Autonvuokraus Lyon

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lyon

Lyon matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lyon. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lyon

Autovuokraamo Lyon
Autovuokraamo Lyon

Lyon sijaitsee Ranskan alueella Rhône-Alpes, on pääoman ministeriön Rhône. Kaksi suurta jokea Saône ja Rhône-jokien Lyon, joka on noin. 500000 asukasta (2010). Pidetään lähiöissä, kulkee väkiluku jopa noin 1,5 miljoonaa. Sekä Saône ja Rhône on purjehduskelpoinen, mikä teki Lyonin keskustassa viestintää risteyspaikkana Välimeren ja pohjoisen Ranska – ja yksi maan tärkein kauppakumppani kaupungeissa.

Roman siirtomaa Lugdunum, edeltäjä Lyon, perustettiin jo vuonna 43 fKr., Ja se oli pitkä pääkaupunki Rooman provinssi Gallian. Rooman aikoina – ja kaikkialla paljon keskiajalla – se siirtää toimivaltaa, joka hallitsi kunnes kaupunki oli asetettu Ranskan kuningas 1312.   Sekä renessanssin ja 1800 todistamassa valtavaa laajentumista Lyon jotka loivat vahvan aseman kaupungin edelleen.

Lyon voidaan jakaa kolmeen osaan. Vieux Lyon (vanhin osa) länteen Saône, moderni keskusta niemimaalla kahden jokien ja nuorempi osa kaupunki itäpuolella Rhone.

Monet suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsee Vieux Lyonin. Tähän sisältyy Gothic Cathedral of St-Jean (aloitettu alussa 1100) ja valkoinen marmorbasilikaen Notre-Dame de Fourvière peräisin 1800-luvun lopulla. Tämä kaupunginosa on laajasti palauttaa 2 World War II, ja on täysin Unescon maailmanperintöluetteloon. Myös moderni keskusta ovat joitakin nähtävyyksiä. Täällä, erityisesti muutamia mielenkiintoisia museoita ovat: Suuri taidemuseo ”Palais des Arts” ja erottuva tekstiili museo.

Kaupungin ”sydän” on ”Place Bellecour” kanssa ratsastajapatsas Louis neljästoista Sieltä, vilkas ostoskatu ”Rue de la République”, joka päättyy Old Town Hall 1600. Myös kuuluisa kävelykatu ”Rue Victor-Hugo” alkaa Place Bellecour. Vuonna uusin osa kaupunkia, mukaan lukien Part-Dieu, alue moderni arkkitehtuuri ja useita pienempiä ja suurempia supermarketteja, kauppoja ja kulttuurilaitosten.

Lähin lentokenttä on Aéroport Lyon-Saint Exupéry, joka sijaitsee 20 km itään kaupungin.