Autonvuokraus San Diego

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo San Diego

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus San Diego tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta San Diego kauttamme.

San Diegon opas

Bilutleie San Diego
San Diego Autonvuokraus

San Diego sijaitsee Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa, lähellä Meksikon rajaa, jase on noin 1,3 miljoonan asukkaan kaupunki (2010). Koko metropolialueella asuu noin 100 000 ihmistä. Kolme miljoonaa.

Kaupungin satamaa pidetään yhtenä Kalifornian parhaista ja tärkeimmistä, ja tässä on myös yksi Yhdysvaltain laivaston suurimmista laivastotukikohdista. San Diegossa on myös joitakin toimialoja, kuten kausi 2015-16. ilmailu- ja rakettituotannossa sekä elektroniikassa.

Kaupungin historia alkoi eräänä päivänä vuonna 1602, kun espanjalainen tutkimusmatkailija rantautui ja kasti paikan San Diegossa pyhän Didakuksen jälkeen. Virallinen perustaja tapahtui kuitenkin vasta vuonna 1769 – silloinkin espanjalaisten suojelussa. San Diego menetti kuitenkin kaupunkiasemansa vuonna 1852, vuosien Meksikon herruuden jälkeen – mutta amerikkalaiset rakensivat kaupungin uudelleen 5 mailia etelämpänä – ja siirtyi vahvaan kasvukauteen.

Nähtävyyksiä

San Diegossa on useita upeita nähtävyyksiä – kuten kaksi maailman kuuluisinta eläintarhaa,San Diegon eläintarha ja San Diegon villieläinpuisto. Kaupungissa on myös teemapuistoketjun ”Sea World” osasto.

Lisäksi San Diego tunnetaan lukemattomista rantarannoistaan, kuten Coronado Beach, Ocean Beach, Mission Beach, Pacific Beach, La Jolla ja Del Mar Beach.

Balboa Park on myös suosittu oikeusjuttu. Se on San Diegon suurin julkinen viheralue, ja sen pinta-ala on 4,9 km². Puistoon kuuluu myös useita kulttuurilaitoksia ja museoita. Vuonna 1868 perustettu Balboa Park on lähellä San Diegon eläintarhaa. Lisäksi Mission Bay Park on mainittava – Yhdysvaltain suurin ihmisen tekemä vesipuisto. Se tarjoaa laajan valikoiman veteen liittyviä aktiviteetteja sekä upeita vaellusreittejä ja leikkialueita lapsille. Mission Parkissa vierailee vuosittain noin 15 miljoonaa kävijää.

Balboa Park on San Diegon suurin julkinen viheralue.

Tutustu San Diegoon autonvuokrauspalvelulla

San Diego sijaitsee Los Angelesin eteläpuolella jaaivan Meksikon vastaisen rajan jännistä. Kaupunki ei ole huono mennä lomalle, ja se sisältää rikkaan valikoiman hyviä ruokapaikkoja, aktiviteetteja, nähtävyyksiä sekä upeita rantoja ja uimaelämää. Useimmat ihmiset, jotka tulevat tänne, viettävät kuitenkin paljon aikaa tutustuakseen kaupunkia lähellä oleviin alueiin. Etelä-Kaliforniassa on loputtomasti mahdollisuuksia ratsastaa seikkailunhaluisiin paikkoihin.

Yksi Kalifornian parhaista merenrantakohteista on La Jollan kaupunki.

La Jolla – yksi Kalifornian parhaista merenrantakohteista

La Jolla on asuinalue ja ranta-alue, joka sijaitsee aivan San Diegon keskustan pohjoispuolella. Se tunnetaan muun muassa siitä, että sillä on useita oppilaitoksia, kuten Kalifornian yliopisto San Diego, useita tutkimuslaitoksia ja tukikohta useille tunnetuille yrityksille. Tunnetuimmin La Jolla on edelleen hienoista hiekkarannoistaan,joista osa on useita kilometrejä pitkiä. On suosittua matkustaa tänne viikonloppuisin, sekä uimaan että nauttimaan alueen miellyttävästä elämästä. Täältä löydät useita erinomaisia ravintoloita, ostosmahdollisuudet ovat erittäin hyvät, ja La Jollassa on paljon tekemistä kaikenikäisille ihmisille. Yksi Amerikan parhaista golfkentistä on lähellä rantaa, täällä on legoland, löydät akvaarion ja vesipuiston hylkeillä ja merileijonilla La Jollassa, ja San Diegon eläintarha on lyhyen ajomatkan päässä.

  • La Jolla sijaitsee vain 20 kilometriä Pohjoiseen Down Townista San Diegossa. Ajoaika on noin 20-25 minuuttia, jos et tee matkaa keskellä ruuhka-aikaa.
Tijuanassa järjestetään paraateja ja festivaaleja ympäri vuoden.

Tijuana – Matka Meksikoon

Jos haluat kokea suuren kontrastin Yhdysvaltoihin ja Kaliforniaan, ota vain lyhyt ajomatka Meksikoon. Aivan rajan toisella puolella on Tijuanan metropoli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 10 miljoonaa kävijää vuodessa San Diegosta. Monet näistä suuntaavat rajan yli kokemaan Tijuanan vilkasta yöelämää. Kaupungilla on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi tarjottavaa myös perheille tai niille, jotka haluavat nukkua öisin. Täältä saat erinomaista meksikolaista ruokaa,joka on valmistettu perinteisellä tavalla, löydät monia museoita ja kulttuurikeskuksia, paraateja ja festivaaleja järjestetään ympäri vuoden, ja kaupungissa on loputon ranta, jossa on vilkas uimaelämä.

  • Se on enintään 30 kilometriä San Diegon keskustasta Tijuanan keskustaan Meksikossa. Ellei sinun tarvitse viettää pitkään rajanylityspaikalla, kestää noin 25-30 minuuttia ajaa sinne autonvuokraus.
Carlsbad on täydellinen paikka rantalomalle perheen kanssa.

Carlsbad – Golf- ja merenrantakohde LA:n ja San Diegon välillä

Tämä pieni rannikkokaupunki on lyhyen ajomatkan päässä San Diegosta kohti Los Angelesia. Saksalainen nimi johtuu siitä, että täältä kildevann löydät lähdevettä, jolla on joitain samoja ominaisuuksia kuin alkuperäisen Carlsbadin vedellä nykypäivän Tšekissä (Karlovy Vary tšekissä). Tsjekkia Kaupunki tunnetaan nykyään suvereenina lomakohteena, puhumattakaan sen yhteydestä golfin urheiluun. Useat maailman suurimmista golflaitteiden tuottajista ovat peräisin Carlsbadista. Kaupungissa ja sen ulkopuolella on luonnollisesti myös monia golfkenttiä. Täällä uintielämä on myös erittäin hyvää. Kaupungin pitkä ranta on puhdas ja siisti, ja ruokapaikkoja, baareja ja kahviloita on kaikkialla. Carlsbad on erittäin perheystävällinen jasillä on monia aktiviteetteja, jotka palvelevat lapsia, kuten akvaario ja legoland.

  • San Diegosta Carlsbadiin on noin 55 mailia, jos pysyt I-5 N-moottoritiellä.

Palm Springs – Lomaparatiisi ja aavikkokeidas

Palm Springsin lomakeskus on vain lyhyen ajomatkan päässä sekä San Diegosta että Los Angelesista, ja se suuntaa sisämaahan kohti Joshua Treen kansallispuistoa. Kaupunki ei ole niin suuri, vain 44 000 asukasta, mutta se toivottaa tervetulleeksi noin 1,8 miljoonaa kävijää vuosittain. Lähes koko Palm Springs keskittyy matkailuun. Kaupungissa on yli 200 hotellia ja muuta kiinteistöä, yli 100 ruokapaikkaa, ja kaupungin keskusta on mekka niille, jotka haluavat tehdä ostoksia. Palm Springs houkuttelee myös monia kulttuurisesti kiinnostuneita kaikenikäisiä ihmisiä. Täällä on kaikenlaisia festivaaleja, joissa tunnetuin on musiikkifestivaali Coachella. Palm Springsissä on myös suosittua pitää aktiivisia lomia. Kaupungista löydät kaikenlaisia urheiluareenat, ja alueella on suurin tiheys golfkenttiä koko Kaliforniassa.

  • Nopein useista Ajoreiteistä San Diegon ja Palm Springsin välillä kulkee I-15 N -moottoritiellä Temeculan ja Moreno Valleyn kautta. Matkaa on sitten 225 kilometriä, ja pysähtymättä ajoaika on noin 2 tuntia ja 10 minuuttia.
Palm Springsissä on suurin tiheys golfkenttiä koko Kaliforniassa.
Kalifornian suurin kaupunki on täynnä aktiviteetteja ja nähtävyyksiä!

Los Angeles – Maailman glamouripääkaupunki

Los Angeles on Kalifornian ylivoimaisesti suurin kaupunki, jossa on noin 13 miljoonaa asukasta. Täältä löydät ikonisia kaupunginosia, kuten Hollywood,Santa Monica, Beverly Hills ja Venice Beach. Jos olet Kaliforniassa ja sinulla on vuokra-auto, hemmottele itseäsi matkalla glamour-pääkaupunkiin. Vaikka voit helposti viettää useita viikkoja tutkimalla LA: ta, sinulla on myös paljon aikaa muutamassa päivässä. Voit esimerkiksi yöpyä hotellissa yhdellä kuuluisista rannoista, tehdä kiertoajelun Beverly Hillsissä,käydä Paramount Pictures Studiosissa ja Disneylandissa jakäydä ostoksilla Rodeo Drivella. Hollywood-kyltti, Sunset Boulevard ja Hollywood Walk of Fame ovat myös suosituimpia nähtävyyksiä. Jos olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista, LA on mekka. Täältä löydät joitain maailman tunnetuimmista museoista, suurilla taiteilijoilla on säännöllisiä konsertteja, ja voit kokea kaikenlaisia hienoja näyttelyitä, teatterituotantoja ja esityksiä.

  • San Diegosta Los Angelesiin on noin 200 kilometriä. Nopein reitti kulkee rannikkoa pitkin, ja ajoaika on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.
San Diegon liikenne on vähemmän tiheää kuin muissa vastaavissa kaupungeissa.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

San Diegossa on melko helppo löytää pysäköinti merkityissä tiloissa kaduilla. Tiloista veloitetaan lisämaksu maanantaista lauantaihin klo 8.00–18.00, ja sunnuntaisin ja kansallispyhinä on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Maksat parkometreillä joko kolikoilla tai matkapuhelimellasi, jos lataat ParkMobile-sovelluksen. Hinnat riippuvat siitä, mihin kaupungin 3 vyöhykkeestä pysäköidä (punainen, valkoinen ja sininen), ja tietenkin se on kallein kaupungin keskustassa. Kaupungissa on myös enemmän kuin tarpeeksi pysäköintipaikkoja. Useimmissa tietyn kokoisen kaupungin hotelleissa on hyvät pysäköintipaikat, ja ne ovat yleensä avoinna myös ihmisille, jotka eivät ole hotellin vieraita.

San Diegon liikenne on vähemmän tiheää kuin Los Angelesin ja San Franciscon kaupungeissa, mutta jonot voivat silti olla melko pitkiä ruuhka-aikana. Tämä koskee erityisesti moottoriteitä, jotka menevät sisään ja ulos kaupungin keskustasta. Liikenne voidaan myös nähdä melko hektiseksi, jos sinua ei tunneta kaupungissa. Vierailijoita, joilla on runsaasti aikaa, kehotetaan käyttämään oikeaa kaistaa mahdollisimman paljon, jos tiellä on kaksi kaistaa. Jos tiellä on neljä kaistaa, mikä on yleistä moottoritiellä keskustassa ja sen ulkopuolella, sinun pitäisi olla toisella kaistalla vasemmalta. Sisintä kaistaa käyttävät mieluiten kuorma-autot ja niiden kaltaiset, kun taas vasemmalla puolella kenttää käyttävät ne, joilla on vähän aikaa.

San Diegon kansainvälinen lentokenttä palvelee yli 25 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentokenttä

San Diegon kansainvälinen lentokenttä oli aiemmin nimeltään Lindbergh Field: Se on yksi Yhdysvaltojen ruuhkaisimmista, joka palvelee yli 25 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Suurin osa tästä on peräisin kotimaan liikenteestä. Yli miljoona matkustajaa tulee kansainvälisiltä lennoilta. Pääpaino on suorissa lennoissa, jotka kulkevat muun muassa Saksasta, Sveitsistä, Englannista, Japanista ja Meksikosta. Sveits

Vuodesta 2015 lähtien kaikki autovuokraamot ovat kokoontuneet uuteen keskukseen lentokentällä. Aiemmin piti löytää jokaisen yrityksen toimisto, jossa oli erilaisia bussikuljetuksia. Nykyään käytät samaa bussikuljetusta riippumatta siitä, mistä terminaalista saavut tai lähdet.

Tästä päivästä lähtien täällä on 14 eri yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta. Näitä ovat kansainväliset yritykset, kuten Hertz, Avis, Budget ja Enterprise, sekä useita tunnettuja yhdysvaltalaisia toimijoita. Se on myös suhteellisen lyhyen matkan päässä neljästä muusta pienemmästä yhdysvaltalaisesta autovuokraamosta, joilla on toimistoja lentokentän lähellä.

  • San Diegon lentokenttä sijaitsee aivan North San Diego Bayn lahden vieressä ja käytännöllisesti katsoen keskellä kaupunkia. Etäisyys Down Towniin on vain 3,5 kilometriä, ja ajomatka kestää enintään 5-10 minuuttia.