Autonvuokraus Toulon

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Toulon

Toulon matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Toulon. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Toulon

Autovuokraamo Toulon

Autovuokraamo Toulon

Toulon sijaitsee Välimeren tarkemmin alueen Provence-Alpes-Côte d’Azur, missä se on pääkaupunki departementissa Var. Matka pohjoiseen suurkaupungin Marseillen on 65 km.On noin 162000 asukasta Toulon (2010), mutta jos ovat lähiöissä ja naapurikaupunkiin Hyères, väestö kasvaa yli puoli miljoonaa.

Toulon tuli Ranskan ensimmäinen laivastotukikohdassa rakennettu, ja kaupunki on edelleen tärkeä puolustuspolitiikan merkitys päärautatieasemalta ja Ranskan Välimeren laivasto. Kaupungissa on myös Naval Academy – ja on muuten ominaista monipuolista teollisuutta. Lähellä suosituimmista lomakohteista Ranskan Riviera mahdollistaa turisteja kaupunkiin on suhteellisen suuri.

Suuri osa Toulonin tuhoutui 2. Maailmansodassa, mutta osa vanhan kaupungin on säilynyt. Täällä voit tuntea kuljettaa keskiajalla, jolloin kävely kapeita katuja. Erikoista vanhakaupunki ovat monia kauniita suihkulähde, vanhimmat 1668. Myös kaunis Notre Damen katedraali (tai Toulon Cathedral) sijaitsee täällä. Se aloitettiin vuonna 1100, mutta valmistui vasta 1800-luvulla.

Muualle kaupunkiin on tyypillistä moderni sodanjälkeisen arkkitehtuurin. Useita vanhempia linnoituksia sijaitsee korkeuksiin ympäri kaupunkia, mutta on olemassa myös useita monumentaalisia rakennuksia 1800 kaupungin kutsutaan usein “Paroni von Haussmann” (nimetty yhdeksi modernin Toulonin n “isät”).

Toulon voi muuten sijaitsee useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien Marine Museum, muutamia historiallisia museoita ja taidemuseossa.

Lähin lentokenttä on Toulon-Hyeres Airport, joka sijaitsee noin. 21 km itään Toulon keskusta

Valikko