Autonvuokraus Charlotte

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Charlotte

Charlotte matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Charlotte. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Charlotte

Autovuokraamo Charlotte
Autovuokraamo Charlotte

Charlotte sijaitsee itään Yhdysvalloissa, ja on suurin kaupunki valtion Pohjois-Carolinassa.Kaupunki sijaitsee lähellä Catawba River, ja on 731000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väkiluku nousee 1,7 miljoonaan.

Charlotte on tärkeä kaupallinen keskus alueella ja merkittävä taloudellinen keskus. Bank of America on pääkonttori täällä. Kaupungissa on useita yliopistoja ja korkeakouluja.

Charlotte on kostea subtrooppinen ilmasto kuumat kesät ja suhteellisen leudot talvet. Kaupunki saa eniten laskeumaa tammikuussa ja maaliskuussa.

Keskus koostuu enimmäkseen pilvenpiirtäjiä ja korkeita rakennuksia, ja vain etelään keskustasta, valtava huvipuisto ”Carowinds Theme Park”, jossa on monia vuoristoratoja ja karusellien.

Toinen matkailukohde Charlotte taidemuseo ”Bechtler Museum of Modern Art”, jossa on nykytaiteen näyttelyitä.Mallisto koostuu 1400 maalauksia, ja voi myös nähdä teoksia Miró ja Picasso täällä.

Maan suurin moottoriurheilun organisaatio NASCAR sijaitsee Charlotte ja vetovoima ”NASCAR Hall of Fame” on omistettu kilpa urheilua. Siinä on interaktiivinen näyttely ja näyttö historiallisen kilpa-autoja.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Aviation Museum, Science and Technology Museum ”Discovery Place”, ”Charlotte Nature Museum” – vuorovaikutteisia näyttelyitä ja perhonen paviljonki, kasvitieteellinen puutarha, ”Levine museo New South” – historian museo keskittyy elämään tilassa USA Civil War.

Charlotte Douglas International Airport sijaitsee 12 kilometriä keskustasta länteen.