Autonvuokraus Phoenix

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Phoenix

Phoenix matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Phoenix. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Phoenix

Autovuokraamo Phoenix

Autovuokraamo Phoenix

Phoenix sijaitsee joen Salt River, ja on pääkaupunki ja suurin kaupunki Yhdysvaltain valtion Arizona. Kaupunki itsessään asuu noin 1,6 miljoonaa ihmistä, kun taas väestö koko pääkaupunkiseudulla on noin 4,2 miljoonaa (2010).

Phoenix on perustettu vuonna 1867 ja on ollut pääkaupunki Arizonan vuodesta 1912. Ainutlaatuinen kaupungin nimi on, koska se syntyi “Phoenix” vanhan intialaisen rauniot. Se on ollut intiaani ratkaisun tällä alalla, koska noin vuonna 300 eKr. Kr.

Kaupunki, joka sijaitsee kuivassa (mutta keinokastelua) dal – “Valley of the Sun” – ovat vuodesta 2 Maailmansota yli kymmenkertaiseksi sen väestöstä.Tämä kasvu on ollut linjassa maataloustuotannon kasvavan (erityisesti sitrushedelmät ja puuvilla), ja merkittävän kasvun elektroniikka, ilmailuteollisuuden.

Lämmin ilmasto on houkutellut myös monia eläkeläisiä, jotka ovat perustaneet oman lähiöissä kuten “Sun City” ja “Sun City West” Esikaupunkien kaupungin.

On olemassa useita mielenkiintoisia museoita Phoenix – mukaan lukien “Phoenix Art Museum,” “Heard Museum” – näyttely käsitöitä, instrumentti museo “Musival Instrument Museum”, “Arizona Mining & Mineral Museum” sekä museo lapsille, “Phoenix Lasten Museo “. Lapset luultavasti nautintoa vierailu eläintarhaan “Phoenix Zoo”.

Toinen suosittu kohde on “Desert kasvitieteellinen puutarha” – suuri kasvitieteellinen puutarha jossa istutuksia, jotka soveltuvat aavikko olosuhteissa.

Lähin lentokenttä on Phoenix Sky Harbor International Airport, joka sijaitsee 5 km kaakkoon keskustasta.

Valikko