Autonvuokraus Miami Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Miami Lentokenttä

Miami Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Miami Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Miami Lentokenttä

Autovuokraamo Miami Lentokenttä
Autovuokraamo Miami Lentokenttä

Miami International Airport (MIA) sijaitsee 7 kilometriä länteen Miamin Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa.

Lentoaseman tärkeimmät terminaali avattiin vuonna 1959, ja Miamin kansainvälinen lentokenttä on tällä hetkellä kolme terminaalirakennusten: Pohjois-, Keski-ja Etelä.

Miami Airport palvelee 38.300.000 matkustajaa vuodessa (2011). Noin 45 lentoyhtiötä – mukaan lukien Lufthansa, Iberia, Delta, Aeroflot, United Airlines ja British Airways –   on suoria lentoja tänne eri kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla.Jotkut suosittuja kohteita ovat Amsterdam, Atlanta, Barcelona, Buenos Aires, Frankfurtissa, Lontoossa, Milanossa ja New Yorkissa.

Lentokentällä on laaja valikoima kahviloita / baareja / ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat verovapaita myymälöitä, infopiste, pankki, pankkiautomaatti, valuutanvaihto laskuri, posti, kampaamo, apteekki, taidegalleria, ensiapuasema, Spa-keskus, kappeli ja internetyhteys.

Miami Airport on myös hotellin lentokentällä, joka sijaitsee hallissa E (taso 2). On olemassa myös useita hotelleja alueella, jos tarvitset majoitusta.

Saadaksesi lentokentältä osaksi Miamin, voit ottaa bussi, metro (linja menossa Tri-Rail Station ”Miami Airport” vain itään terminaalirakennuksen) tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Miamissa, on 16 autovuokraamoja toimistoja lentokentällä – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, National ja Sixt. Car Center sijaitsee vain itään Miami International Airport.