Autonvuokraus Orlando

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Orlando

Orlando matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Orlando. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Orlando

Autovuokraamo Orlando

Autovuokraamo Orlando

Orlando sijaitsee Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa, noin 120 kilometriä koilliseen Tampa.Itse kaupungissa on asukkaita 230000 (2010), mutta yksi vie koko pääkaupunkiseudun asukkaan nousee yli 2 miljoonaa.

Orlandon historia palaamalla 1830. Se oli silloin ensimmäinen tunnettu Fort Gatlin, mutta myöhemmin nimetty amerikkalainen upseeri, joka tappoi intiaanit täällä vuonna 1835. Tänään Orlando on merkittävä teollinen kaupunki, mutta on luultavasti tunnetaan lähinnä tukikohtana matkailijoita kaikkialta maailmasta – jotka haluavat viedä moniin lähellä nähtävyyksiä.

Orlandon kiinnostus liittyy pääasiassa useita merkittäviä viihde komplekseja, jotka yhdessä houkuttelevat yli 40 miljoonaa kävijää vuosittain. Kaupunki kutsuu itseään “maailman viihdekeskus.”   Suurin niistä on Walt Disney World Resort, joka sijaitsee lounaaseen kaupungin keskustasta – perustettiin vuonna 1971. Se kattaa kokonaispinta-ala on 120 km2 ja käsittää neljä suurta huvipuistoalan, kaksi vesipuistoa ja lukuisia hotelleja ja ravintoloita.

Samalla alueella on myös Florida Department of Studios Universal Studios ja Sea World – ketju meren huvipuistojen, jossa on myös sivuliikkeitä San Antonio ja San Diego. Sea World, voit kokea lukemassa. delfiinit, merileijonat, tappaja valaat ja flamingoja – lisäksi puistossa on useita liittyvään toimintaan vettä.

Lähin lentokenttä on Orlando International Airport, joka sijaitsee 11 km kaakkoon kaupungin.Toinen   lentokenttien lähistöllä ovat Orlando Sanford International Airport.Tämä sijaitsee 42 kilometriä koilliseen downtown Orlando.

Valikko