Autonvuokraus Rodez Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Rodez Lentokenttä

Rodez Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Rodez Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Rodez Lentokenttä

Autovuokraamo Rodez Lentokenttä
Autovuokraamo Rodez Lentokenttä

Rodez Lentokenttä – Aveyron (RDZ), jota kutsutaan ranskaksi ”Aéroport de Rodez – Aveyron” sijaitsee eteläisessä Ranskassa – 11 km luoteeseen kaupungin keskustasta Rodez.

Rodez Lentokenttä on pieni – mutta kasvava – kansainvälinen lentoasema, joka palvelee noin 140000 matkustajaa vuodessa (2010). Lentoyhtiöt Ryanair, Air France ja Hex Air on suorat lennot täältä tällaisia  Pariisi – Orly, Lyon, Dublinissa ja Lontoossa.Vuonna 2012 se myös käynnistää uuden lento Brysselissä.

Lentoasema avattiin vuonna 1970, ja ensimmäinen sai kansainvälistä lennot vuonna 2003. Rodez Lentokenttä on yksi terminaali rakennus, jossa on tilat, kuten internetyhteys, ravintola / kahvila / baari (avoinna kesäkuussa 2012), ATM ja kokoustiloja. Lentokenttä on liikuntarajoitteisille.

On olemassa useita hotelleja alueella – mukaan lukien 3 tähden ”Hostellerie De Fontanges” – joka on 10 min. ajan terminaalirakennuksesta.

Ei ole julkista liikennettä lentokentältä keskustaan ​​Rodez, mutta terminaalin ulkopuolella rakennus on helposti taksilla. Jos haluat vuokrata auton Rodez, autovuokraamojen Avis, Hertz, Europcar ja kansalliset toimistot lentokentällä.