Autonvuokraus Dallas Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dallas Lentokenttä

Dallas Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dallas Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dallas Lentokenttä

Autovuokraamo Dallas Lentokenttä
Autovuokraamo Dallas Lentokenttä

Dallas – Forth Worth International Airport (DFW) sijaitsee 24 kilometriä luoteeseen Dallas keskusta ja 29 km koilliseen Forth Worth.Lentoasema palvelee 57.800.000 matkustajaa (2011), ja on vilkkain Texasin osavaltiossa – ja 8 maailman suurin mitattuna matkustajamäärät.

Dallas Airport avattiin vuonna 1953 ja on tällä hetkellä viisi terminaalirakennusten (- E). On ilmainen bussikuljetus (Skylink) päätelaitteiden välillä.

Noin 21 lentoyhtiötä – mukaan lukien Delta, Emirates, US Airways ja British Airways – on suorat lennot Dallas Airport 129 Yhdysvaltain ja 36 kansainväliseen kohteeseen.

On laaja valikoima kahviloita, ravintoloita ja kauppoja lentoasemalla. Lisäksi vierashuoneissa infopiste, business center, internetyhteys, työpöytä, valuutanvaihto, pankit, pankkiautomaatit, ensiapuasema, lasten leikkipaikka, kauneus ja hierontasalonki, kampaamo ja elokuvateatteri.

Lentokentällä on hotelleja Grand Hyatt ja Hyatt Regency.

Pääset keskustaan ​​Dallas voi bussilla, junalla (on bussikuljetus terminaalista lähimmälle asemalle), metrolla tai taksilla.

Jos haluat vuokrata auton Dallasissa on useita suurten autovuokraamojen – kuten Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Alamo ja Thrifty – toimistoihinsa lentoasemalla, erityisesti Terminal E – lähellä eteläisen sisäänkäynnin.