Autonvuokraus Memphis

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Memphis

Memphis matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Memphis. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Memphis

Autovuokraamo Memphis
Autovuokraamo Memphis

Memphis sijaitsee Lounais osa Yhdysvaltain valtion Tennessee, Mississippi-joen. Kaupungissa on noin 680000 asukasta (2010) – vaan osa suurempaa metropolialueen jotka yhdessä väkiluku on 1,3 miljoonaa.

Memphis on suurin kaupunki Tennessee, ja myös tärkeä joki satamaan. Lisäksi Memphis keskeinen viestinnän keskus ja merkittävä teollisuuden. Useita korkeakoulut sijaitsevat täällä.

Memphis perustettiin vuonna 1819 yhteydessä linnake, joka rakennettiin vuonna 1797. Lopulta se oli erityisen puuvillan tuotantoon ja puukaupan joka muodosti talouden perustan.

Viime aikoina kaupunki on ollut tärkeä kehitettäessä amerikkalaisen populaarimusiikin, erityisesti blues – mutta myös silloin, kun se tulee Rock and Roll. Molemmat Elvis Presley, Jerry Lee Lewis ja Carl Perkins on asunut täällä. Yksi suurimmista nähtävyyksistä Memphis yhteisö, on Elvis Presley ”Graceland”. Hit pyhiinvaellukselle Elvis fanit ympäri maailmaa.

Muuten Memphis muistetaan myös kaupunki, jossa musta kansalaisoikeudet johtaja Martin Luther King murhattiin vuonna 1968. Lorraine Motel, mikä oli todellinen murhan, myöhemmin muutettiin ”National Civil Rights Museum” – ja tänään on muistipaikka, että monet matkailijat vierailla.

Memphis on myös useita muita nähtävyyksiä tarjota. Jotkut heistä ovat ”Mamphis Walk of Fame” sijaitsee ”blues-street” Beale Street. Se ylisti useita blues historian suuria taiteilijoita. Kunstmuseet ”Memphis Brooks Museum of Art” on myös tutustumisen arvoinen. Täällä voit kokea merkittäviä taideteoksia renessanssin, barokin ja impressionismi. Myös Lastenmuseo ”Lasten Museum of Memphis” suositella.

Lähin lentokenttä on Memphis International Airport, joka sijaitsee 5 km etelään keskustasta.