Autonvuokraus Los Angeles Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä

Los Angeles Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Los Angeles Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Los Angeles Lentokenttä

Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä
Autovuokraamo Los Angeles Lentokenttä

Los Angeles International Airport (LAX) sijaitsee Kalifornian osavaltiossa – noin 30 kilometriä lounaaseen downtown Los Angeles.

Lentokenttä on 6. maailman vilkkaimmista ja 3. suurin Yhdysvalloissa. Los Angeles Airport palvelee 61.800.000 matkustajaa vuodessa (2011), ja on yhdeksän terminaalirakennuksissa.Terminal 1-8 käytetään kotimaan lennoilla, kun taas 9 terminaali – ”Tom Bradley International Terminal” – käytetään kansainvälisillä lennoilla.

Los Angeles Airport perustettiin vuonna 1928, ja avattiin siviili-ilmailun vuonna 1946.

Kaikki suuret lentoyhtiöt lentää tänne ja lentokentältä on suoria lentoja noin 160 kohdetta ympäri maailmaa. Suosituin reitit, siirry Lontoo, Tokio, Sydney, San Francisco, New Yorkissa ja Chicagossa.

On paljon erilaisia ​​ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja cocktail baareja lentokentällä. Lisäksi on olemassa tiloja, kuten lahjatavaraliikkeet, kioski, business center, tullitta kauppoja, terveyskeskus, pankki, pankkiautomaatit, ja langaton internetyhteys.

Myös 2 kohteessa lentoaseman alueella.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan ​​Los Angeles, voidaan käyttää LRT (kevyen raideliikenteen), bussi, bussilla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Los Angeles, on noin 40 autovuokraamo toimistot lähellä lentokenttää, mutta ei terminaalirakennuksen. Jotkut autonvuokraus yritykset tarjoavat asiakkailleen ilmaisen kuljetuksen lentokentältä heidän vuokrauspiste – mukaan lukien Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja Thrifty. Jos olet tilannut auton ennen lähtöä Los Angeles, työntekijä autovuokraamo odottaa sinua ulkopuolella terminaalin – merkin alla ”Rental Car Shuttle”.