Autonvuokraus Dallas

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dallas

Dallas matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dallas. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dallas

Autovuokraamo Dallas
Autovuokraamo Dallas

Dallas on pohjoiseen Teksasin osavaltion mukaan Trinity River, ja on 9. väkirikkain kaupunki Yhdysvalloissa. Kaupungissa on 1,2 miljoonaa asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 6,3 miljoonaa.

Dallas on merkittävä kulttuurinen ja taloudellinen keskus alueella ja sen talous perustuu pankki-, kaupankäynti, tietojenkäsittelytiede, lääketieteellinen tutkimus, kuljetus ja logistiikka. Lisäksi Dallas tunnettu öljy-ja puuvilla aloilla.

Kaupungissa on kostea subtrooppinen ilmasto kuumat kesät ja leudot talvet. Kesän lämpötilat ovat noin 35 astetta ja talvella, kaupunki päivälämpötilat noin. 21 astetta on usein kosteaa Dallasissa.

Kaupunkikuvan on ominaista moderneja rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä, ja korkein rakennus on tärkein keskus – joka kohoaa 286 metriä maanpinnan yläpuolella.

Jotkut Dallas ”suosituimpia nähtävyyksiä ovat Lake ”White Rock Lake” ympäröivään puistoon – joka on suosittu virkistysalue, John F. Kennedy Memorial Plaza – mikä merkitsee paikan, jossa hänet murhattiin vuonna 1963, ”Train Floor Museum” – museo, joka on myös omistettu John F. Kennedy Sculpture Park ”Nasher”, ”Meadows Museum of Art” – joilla on laaja kokoelma Espanjalainen taide (mukaan lukien teosten Eli Greco, Goya, Miró ja Picasso) sekä ”Dallas Museum of Art” – valtava kokoelma taidetta antiikin ajoista nykypäivään. Täällä vierailijat lukien Katso työ Monet, Gauguin ja Van Gogh.

Dallas on muuten kasvitieteellinen puutarha, akvaario, eläintarha, huvipuisto, golfkentät, loistavat ostosmahdollisuudet monia ostoskeskuksia.

Dallas Fort Worth International Airport sijaitsee 34 kilometriä luoteeseen keskustassa.