Autonvuokraus Louisville Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Louisville Lentokenttä

Louisville Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Louisville Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Louisville Lentokenttä

Autovuokraamo Louisville Lentokenttä
Autovuokraamo Louisville Lentokenttä

Louisville International Airport (SDF) sijaitsee Kentuckyn osavaltiossa – noin 12 kilometriä etelään kaupungin keskustasta Louisville.

Lentoasema avattiin vuonna 1941, ja kutsui sitten Standiford Field. Vuonna 1985 terminaalin uudistettiin ja uudelleen lentokentän muutti nimensä Louisville International Airport.

Lentoasema palvelee noin 3,4 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011) – ja 8 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne 25 kohteisiin Yhdysvalloissa. Jotkut vilkkain reittejä, siirry Dallas, Chicago, New York, Atlanta, Denver ja Las Vegasissa.

Louisville Airport on useita tiloja matkailijoille – myös hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Lisäksi, infopiste, internetyhteys, ATM, kokoustilat ja ”Emergency Service” – jos voi saada hätätilanteissa.

Saadaksesi Louisville International Airport keskustaan, voidaan käyttää bussilla tai taksilla. Lisäksi useita hotelleja kohteessa Louisville ilmainen bussikuljetus vieraille / lentokentältä. Kuitenkin tämä on järjestettävä etukäteen.

Jos haluat vuokrata auton Louisville, on useita tunnettuja autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Advantage, Alamo, Avis, Hertz, Budget, Dollar, Enterprise, National ja Thrifty.