Autonvuokraus Montpellier

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Montpellier

Montpellier matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Montpellier. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Montpellier

Autovuokraamo Montpellier
Autovuokraamo Montpellier

Montpellier sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä rannikolta Välimerelle ja ca. 170 km länteen Marseillen.Kaupunki on pääkaupunki sekä alueen Languedoc-Roussillon Hérault ja ministeriö, ja väkiluku on noin 265000.

Montpellier perustettiin vuonna 985 ja on perinteinen yliopisto. Kaupunki oli aiemmin yksi maailman vanhimmista yliopistoista. Se vallitsi 1289 ja 1793. Tänään University – joka myös ei suoraa jatkoa vanha – on moderni, kolmiosainen oppilaitoksessa 60000 opiskelijaa.

Siellä on paljon vanhoja rakennuksia, jotka ovat säilyneet Montpellier, ja yhdessä useita moderneja rakennuksia, jotka on rakennettu loppupuolella 1900, kaupungin arkkitehtuuri on jännittävä erilaisia ​​tyylejä.

Niistä nähtävyydet Montpellier, löydämme katedraali St.-Pierre alkaen 1300 (joka on vähintään 4 tornit), ja useita mielenkiintoisia museoita. Tunnetuin ja suosituin on Fabremuseet kuvataide, rakennettu vuonna 1828 aloitteesta taidemaalari François-Xavier Fabre.

Jälkimmäisessä osassa 1900 Montpellier sai uuden piirin – Antigone. On sen neo-Kreikan ja symmetrinen tyyli, nähtävyys sinänsä. Se oli espanjalainen arkkitehti Ricardo Bofill joka sai tehtäväkseen kehittää Antigone, ja hän myös täytti kaupunkitilassa pylväät, suihkulähteitä ja patsaita.

Keskeisellä paikalla Montpellier ”Place de la Comédie”, jossa asuu useita kutsua ulkona ravintoloita ja jännittävä markkinat – sekä monipuolinen kulttuuritoiminta (mukaan lukien ooppera). Lähistöllä on myös suuri ostoskeskus Polygone.

Montpellier sijaitsee noin puolessa välissä kansainvälinen lentokenttä Marseille (noin 150 km koilliseen) ja kansainväliseltä lentokentältä Perpignan (noin 150 km lounaaseen).