Autonvuokraus Orlando

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Orlando

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Orlando tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Orlando kauttamme.

Orlandon opas

Bilutleie Orlando
Orlando Autonvuokraus

Orlando sijaitsee Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa, noin 120kilometriä Tampasta koilliseen. Itse kaupungissa on noin 230 000 asukasta (2010), mutta jos mukaan otetaan koko pääkaupunkiseutu, väkiluku nousee yli 2 miljoonaan.

Orlandon historia kaupunkina juontaa juurensa 1830-luvulle. Se tunnettiin ensin nimellä Fort Gatlin, mutta se nimettiin myöhemmin amerikkalaisen upseerin mukaan, jonka intiaanit tappoivat täällä vuonna 1835. Tämän päivän Orlando on merkittävä teollisuuskaupunki– mutta se tunnetaan todennäköisesti ensisijaisesti lähtökohtana turisteille ympäri maailmaa – jotka haluavat tuoda mukanaan monia lähellä olevia nähtävyyksiä.

Nähtävyyksiä

Orlandon nähtävyydet liittyvät pääasiassa useisiin suuriin viihdekonsentutkaihin, jotka yhdessä houkuttelevat yli 40 miljoonaa kävijää vuosittain. Kaupunkia kutsutaankin usein”maailman viihdepääkaupungiksi”. Suurin niistä on walt disney world resort, joka sijaitsee keskustan lounaispuolella – perustettu vuonna 1971. Sen kokonaispinta-ala on 120 km2, ja siihen kuuluu neljä suurta teemapuistoa, kaksi vesialuetta sekä useita hotelleja ja ravintoloita.

Samalla alueella on myös elokuvayhtiö Universal StudiosinFloridan konttori sekä Sea World – merihuvipuistojen ketju, jolla on sivuliikkeitä myös San Antoniossa ja San Diegossa. Sea Worldissa voit kokea bla. delfiinit, merileijonat, miekkavalaat ja flamingot – sekä puiston vesiurheilulaji.

Orlando – Maailman viihdepääkaupunki!

Tutustu Orlandoon autonvuokrausta

Orlandossa on paljon tekemistä, erityisesti lapsiperheille tai aikuisille, jotka ovat sydämeltään nuoria. Silti on luultavasti niin, että voit kyllästyä huvipuistoihin ja ehkä nähdä enemmän Floridaa. Autonvuokraus pääset kaupunkeihin molemmilla rannikoilla melko lyhyen ajomatkan aikana ja sinulla on monia luontoelämyksiä sinulle tässä osassa Yhdysvaltoja. Alla muutamia ehdotuksia ajoreiteistä. Lue myös oppaamme Miamiin ja Fort Lauderdaleen lisää inspiraatiota autonvuokrausretkille.

Daytona Beach – tässä on Daytona 500 (NASCAR) -kilpailu.

Daytona Beach – Moottoriurheilu ja uinti

Daytona Beach on suhteellisen pieni kaupunki Floridan itärannikolla, lähellä Orlandoa. Huolimatta amerikkalaisessa kontekstissa pieni koko kaupungin, Daytona Beach on hyvin tunnettu. Täällä järjestetään kuuluisa Daytona 500 (NASCAR) -kilpailu ja useita muita moottoriurheilusprinttejä. Alun perin alueen rantojen kovapintainen hiekka teki moottoriurheilusta tärkeän toiminnan Daytonassa. Sitten kisat menivät rannoille , jaihmiset kerääntyivät katsomaan vauhdin heilahteluja. Daytona Beach on myös erittäin suosittu lomakohde opiskelijoille, mutta sopii myös perheille, jotka haluavat nauttia uinnista Floridan rannikolla.

  • Orlandon ja Daytona Beachin välillä on hieman alle 100 km. Ajomatka kestää enintään 1 tunnin ja on ihanteellinen päiväretkelle, jos haluat ottaa aurinkoa ja uida vieraillessasi Orlandossa.

Miami ja Fort Lauderdale – Floridan suuret kaupungit

Nämä kaksi suurta kaupunkia sijaitsevat yhdessä keskenään, rannikolla Orlandon eteläpuolella. Täällä pilvenpiirtäjät pysähtyvät siitä, mistä rannat ja meri alkavat. Suuri osa kaupungeista on moderneja ja ylellisiä,mutta löydät myös historiallisia kaupunginosia, joissa on pieniä taloja, huviloita, maalaistaloja ja hiljaisia katuja kaupungin keskustan laitamilla. Erityisesti Fort Lauderdalen venesatamaa ja rantoja on korostettava. Voit kävellä tuntikausia ja ihailla näkymää, vaikuttavia aluksia ja pulahtaa silloin ajoin. Jos olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista, suuntaa Las Olas Boulevardille,jossa on monia jännittäviä museoita, gallerioita ja taidekeskuksia. Monien muiden kokemisen arvoisia asioita ovat Miamin South Beachin Art Deco -alue ja Kuuban Little Havannan alue.

  • Orlandosta Fort Lauderdaleen on noin 350 kilometriä. Pysähtymättä ajomatka kestää 3 tuntia ja 15 minuuttia.
  • Orlandosta Miamiin on noin 350 kilometriä. Ajomatka kestää yleensä noin 2 tuntia ja 30 minuuttia, jos ajat pysähtymättä matkan varrella.
Miamin ranta pilvenpiirtäjät taustalla.
Harvinaiset manaatit (merilehmä) voivat olla lähes 4,5 metriä pitkiä ja painaa yli puoli tonnia!

Ellie Schiller Homosassa Springsin villieläinpuisto – Ainutlaatuinen villieläin

Puisto on ollut matkailukohde 1880-luvulta lähtien. Syynä on muun muassa monipuolinen ja ainutlaatuinen villieläimet täällä sekä puiston kiehtova kasvillisuus. Homosassa Springsistä löydät harvinaiset manaatit (merilehmä), jotka voivat olla lähes 4,5 metriä pitkiä ja jotka voivat painaa yli puoli tonnia. Alueella on myös alligaattoreita ja krokotiilejä, mustia karhuja, saukoita, valkohäntäpeuraa, punailveä ja monia erilaisia käärmelajeja. Lisäksi on joitakin lajeja, jotka on laitettu tänne, kuten floridapanter ja Afrikkalainen virtahepo. Voit katsoa villieläimiä varaamaan retkiä eri veneillä tai laskeutumaan vedenalaiseen observatorioon ”Kalakulho”.

  • Orlandosta Homosassa Springsin vierailukeskukseen on noin 150 km. Ajat moottoritiellä suurimman osan pätkästä ja vietät yleensä noin 1 tunnin ja 30 minuuttia.
Opastettuja kalastusretkiä voi harrastaa Tohopekaligajärvellä.

Tohopekaligajärvi – Opastettu kalastusretki

Tämä järvi sijaitsee aivan Orlandon ulkopuolella eteläsuunnassa, ja sitä kutsutaan myös West Lakeksi tai vain Toho-järveksi. Järvi on suosittu kohde ihmisille, jotka joko asuvat Orlandossa tai vierailevat kaupungissa lomalla. Täällä voit mennä katsomaan villieläimiä,mennä kävelylle vihreässä ympäristössä tai kalastaa. Toho-järvessä on meren suuren turskan kokoisia ahvenia, jotka voivat painaa jopa 13 kiloa. Voit vuokrata itsellesi sekä veneen että oppaan, joka näyttää, miten kalastaa ahventasi. Mahdollisuudet kiinniottoon ovat erittäin hyvät. Paras paikka tehdä tämä on Kissimmeen kaupungissa, joka sijaitsee järven pohjoispäässä. Jos ajat Kissimmee Lakefront Parkiin, löydät runsaasti pysäköintipaikkoja, opastettuja kalastusretkiä järjestävän yrityksen ja lähellä olevan venesataman.

  • Orlandon keskustasta Kissimmee Lakefront Parkiin Tohopekaliga-järvellä on noin 35 km. Ajomatka kestää noin 30 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Orlando on yksi helpoimmista suurimmista kaupungeista Yhdysvalloissa löytää pysäköinti. Täällä on monia pysäköintipaikkoja, sekä yksityisomistuksessa että julkisessa omistuksessa, sekä melko hyvä valikoima tiloja pitkin katuja. Jos jätät autosi kadulle, sinun on maksettava parkometrit, jotka seisovat jalkakäytävillä, ja hinta on suhteellisen alhainen. Klo 18.00-08.00 seuraavana aamuna sekä sunnuntaisin ja kansallisina vapaapäivinä kadunvarsipysäköinti on ilmaista. Pysäköintihalleissa hinnat ovat hieman korkeammat, mutta ei ole harvinaista, että sinun on maksettava niinkin vähän kuin 2 DOLLARIA tunnissa. Julkisessa omistuksessa olevissa autotallitiloissa on myös maksimihinnat päivässä ja usein noin 15 DOLLARIA.

Orlandossa ajaminen on sekä helppoa että hieman härskiä. Yksinkertainen asia on, että tiet ovat hyviä, ja on lähes mahdotonta ajaa väärin, koska tiet ja neljännekset ovat neliöitä. Härskiä on se, että maanteillä, erityisesti kaupungin keskustassa, on paljon liikennettä. Tämä pätee erityisesti silloin, kun olet menossa moottoritielle tai pois moottoritieltä ruuhka-aikana. Siitä huolimatta on harvinaista, että liikenne on täysin hiljaista Orlandossa, ja huolimatta pienestä liikenteestä siellä täällä, pääset yleensä nopeimmin vuokra-autolla.

Orlandossa on helppo ajaa, mutta liikenne voi tuntua hieman härskiltä.

Lentokenttä

Orlandon alueella on kolme lentokenttää, mutta kaksi näistä voimme melkein jättää huomiotta. Suurin osa Euroopasta ja myös Kotimaasta Yhdysvalloista peräisin liikenteestä kulkee Orlandon kansainvälisen lentokentän kautta. Se sijaitsee vain muutaman kilometrin kaakkoon Orlandon keskustasta. On suorat yhteydet lähes 140 kansainväliseen ja kansalliseen kohteeseen, mukaan lukien monet Euroopan suurimmista kaupungeista. Yhteensä Orlandon kansainvälinen lentokenttä palvelee noin 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Orlandoa pidetään yhtenä maailman suurimmista autonvuokrausmarkkinoista,ja tietenkin löydät kattava valikoiman autovuokraamoja lentokentältä. Näihin kuuluvat tunnetuit kansainväliset toimijat, kuten Hertz, Budget, Avis, National ja Alamo, sekä joukko yhdysvaltalaisia yrityksiä, kuten E-Z Rent A Car ja Payless. Kaikilla autovuokraamoilla on laskurit pääterminaalissa, jane pääsevät helposti parkkipaikoille. Tällä lentokentällä voit kirjautua lennollesi samassa paikassa, jossa palautat vuokra-auton.

  • Orlandon kansainväliseltä lentokentältä Orlandon keskustaan on noin 18 kilometriä. Ajoaika on yleensä vain 15–20 minuuttia.
Orlandon kansainvälinen lentokenttä.