Autonvuokraus Boston Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Boston Lentokenttä

Boston Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Boston Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Boston Lentokenttä

Autovuokraamo Boston Lentokenttä
Autovuokraamo Boston Lentokenttä

Boston Logan International Airport (BOS) sijaitsee Massachusettsin osavaltion – noin 6 kilometriä koilliseen Bostonin keskustasta.

Boston Airport palvelee yli 28 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011), ja on yksi 20 vilkkaimmista lentokentistä Yhdysvalloissa.

Lentoasema avattiin vuonna 1923 ja on tällä hetkellä neljä terminaalirakennusten -, B, C ja E. On shuttle busseja terminaalien välillä, ja kaikki kansainvälisen lentoliikenteen menee Terminal E.

noin 36 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Boston lentokentältä muihin kohteisiin Norjassa ja ulkomailla. Lisäksi monissa Yhdysvaltain kaupungeissa, se menee täältä lentoliikenteen Kanadassa, Karibialla, Euroopassa, Meksikossa ja Aasiassa.

Palvelut lentoasemalla kuuluu kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, kylpylä ja kauneushoitola, museo, terveydenhuolto, pankki, pankkiautomaatit, lasten leikkihuone, infopiste, rukoushuone ja langaton internetyhteys.

On myös muutamia hotelleja lentoaseman alueella.

Saadaksesi Boston lentokentältä keskustaan, voit ottaa juna, metro, bussi tai taksi. Jos haluat vuokrata auton Bostonissa, on useita kansainvälisiä autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National ja Thrifty.