Autonvuokraus Honolulu

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Honolulu

Honolulu matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Honolulu. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Honolulu

Autovuokraamo Honolulu
Autovuokraamo Honolulu

Honolulu on pääkaupunki ja suurin kaupunki saaristossa Hawaii, joka on yksi USA: n osavaltiot. Honolulu sijaitsee Kaakkois rannikolle saarella Oahu Tyynellämerellä ja on tärkeä satamakaupunki. Kaupungissa on 337000 asukasta (2010) – jossa 55% heistä on aasialaisia.

Honolulu on saariston hallinto, poliittiset, taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja se on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Kaupunki on kuuluisa turisti alue Waikiki – sijaitsee 5 kilometriä kaakkoon keskustasta Honolulu. Tässä on valkoinen ja kutsuva hiekkarantoja – mukaan lukien kuuluisa Waikiki Beach, luksushotelleja, eläintarha ja akvaario.

Surfing, aurinko ja uinti ovat tärkein vetonaula täällä.

Muita suosittuja matkailukohteita Honolulu kuuluu 56 metriä korkea torni ”Aloha Tower” vuodelta 1926 – missä yleisö pääsee ylös ja saada upeat näkymät kaupunkiin ja satamaan, kuninkaallinen palatsi ”Iolani Palace” vuodelta 1882, ”Nykytaiteen museo” – ja nykytaiteen näyttelyitä, kirkko ”Cathedral Church of St. Andrew” vuodelta 1867, Town China Town – vilkas markkinoita ja ravintoloita, ja Bishop Museum – rakennus laaja kokoelma esineitä Hawaii. On myös planetaario, Natural History Museum ja tulivuori museo.

”Honolulu Academy of Arts” suositteli myös vierailun. Tämä on suurin taidemuseo kaupunkiin, ja tässä bl. näyttelyitä Aasian taidetta ja teoksia kuuluisien mestareiden kuten Picasso, Van Gogh, Gauguin, Cezanne, Monet ja Modigliani.

Honolulu on muuten hyvä ostos monia ostoskeskuksia.

Honolulu International Airport sijaitsee 10 kilometriä luoteeseen keskustassa.