Autonvuokraus Toulon

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Toulon

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Toulon tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Toulon kauttamme.

Toulon-opas

Bilutleie Toulon
Toulon Autonvuokraus

Toulon sijaitsee Välimerellä, tarkemmin sanottuna Provence-Alpes-Côte d’Azurin alueella, jossa se on Varin departementin pääkaupunki. Marseillen metropoliin on matkaa luoteeseen 65 km. Itse Toulonissa asuu noin 162 000 asukasta (2010), mutta jos lasketaan sekä lähiöihin että naapurikaupunki Hyèresiin, väkiluku nousee yli puoleen miljoonaan.

Toulonissa rakennettiin Ranskan ensimmäinen laivastotukikohta, ja kaupungilla on edelleen tärkeä puolustuspoliittinen merkitys Ranskan Välimeren laivaston pääasemana. Kaupungilla on myös oma merisotakoulu – ja sille on muuten ominaista monipuolinen teollinen toiminta. Ranskan Rivieran suosittujen lomakohteiden läheisyys tekee turistivirrasta kaupunkiin suhteellisen suuren.

Nähtävyyksiä

Suuri osa Toulonista tuhoutui toisen maailmansodan aikana. Toinen maailmansota, mutta osa vanhastakaupungista on yhä säilynyt. Täällä voit tuntea itsesi syrjäytetyksi keskiajalle kävellessäsi kapeilla kaduilla. Vanhankaupungin erottuva piirre on monet kauniit suihkulähteet, vanhin vuodesta 1668. Myös kaunis Notre Damen katedraali (tai Toulonin katedraali) sijaitsee täällä. Se alkoi 1100-luvulla, mutta valmistui vasta 1800-luvulla.

Saint Louisin fort Toulonissa.

Muulle keskustalle on ominaista moderni sodanjälkeinen arkkitehtuuri. Kaupungin korkeuksissa sijaitsee useita vanhempia 40-luvun rakennuksia, vaikka kaupunginosassa on myös monumentaalisia 1800-luvun rakennuksia, joita kutsutaan usein ”paroni von Haussmanniksi” (nimetty yhden modernin Toulonin ”isän” mukaan).

Toulonissa on myös useita mielenkiintoisia museoita – kuten vuoden 2016 maailmanvierailu. merimuseo, pari historiallista museota ja taidemuseo.

Tutustu Touloniin autonvuokrausta

Toulon on hyvä lähtökohta tutustua Provenceen ja Ranskan Rivieraan autolla. Yksi eduista on, että täällä on vähemmän ihmisiä lentämässä kuin Marseillessa ja Nizzassa,sen lisäksi, että kaupunki sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla. Voit ottaa lyhyitä pätkejä useisiin kauniisiin kyliin, eikä sinulla myöskään ole niin pitkä matka, jos haluat esimerkiksi Nizzaan ja Monacoon. Tässä muutamia ehdotuksia Toulonin suosituimmista kyydeistä.

Moustiers on Ranskan maalauksellisimpien kylien epävirallisella listalla.

Moustiers-Sainte-Marie – Keramiikkakaupunki Provencessa

Moustiers on Ranskan maalauksellisimpien kylien epävirallisella listalla. Se sijaitsee Gorges du Verdonin sisäänkäynnillä,joka on kuuluisa joenpohja ja rotko, jota pidetään Euroopan kauneimpien joukossa. Kylä tunnetaan erityisesti keramiikkaperinteistään. Keskustan läpi virtaa pieni korkea virta, joka antaa keramiikoille energiaa, jota he tarvitsivat pienten myllyjen voimanlähteenä. Moustiersin asutus on enimmäkseen keskiajalta. Talot sijaitsevat tasangoilla kallioseinän varrella ja näyttävät erityisen kauniilta auringonlaskussa. Keramiikka on edelleen osa kylän arkea, ja löydät useita pieniä käsityökauppoja, jotka sekä varastoivat että myyvät tavaroitaan. Moustiersissa on myös keramiikkamuseo, jota kannattaa katsoa.

  • Toulonista on 120 km Moustiers-Sainte-Marielle, jos ajat nopeinta reittiä A57-tietä pitkin. Ajomatka kestää sitten noin 1 tunnin ja 50 minuuttia.

Rayol-Canadel-sur-Mer – Hiljainen alue lähellä St. Tropezia

Rayol-Canadel-sur-Mer on pieni kunta, jossa on kaksi pientä kylää lähellä toisiaan, lähellä kuuluisampaa St. Tropezia. to små landsbyer Sen lisäksi, että kylät ovat rauhallinen alue, jossa on rentouttava ilmapiiri, ne ovat kuuluisia monista ja kauniista puutarhoistaan. Suurin puutarha on kunnan oma kasvitieteellinen puutarha. Siellä kasvatetaan puita ja kasveja kaikkialta Välimerestä sekä paikoista, kuten Kaliforniasta, Australiasta, Afrikastaja Etelä-Amerikasta. Molemmilla kylillä on omaranta , jossa se on harvoin täynnä turisteja. Sama pätee harvoille, mutta hyville ravintoloille, joita löydät molemmista kylistä. Jos haluat kokea hieman vähemmän kammottavan osan Rivierasta, tämä alue on pysähtyä.

  • Toulonin ja Le Rayol-Canadelin välinen etäisyys on noin 52 kilometriä. Ajomatka kestää normaalissa liikenteessä noin tunnin ja 5 minuuttia.

Les Baux-de-Provence – yksi Ranskan kauneimmista vuoristokylistä

Les Baux-de-Provence on myös yksi Provencen kauneimmista vuoristokylistä. Se sijaitsee kallioisella kukkulalla pienellä vuoristoalueella nimeltä Alpilles. Itse kylä koostuu kauniista keskiaikaisista pientaloista. Suurin osa rakennuksista on kunnostettu, ja ne näyttävät olevan paljon samalla mitä ne tekivät, kun ne rakennettiin vuosisatoja sitten. Les Bauxin suurin rakennuskanta on huipulla sijaitsevan linnoituksen rauniot. Sieltä näkymä on paras, ja jos sää sallii, katsot Välimerelleasti. Näet täältä Avignonin, Nimesin ja Arlesin suuret kaupungit. Matkailu on Les Baux-de-Provencen tärkein toimiala, ja täällä on yli 1,5 miljoonaa kävijää vuodessa. Pikkukaupungissa on monia hyviä ruokapaikkoja, joissa ruokalistoja leimaavat alueen tilojen herkut.

  • Toulonista Les Baux-de-Provenceen on noin 153 kilometriä. Kiertue kulkee muun muassa Aix-en-Provencen kautta. Ilman pysähdyksiä matkan varrella vietät noin 1 tunnin ja 40 minuuttia.
Les Baux-de-Provencen vuoristokylä sijaitsee kukkulalla pienessä Alpillesin vuoristossa.
Arles oli Rooman valtakunnan keskuskaupunki, joka jäljittää tänään, kuten Rooman teatteri.

Arles – Provencen taiteilijakaupunki

Arles on yksi Provencen historiallisesti tärkeimmistä kaupungeista. Se perustettiin luultavasti ensimmäisen kerran noin 800 f.Kr,ja myöhemmin siitä tuli Rooman valtakunnan keskuskaupunki. Näet tästä vielä jälkiä. Kaupungissa on raunioita muun muassa roomalaisesta amfiteatterista, roomalaisestakylvystä, pari vesijohtoa ja vesimylly sekä siihen liittyviä rakennuksia. Nykyaikana Arles tunnetaan paikkana, jossa suurettaiteilijat nauttivat oleskelusta – mukaan lukien hollantilainen taidemaalari Vincent van Goghja van Goghin ranskalainen taiteilijaystävä Paul Gaugin. Arlesissa on rentouttava ilmapiiri, monia miellyttäviä ruokapaikkoja ja enemmän nähtävyyksiä kuin voit saada kiinni, ellet asetu tänne pysyvästi.

  • Toulonista Arlesiin on 156 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 40 minuuttia.
Cannesissa on Rivieran hienoimpia rantoja, joissa on kultaista hiekkaa ja azurblue-meri.

Cannes ja Nizza – Glamouria Ranskan Rivieralla

Jos saat tarpeeksi pieniä, maalauksellisia kyliä tutkiessasi Provencea, ehkä Cannes ja Nizza ovat oikea lääke. Nämä kaksi ikonista kaupunkia ovat suhteellisen lähellä toisiaan, ja ne ovat helposti vuokra-auton päässä Toulonista. Cannes on pienin kaupunki, joka tunnetaan muun muassa suurista elokuvafestivaaleistaan. Siellä kohtaat vilkkaan ja urbaaninkaupunkielämän, samalla kun sinulla on joitain Rivieran hienoimmista rannoista. Nizzasta löydät vielä enemmän suurkaupungin kosketusta. Täällä ihmiset matkustavat kauppaan, menevät baareihin ja yökerhoihin,ruokailevat eksklusiivisissa ravintoloissa ja vierailevat kaupungin monissa museoissa ja gallerioissa. Vaikka Nizzan rannat ovat kivisempiä kuin Cannesissa, täälläkin on mukava uida ja ottaa aurinkoa.

  • Toulonista Cannesiin on 125 kilometriä, ajoaika noin 1 tunti ja 20 minuuttia.
  • Toulonista Nizzaan on 149 kilometriä, ja ajoaika on noin 1 tunti ja 40 minuuttia.
Vilkkainta liikennettä on satama-alueella, josta on lauttoja Sardiniaan ja Korsikaan.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Toulonissa ei yleensä ole vaikeaa löytää parkkipaikkaa merkittyjen paikkojen kaduilta. Pidä merkkejä silmällä, koska monilla alueilla on erityisiä rajoituksia. Tyypillisesti maksat maksun arkisin klo 7.00–19.00. Joissakin paikoissa sinun on maksettava 24 tunnin maksu, mutta sitten alennettu hinta klo 19.00-07.00. Kaupungin keskustassa on myös muutamia pysäköintipaikkoja, joita voit käyttää, sekä joidenkin suurimpien hotellien autotallit.

Toulonissa ja sitä ympäröivällä alueella ajaminen ei yleensä aiheutta ongelmia. Tiet ovat hyviä, ja kadut ovat useimmissa paikoissa oikein ja mukavia, lukuun ottamatta Toulonin vanhaa kaupunkia. Tiheimmin liikenne tapahtuu yleensä satamassa ja sen lähellä, jonne lautat menevät Korsikaan ja Sardiniaan. Liikenne kaupungissa ja muuten Ranskan Välimeren rannikolla on myös huomattavasti tiheämpää kesällä, ja varsinkin kun maassa on loma-aikaa.

Lentokenttä

Toulonin lentokentän virallinen nimi on Toulon-Hyèresin lentokenttä,mutta paikallisesti sitä kutsutaan myös Hyères Le Palyvestren lentokentäksi. Lentokenttä sijaitsee lähes 20 kilometrin päässä Toulonistaja aivan pienemmän Hyèresin kaupungin ulkopuolella Nizzan ja Cannesin suuntaan. Suurin osa Etelä-Ranskaan ja Provenceen menevistä ihmisistä on saapunut ja poistunut joko Nizzan lentokentältä tai Marseillesta. Pieni joukko lentoyhtiöitä käyttää Toulon-Hyèrejä, jotka lentävät pääasiassa kotimaassa Air Francen, Transavian tai TUI:n kanssa. Lisäksi tälle lentokentälle saapuu joitakin tilauslentoja.

Toulon-Hyèresin lentokentällä autonvuokrausta tarjoavat yritykset kokoontuvat erilliselle alueelle aivan pysäköintialueen (P3) vieressä. Tästä päivästä lähtien voit saada autonvuokrausta Hertz, Thrifty, Avis, Budget, Europcar, Enterprise, Sixt ja Virtuo lentokentältä Ulkopuolella Toulon.

  • Toulon–Hyèresin lentokentältä Toulonin keskustaan on 24 kilometriä ja ajoaika noin 25–30 minuuttia.
  • Toulon–Hyèresin lentokentältä Marseillen keskustaan on 89 kilometriä ja ajoaika noin 1 tunti ja 10 minuuttia.
  • Toulon–Hyèresin lentokentältä Sainte-Maximeen on 55 kilometriä ja ajoaika noin 1 tunti.
  • Toulon–Hyèresin lentokentältä Cannesin keskustaan on 130 kilometriä ja ajoaika noin 1 tunti ja 30 minuuttia.