Autonvuokraus Philadelphia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Philadelphia

Philadelphia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Philadelphia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Philadelphia

Autovuokraamo Philadelphia
Autovuokraamo Philadelphia

Philadelphia on suurin kaupunki Yhdysvalloissa Pennsylvanian osavaltion. Se sijaitsee yhtymäkohdassa Delaware ja Schuylkill tavata ja asukasluku on noin. 1,5 miljoonaa euroa (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väkiluku nousee lähes 6 miljoonaa.

Philadelphia kutsutaan usein ”City of veljellistä rakkautta”, koska kaupungin nimi yksinkertaisesti kääntää ”veli rakkaus”.

Philadelphia perusti William Penn vuonna 1682, ja näin maan vanhin kaupunki. Se muuten on tärkeä merkitys Amerikan historiassa, koska Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin täällä vuonna 1776. Se on myös antanut kaupungin lempinimi ”syntymäkoti of America”.

Tunnetuin nähtävyys Philadelphiassa, Amerikan Liberty Bell, joka kutsui sanoma Amerikan itsenäisyyden vuonna 1776, ja joka 4. Heinäkuuta (at itsenäisyyspäivä), tällä kertaa tulossa tärkeä ominaisuus.

Muuten Philadelphia ehdottomasti kulttuurikaupunki, on useita taidemuseoita, ja säännöllinen konsertteja ja teatteriesityksiä tarjota.Vetovoima erityistä linkki lasten huvipuisto ”Sesame Place Theme Park” – joka on rakennettu tv-sarja, joka on Norja tunnetaan nimellä ”Sesame Street”.

Siellä on myös runsaasti ostosmahdollisuuksia Philadelphia – sekä kaupungin ja monia ostoskeskuksia, jotka ympäröivät kaupungin.

Lähin lentokenttä on Philadelphia International Airport, joka sijaitsee 13 km lounaaseen keskustasta.