Autonvuokraus Phoenix

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Phoenix

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Phoenix tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Phoenix kauttamme.

Phoenix-opas

Bilutleie Phoenix
Phoenix Autonvuokraus

Phoenix sijaitsee Salt River ja on pääkaupunki ja suurin kaupunki Yhdysvaltain Arizonan osavaltiossa. Itse kaupungissa on noin 1,6 miljoonaa asukasta, kun koko pääkaupunkiseudun väkiluku on noin 4,2 miljoonaa (2010).

Vuonna 1867 perustettu Phoenix on ollut Arizonan pääkaupunki vuodesta 1912. Erityinen nimi on annettu, koska se nousi ”Bird Fønixiksi” muinaisista Amerikan alkuperäiskansojen raunioista. Intia on asutettu tällä alueella noin 300 eKr. Kr.

Kaupunki, joka sijaitsee kuivassa (mutta keinotekoisesti kastut) laaksossa – ”Auringon laakso” – on vuodesta 2. Toisen maailmansodan väkiluku yli kymmenkertaistui. Kasvu on tapahtunut maataloustuotannon (erityisesti sitrushedelmien ja puuvillan) kasvun sekä elektroniikka-, ilmailu- ja avaruusteollisuuden merkittävän kasvun mukaisesti.
Lämmin ilmasto on houkutellut myös monia eläkeläisiä, jotka ovat perustaneet kaupungin keskustan laitamille omia kaupunginosia, kuten ”Sun City” ja ”Sun City West”.

Phoenix – ”Auringon laakso”
Arizona Capitol -museo Phoenixissa.

Nähtävyyksiä

Phoenixissa on useita jännittäviä museoita – mukaan lukien ”Phoenixin taidemuseo”, ”Heard Museum” – näyttely käsitöitä, instrumenttimuseo ”Musival Instrument Museum”, ”Arizona Mining & Mineral Museum” sekä erillinen museo lapsille, ”Phoenixin lastenmuseo”. Lapset nauttivat todennäköisesti myös vierailusta eläintarhassa ”Phoenixin eläintarha”.

Toinen suosittu beeth on DesertBotanical Garden– suuri kasvitieteellinen puutarha, jossa kasvit on mukautettu aavikon olosuhteisiin.

Tutustu Phoenixiin autonvuokrausta

Arizonan ihmiset kutsuvat osavaltiotaan ”Grand Canyonin osavaltioksi”, ja maisemalla on hallitseva rooli Arizonan identiteetissä. Täällä tunnistat paljon, jos olet nähnyt elokuvia villistä lännestä. Jos olet Phoenixissa ja sinulla on vuokra-auto, on olemassa useita kyytejä, jotka sinun pitäisi saada mukaasi. Hyvillä teillä liikkuminen on helppoa ja helppoa, mutta muista, että vuokra-autossa tulisi olla hyväkuntoinen ilmastointi. Arizonassa on kuuma ja kuiva ympäri vuoden. Seuraavassa on joitakin ehdotuksia siitä, mitä saatat kokea.

Sedona tunnetaan punaoransseista vuorenrinteittäreistä.

Sedona – Arizonan kauneimman maiseman kylpylä- ja viinikaupunki

Sedona on vain 10 000 asukkaan pikkukaupunki, jokaon tunnettu ainutlaatuisesta ja kauniista ympäristöstään. Se sijaitsee autiomaassa, jolle on ominaista jyrkät kalliot ja syvät rotkot, joissa vuorenrinteet ovat punaisia ja oranssinvärisiä hiekkakiviä, joissa on runsaasti rautaa. Täällä on suosittua pysähtyä opastetuille kierroksille maisemaan,oppia kulttuurista ja historiasta, osallistua yhteen kaupungin monista festivaaleista tai nauttia kylpylöistä ja erinomaisista ravintoloista. Alueella tuotetaan hyviä viinejä, ja viininmaistelu on yksi Sedonan suosituimmista aktiviteeteista.

  • Phoenixin keskustasta Sedonaan on noin 280 kilometriä. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, voit odottaa autonvuokrausajon vievän 1 tunnin ja 50 minuuttia.
Sinagua-kansa on veistänyt viisikerroksisen kodin vuorenrinteelle.

Montezuman linna – Vaikuttava 100-luvun kalliotalo

Montezuman linna sijaitsee Camp Verdessä, Arizonassa, ja se on Sinaguan kansan rakentama asuinkompleksi noin 1100-1400-luvuilla. Asunnot on kaiverrettu kallion naamaan, ja ne ovat viidessä kerroksessa. Siellä oli enennissä noin 60 huonetta, ja uskotaan, että jokaisessa huoneessa asui noin 20-50 ihmistä. Alueella on useita tällaisia kallioasuntoja, jotka Pohjois-Amerikan alkuperäiskansat ovat rakentaneet, mutta Montezuman linnaa pidetään parhaiten säilyneenä. Vierailu täällä sisältää yleensä kävelyn kompleksin läpi oppaankanssa, kierroksen Kansallismonumentin museossa ja hyvän aterian ulkona läheisen Beaver Creek -joen rannalla.

  • Montezuman linnan kansallismonumentti sijaitsee 150 kilometriä Phoenixista pohjoiseen ja tiellä sekä Sedonaan että Flagstaffiin. Ajoaika on hieman alle 1 tunti ja 30 minuuttia.
Bisbeessä on mahdollista käydä käytöstä riisutuissa kultakaivoksissa.

Bisbee – Aito ja historiallinen kaivoskaupunki

Jos olet Arizonassa ja haluat kokea jotain todellista amerikkalaista, vierailun Bisbeessä pitäisi olla korkealla listalla. Meksikon rajalla on vain 5500 asukasta. Sen perustivat 1880-luvulla kullankaltaiset, jotka asettuivat tälle mineraalirikkaalle alueelle. Keskustasta löydät vanhoja ja pieniä tiilitaloja, jotka ovat hyvin säilyneitä ja jotka antavat aidon kuvan siitä, millaista elämä kaupungissa oli 140 vuotta sitten. Bisbee on voittanut palkintoja Parhaiten säilyneenä historiallisena kaupunkina Yhdysvalloissa,ja sitä pidetään vilkkaana ja ystävällisenä vierailupaikkana. Siellä on useita jännittäviä aktiviteetteja, voit käydä käytöstä riisutuissa kaivoksissa,ja kaupungissa on erilaisia hyviä ruokailumahdollisuuksia, joissa tarjoillaan perinteisiä ruokia. Bisbeessä on myös monia festivaaleja, kaikenlaisissa kulttuurilajeissa. Huomaa, että tiellä Phoenixista Bisbeehen ohitat Tombstonen, toisen kaupungin, jonka monet tietävät elokuvista ja kirjoista villistä lännestä.

  • Phoenixin keskustasta Bisbeehen on noin 330 kilometriä. Pysähtymättä ajomatka kestää noin 3 tuntia ja 10 minuuttia.

Grand Canyon – Yksi maailman ihmeistä

Grand Canyon on ehdottomasti yksi Yhdysvaltojen suurimmista maamerkeistä. Täällä Colorado-joki on kuihtunut satoja miljoonia vuosia, luoden 450 kilometrin pituisen käytävän maisemaan. Syvimmässään rotko on noin 1800 metriä ja leveimmässään noin 29 kilometriä. Pohjois-Amerikan virtsatiet asuivat alueella tuhansia vuosia sitten ja nykyaikaan asti. Rotkoon on rikas villieläimet ja tietenkin hyvä pääsy veteen ja muihin luonnonvaroihin. Lisäksi rotko tarjosi suojaa sekä vihollisille että luonnonvoimille. Koko Grand Canyon on Arizonan rajojen sisäpuolella, ja phoenixista on helppo tulla tänne, jos sinulla on vuokra-auto. Huomaathan, että jos haluat yöpyä yhdessä monista hotelleista rotkon reunalla, sinun tulee varata etukäteen.

  • Phoenixista Grand Canyon visitor Centeriin, josta on yavapai-näköalat ja Mather Point lähellä, on noin 350 km. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 3 tuntia ja 30 minuuttia.
Colorado-joki on kuihtunut satoja miljoonia vuosia, luoden 440 kilometrin käytävän maisemaan.
Meteorikraatteri tapahtui noin 50 000 vuotta sitten.

Meteorikraatteri – Tule ohi, jos olet menossa Kuuhun

Kuten nimestä voi päätellä, meteorikraatteri Natural Landmark on meteorikraatteri. Kraatteri itsessään tapahtui noin 50 000 vuotta sitten– kun meteori piti sitä liian hyvänä laskeutuakseen sinne. Törmäyksen voiman uskotaan olleen yli 20 miljoonaa tonnia dynamiittia (TNT). Törmäyksen synnytttän kraatterin ympärysmitta on noin 1200 metriä ja se on syvimmissään 170 metriä. Geologiasta kiinnostuneille voidaan mainita, että kraatterissa näet useita maakerroksia, jotka luotiin noin 250 miljoonaa vuotta sitten. Sen lisäksi, että Meteor Crater toimii NASAn astronauttienharjoituskenttänä, se on yksi Arizonan tärkeimmistä maamerkeistä. Hotellissa on erittäin moderni vierailukeskus, jossa voit oppia lisää kraatterista ja nauttia hyvän aterian The Blasted Bistrossa.

  • Meteor Crater National Landmark sijaitsee noin 300 kilometriä Phoenixista pohjoiseen. Ajomatka ilman pysäkkiä kestää noin 2 tuntia ja 45 minuuttia.
Kaupungissa ei myöskään ole erityisen tiheää liikennettä eikä ruuhka-aikana.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Phoenixin keskustassa kaduilla on paljon pysäköintipaikkoja, jotka voivat vapaasti laittaa autosi päälle, mutta rajoitettu kahteen tuntiin kerrallaan. Saatavilla on myös monia maksuja. Nämä on merkitty kylteillä, ja maksat suhteellisen kohtuullisen maksun puistomittareista. Kaupungissa on myös monia autotallitiloja sen lisäksi, että useimmissa suurissa hotelleissa on pysäköintipaikkoja myös niille, jotka eivät ole hotellin vieraita. Tässäkin kustannukset ovat suhteellisen edulliset verrattuna moniin muihin Yhdysvaltojen suuriin kaupunkeihin.

Amerikkalaisten kaupunkien, kuten Phoenixin, navigointi on usein erittäin helppoa. Täällä kaikki kadut menevät neliöksi, ja niin kauan kuin tiedät, mihin suuntaan olet menossa, ei ole juurikaan vaaraa ajaa väärin. Opaste on myös hyvä. Kaupungissa ei myöskään ole erityisen tiheää liikennettä eikä ruuhka-aikana. Huomaa, että yksiteillä on niin sanotut ”HOV-kaistat” (High Occupancy Vehicle -kaistat), eli erilliset kaistat niille, jotka ovat enemmän kuin kaksi autossa (kuljettaja plus vähintään 2 matkustajaa). Jos autossa on alle kolme, vaarana on sakko, jos ajaa HOV-kentällä.

Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentokenttä palvelee yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentokenttä

Phoenixin ulkopuolella Sijaitsevaa pää lentokenttää, Arizonaa, kutsutaan virallisesti Phoenix Sky Harborin kansainväliseksi lentokentäksi. Se on rankattu 44: nneksi merkittävin. eniten liikennettä maailmassa, palvellen yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokenttää käytetään sekä sotilas- että siviililentoliikenteeseen. Vaikka Sky Harborissa on vain kaksi käyttöterminaalia, niitä kutsutaan terminaaliksi 3 ja terminaaliksi 4. Terminaalit 1 ja 2 on suljettu, ja lentoasemaviranomaiset päättivät, että kahden jäljellä olevan terminaalin numeroiminen säilytetään.

Kaikki yritykset, jotka tarjoavat autonvuokrausta Sky Harbor sijaitsevat erillisessä keskustassa. Tämä sijaitsee kaukana kahden terminaalirakennuksen ulkopuolella. Voit mennä sinne, mutta helpoin tapa päästä sinne on ottaa bussikuljetus, jossa on merkintä ”Rental Car Shuttle”. Bussi kulkee jatkuvasti, kun lentokenttä on auki ja pysähtyy molempien terminaalirakennusten tuloaulaan. Tästä päivästä lähtien löydät 14 autovuokraamoa lentokenttä kentältä kohteessa Phoenix, mukaan lukien kansainväliset yritykset, kuten Thrifty, Hertz, Alamo, Sixt, National, Enterprise, sekä useita yhdysvaltalaisia yrityksiä.

  • Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentokenttä on vain 6 km:n päässä Phoenixin keskustasta, ja se on erittäin helppo löytää täältä. Käyttöaika on yleensä 5–10 minuuttia.