Autonvuokraus Strasbourg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Strasbourg

Strasbourg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Strasbourg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Strasbourg

Autovuokraamo Strasbourg
Autovuokraamo Strasbourg

Strasbourg (saksa: Strassburg) Sijaitsee Koillis Ranska – Elsassin alueella, ja on pääoman osaston Bas-Rhin.Kaupungissa on 273000 asukasta (2010), ja se on arvioitu   lähiöissä, sen väkiluku nousee lähes 440000 asukastaKaupungin keskusta sijaitsee Ill-joen, ca. 4 km länteen Rein.

Strasbourg on tärkeä viestintä, liike-ja kulttuurikeskus tässä osassa Ranskaa. Useat kansainväliset järjestöt ja laitokset sijaitsevat myös täällä – mukaan lukien Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ja Euroopan neuvoston. Lisäksi Euroopan parlamentti pitää istuntonsa täällä.

Kaupunki on myös koulutuskeskus useiden yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Strasbourg vanhin yliopisto, perustettu vuonna 1538. Keskiaikainen Strasbourg on vuorotellen on Ranskan ja Saksan kaupunki – mutta vuodesta 1919 on Alcas alue on ollut osa Ranskaa. Kaupunki on melko vahvasti vaikuttaa sen Saksan historiasta.

Niistä Strasbourgin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Vanhakaupunki, joka on keskittynyt saaren Vesikko Se perustettiin jo vuonna Roman kertaa kuin linnoitus. Vanha kaupunki on ominaista hyvin säilynyt rakennuksia ja kapeita, viehättäviä katuja. Koko kaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Vanhan kaupungin monia mielenkiintoisia yksittäisiä rakennuksia kuuluvat Notre Damen katedraali, joka aloitettiin 1000-luvulla. Se on tunnettu sen kaunis lasimaalaukset ja sen astronominen kello. Lähistöllä on Palace ”Palais des Rohan” 1700. Tämä sisältää oppiminen useita mielenkiintoisia taideteoksia ja arkeologinen museo.

Hieman lounaaseen vanhankaupungin, löydämme sen jännittävä vuosineljännes ”La Petite France” – viehättävä ristikkorakennetaloja, intiimi ravintolat, hotellit ja matkamuistomyymälöitä. Tähän liittyen, ”Pont Couvant” kanssa erottuva silta / pato ja neljä elossa torni 1200. Täällä myös melko pieni puisto ”Bain-aux-Plantes’lle.” Lisäksi nykytaiteen museo ”Musée d’Art Moderne et Contemporain”, joka sisältää taidetta 1860 lähtien meidän aikaamme.

Vierailu Quartier Allemand (saksa neljännes) kaupungin keskustassa on myös suositeltavaa. Neljänneksen hallitsevat rakennusten uusklassinen tyyli. Tai voit ottaa lyhyen matkan pohjoiseen kaupunkiin, ja panna pois vanha keisarillinen palatsi ”Palais du Rhin” vierailun.

Lähin lentokenttä on Strasbourg Airport sijaitsee 10 km lounaaseen kaupungin.