudellinen ja kulttuurinen keskus alueella ja tärkeä liikenteen solmukohta. Lisäksi Cleveland on merkittävä satamakaupunki ja on kolme yliopistoa. Kaupungissa on 397000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 2 miljoonaa.

Cleveland on kostea mannerilmasto kuuma, kostea kesät ja kylmät, usein lumiset talvet.

Kuuluisa maamerkki Cleveland pilvenpiirtäjässä ”Key Tower” – joka kohoaa 289 metriä maanpinnan yläpuolella. Tämä on kaupungin korkein rakennus. Vieressä on 216 metriä korkea rakennus ”Terminal Tower” vuodelta 1930.

Merkittävä matkailukohde kaupunki on Museum of Music ”Rock and Roll Hall of Fame” – joka on suurin lajissaan ja vannoutuneet musiikin genre rock and roll.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Museum of Art, ”Cleveland Museum of Art” – joka tunnetaan kokoelma Aasian ja Egyptin taiteen ja tieteen museo ”Great Lakes Science Center” – ja 350 interaktiivinen ja koulutus näyttelyitä.

Kaupungissa on myös höyrylaiva-museo, taidehistorian museo, historiallinen museo, kasvitieteellinen puutarha (joka on vanhin Yhdysvalloissa – perustettu 1930), eläintarha, ooppera, teatterit, lukuisat puistot ja virkistysalueet.

Cleveland Hopkins International Airport sijaitsee 20 kilometriä lounaaseen keskustasta.