Autonvuokraus Denver

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Denver

Denver matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Denver. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Denver

Autovuokraamo Denver
Autovuokraamo Denver

Denver on pääkaupunki Yhdysvaltain valtion Coloradon, ja on noin 600000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa lähes 2,5 miljoonaa.

Kaupunki sijaitsee joen South Platte – 1600 metriä merenpinnan yläpuolella – vain 24 kilometriä itään Mountain Range Rocky Mountains. Se on suosittu ottaa päiväretki ”Rocky Mountains National Park”, joka on tunnin ajomatkan päässä.

Denver on alueellinen keskus kuljetuksen, kaupan, rahoituksen ja kulttuurin sekä öljyteollisuus on erittäin tärkeä teollisuuden haara. Kaupungissa on oma yliopisto, joka on perustettu vuonna 1864.

Merkittävä matkailukohde Denverin ”Colorado State Capitol Building” – hallitus 1907 rakennetussa rakennuksessa. On mahdollista, että yleisö voi saada jopa rakennuksen huipulla, jossa yksi on upeat näkymät Rocky Mountains.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Denver ”Denver Art Museum” – ja nykytaiteen näyttelyitä, Natural History Museum, Rautatiemuseon, Fire Museum, miniatyyri museo ”Museo de las Americas” – museo, joka keskittyy Latinalaisen Amerikan taide-ja kulttuuriperintöä ja Butterfly Garden ”Butterfly Pavilion”.

Denver on myös monia kauniita puistoja ja viheralueita, kasvitieteellinen puutarha, eläintarha, planetaario ja huvipuisto.

Denver International Airport sijaitsee 30 kilometriä koilliseen downtown.