Autonvuokraus Boston

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Boston

Boston matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Boston. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Boston

Autovuokraamo Boston
Autovuokraamo Boston

Satamakaupunki Boston sijaitsee koilliseen Yhdysvalloissa Atlantin valtamerelle, ja on pääkaupunki Massachusettsin osavaltion.Kaupungissa on noin 618000 asukasta (2011).

Boston on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista Yhdysvalloissa, ja talous perustuu koulutukseen, terveydenhuoltoon, rahoituspalvelut ja korkean teknologian. Useat kuuluisat yliopistot sijaitsevat Bostonissa, ja hieman pois keskustasta isännöi arvostetun Harvardin yliopistossa.

Boston on lauhkea ilmasto kuuma, kostea kesät ja kylmät – usein tuulisen – talvet.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä, ja on koti maailman kuuluisin ”Boston Symphony Orchestra”. Kaupunkikuva harjoittaa enimmäkseen ominaisia ​​korkeat kerrostalot ja pilvenpiirtäjiä, mutta historiallinen keskusta – ovat edelleen kapeita katuja ja useita vanhoja rakennuksia.

Boston on suosittu matkailukohde ja saa yli 16 miljoonaa kävijää vuosittain. Jotkut suosituimmista nähtävyyksistä kaupungissa ovat rakennus ”Faneuil Hall” alkaen 1742, seurakunta ”Kristuksen kirkko” alkaen 1723 ja JFK Memorial Museum & Kirjasto – museo John F. Kennedy. Näyttelyt täällä kertoo elämästään ja työstään.

”Museum of Fine Arts” suositellaan myös vierailun. Se on yli 450000 taideteoksia ja on yksi maan museoista. Miksi ei yritä Katso veistoksia ja koruja antiikin Egypti ja maalauksia Gauguin, Manet, Renoir, Degas ja Cézanne.

Vetonaula koko perheelle ”Museum of Science” – vuorovaikutteisia näyttelyitä tieteen ja tekniikan. Siellä on myös suosittu perhonen puutarha ja IMAX teatteri.

Boston on muuten akvaario hylkeitä ja pingviinejä – joka on myös suosittu kohde perheille.

Boston Logan International Airport sijaitsee 6 km koilliseen kaupungin.