Autonvuokraus Jacksonville

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jacksonville

Jacksonville matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jacksonville. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jacksonville

Autovuokraamo Jacksonville
Autovuokraamo Jacksonville

Satamakaupunki Jacksonville sijaitsee kaakkoon Yhdysvaltain ja on suurin kaupunki Floridan osavaltiossa.Jacksonville on myös 13. suurin kaupunki Yhdysvalloissa, ja on 822000 asukasta (2011). Kun koko pääkaupunkiseudun väestö kasvaa 1,3 miljoonaa.

Jacksonville sijaitsee St. Johns River – joka virtaa Atlantin valtamerelle. Kaupunki on Floridan johtava teollinen, taloudellinen, kaupallinen ja viestinnän keskus.

Jacksonville on suosittu turistikohde, ja saa 3 miljoonaa kävijää vuodessa. Jacksonville on myös tiedetään olevan tärkeä kongressin ja yleissopimukset.

Kaupungissa on kostea subtrooppinen ilmasto, lämpimät kesät ja leudot talvet. On olemassa useita kauniita rantoja rannikolla – noin. 30 km keskustasta länteen. Tässä on esimerkki Jacksonville Beach, Atlantic Beach ja Neptune Beach.

Kaupungin korkein rakennus on ”Bank of America Tower”, joka kohoaa 188 metrin korkeuteen maanpinnasta.

Jotkut suosittuja matkailukohteita kaupungissa ovat ”Nykytaiteen museo Jacksonville” – joka on nykytaiteen näyttelyitä, eläintarha ”Jacksonville Zoo & Gardens” – jos voi nähdä leijonia, norsuja ja Jaguaria, huvipuisto ”Adventure Landing” ja ”Tiede & Historia” (MOSH) – kanssa näyttelyitä tieteen ja paikallista historiaa. Siellä on myös planetaario.

Jacksonville on muuten merenkulun museo sekä 64 golfkenttää alueella ympäri kaupunkia – jossa jokainen pääsee tunnin ajomatkan päässä keskustasta.

Jacksonville International Airport sijaitsee 23 kilometriä keskustasta pohjoiseen.