Autonvuokraus New York Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo New York Lentokenttä

New York Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on New York Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

New York Lentokenttä

Autovuokraamo New York Lentokenttä
Autovuokraamo New York Lentokenttä

John F. Kennedy International Airport (JFK) on suurin ja tärkein lentokenttä Yhdysvalloissa. Se sijaitsee Jamaika naapurustossa New Yorkin Borough of Queens, ja palvelee noin. 47000000 matkustajaa vuodessa.Myös kaksi muuta suurta lentokenttää New Yorkin Neighborhood (La Guardia ja Newark).

Lentokenttä aloitettiin vuonna 1942 ja avattiin siviili-ilmailun vuonna 1948. Kunnes murhan presidentti John F. Kennedy vuonna 1963 oli virallinen nimi New Yorkin kansainväliseltä lentokentältä. Nykyään he kutsuvat lentoaseman yleensä lyhyitä, JFK Airport.

John F. Kennedyn lentokenttä on yhdeksän terminaalia, mutta viime vuosina, jotkut niistä joskus olleet suljettuina remontin. Tämä työ on nyt lähes valmis.

Useat kansainväliset lentoyhtiöt toimivat useita säännöllisiä lentoja kohteisiin maailmanlaajuisesti.

Saadaksesi lentokentältä keskiosissa New York, voidaan käyttää juna, metro ja bussi. Tavalliset bussit ja lentokenttäkuljetukset ovat saatavilla. Lisäksi toimii erityinen bussikuljetus lentokentältä muihin kohteisiin Manhattanilla.

Muuten voit käyttää keltaista taksit. Limusiinit kuljettaja on myös käytettävissä, jos haluat laittaa rahaa siihen.

Jos haluat vuokrata auton New Yorkissa, on enemmän mahdollisuuksia John F. Kennedyn lentokentälle. Kansainvälinen vuokraus virastot kuten Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National ovat edustettuina.

On vain yksi hotelli lentokentällä – Ramada Plaza Hotel. On kuitenkin useita hotelleja lentoasemalla yhteisössä, mukaan lukien Best Western JFK Airport, Comfort Inn JFK, JFK Holiday Inn, Hilton Garden Inn JFK Courtyard by Marriott – kaikki ilmainen kuljetuspalvelu lentokentälle ja lentokentältä.

Julkisten tilojen kannalta kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja ovat erittäin hyviä kaikissa terminaaleissa. Jos sinulla on ongelmia jaloillaan tämän suuren lentoaseman, voit ottaa yhteyttä yksi monista edustajien Matkailijan Aid. Ne ovat helposti tunnistettavissa niiden punainen takit.