Autonvuokraus Corsica Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Corsica Lentokenttä

Corsica Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Corsica Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Corsica Lentokenttä

Autovuokraamo Corsica Lentokenttä
Autovuokraamo Corsica Lentokenttä

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – joka ranskaksi kutsutaan ”Aéroport Figari Sud-Corse” – sijaitsee etelään Ranskan Korsikan saarella.Lentokenttä sijaitsee 25 km lounaaseen kaupungin Porto-Vecchio – joka on saari 3 suurin kaupunki.

Figari Lentokenttä avattiin vuonna 1975 ja on yksi terminaalirakennuksen. Palvelut matkailijoille on suhteellisen vähäistä, mutta on olemassa muutamia kauppoja ja ”baareja” rakennuksessa. Muutoin on levyn tietoja ja mahdollisuuksia internetyhteys. Ei ole pankkiautomaatteja lentoasemalla.

Figari Airport palvelee noin 300000 matkustajaa vuonna, ja lentoyhtiöt kuten Air France, Air Korsika, Ryanair ja Thomsonfly lentää tänne.On olemassa sekä pysyviä ja kausittaisia ​​lennot lentokentältä, ja suosituimpia kohteita ovat Pariisi, Marseille, Nizza, Lontoossa ja Brysselissä.

Päästä kaupungin Porto-Vecchio, voi kestää bussilla tai taksilla. Monet turistit haluavat vuokrata auton Korsikalla, niin sinulla on vapaus löytää uusia ja jännittäviä paikkoja. Yksi voi saada autonsa aivan lentokentällä, sitten autovuokraamojen kuten Avis, Europcar ja Hertz on oksat täällä.