Autonvuokraus El Paso

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo El Paso

El Paso matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on El Paso. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

El Paso

Autovuokraamo El Paso
Autovuokraamo El Paso

El Paso sijaitsee läntisin kärki Texas, erityisesti Rio Grande, mikä on rajajoki kanssa Meksikon.Kaupungissa on vajaat 610000 asukasta (2010), joista suurin osa on espanjalaisia ​​(Meksikon) alkuperä. Useita siltoja yli Rio Grande yhdistettäviä El Paso Meksikon naapurimaiden Ciudad Juárez.

Kaupunki perustettiin alussa 1600-luvulla, mutta ei saanut virallista kaupunkioikeudet vasta 1859. Yhdessä kaupunkiseudun ympärillä El Paso muodostaa pääkaupunkiseutu asuu yhteensä lähes 750000.

Kun El Paso sai junayhteyttä vuonna 1881, oli kaupungin osaksi voimakkaan kasvukauden – ja nyt on tärkeä taloudellinen ja kaupallinen keskus, jossa vahva Meksikon tunnelma. Ympäröivä kaupunki on muuten ominaista tällaisten puuvillan viljely ja karjanhoito.

Tourist tulva El Paso on merkittävä – ja yksi kaupungin nähtävyyksistä on aito, entisöity Meksikon kaupunki. Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien ”Centennial museo ja Chihuahuan Desert Gardens” – kulttuuri ja Natural History Museum, ”El Paso Museum of Archaeology” – arkeologinen museo, ”El Paso Museum of History” – historiallinen museo ja taidemuseo ”El Paso Museum of Art” . Jälkimmäinen on lähellä kaupungin kuuluisaa ja suosittua Plaza Theater perustettu ca. 1930. Teatteri sijaitsee rakennuksessa Espanjan innoittamana siirtomaa, pidetään yhtenä El Paso maamerkeistä.

Muuten, El Paso ominaista vahva sotilaallinen läsnäolo. Kohteessa ja ympäri kaupunkia on suuri sotilaallisiin laitoksiin, mukaan lukien Fort Bliss, joka on rakennettu vuonna 1848 puolustamaan kaupunkia vastaan ​​Apache intiaanien. Fort Bliss on nyt keskus US Air Force, ja miehistö on noin 20000 on sijoitettu sinne. Ei kaukana, viereisessä osavaltiossa New Meksiko, on kuuluisa ampua ”White Sands Missile Range.” Niille kiinnostunut sotahistoriasta, vierailu ”Fort Bliss Museum & Study Center” suositella.

Lähin lentokenttä on El Paso International Airport, joka sijaitsee 12 km luoteeseen kaupungin.