Autonvuokraus Tours

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tours

Tours matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tours. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tours

Autovuokraamo Tours
Autovuokraamo Tours

Tours sijaitsee keskeisellä Ranskassa, ca. 240 km lounaaseen Pariisin – Ja on pääkaupunki ministeriön Indre-et-Loire.Kaupungin tärkeimmät verisuonet – Loire – on myös Ranskan pisin joki.Sen väkiluku on noin 140000 (2010), ja se on arvioitu lähiöissä – väestönkasvu yli 300000.

Tours ovat molemmat tärkeä liikenteen solmukohta tässä osassa maata – ja suuri teollisuuskaupunki. Tämä on erityisen kemian-ja lääketeollisuuden sekä tekstiilien valmistus.

Tours on muinainen kaupunki, joka oli tärkeä asema Rooman valtakunnan aikana muutaman ensimmäisen vuosisadan kristillisen aikakauden. Muuten 732 tärkeä vuosi sen historiassa. Charles Martel kukisti kun suuri arabien armeijan välillä Tours ja Poitiers. Kaupunki koki kasvukausi aikana myöhäiskeskiajan ja renessanssin, mutta kokenut merkittävä väheneminen myöhään 1600-luvulla.

Paljon vanhoja rakennuksia tuhoutui aikana 2. Maailmansotaa, mutta useita keskeisiä rakennuksia vielä välttää vakavia vammoja. Siksi Tours vielä ylpeilee monia arkkitehtonisia nähtävyyksiä peräisin kukoistus keskiajalla ja renessanssin – etenkin vanhan kaupungin rannoille Loire. Tähän sisältyy goottilainen katedraali St. Gatien – rakennettu vuosina 1170-1547, St. Julien kirkon puolivälistä 1200-luvun ja Arkkipiispan palatsi 1600 että nyt taloa mielenkiintoinen taidemuseo.

Lähin lentokenttä on Tours Val de Loire Airport, joka sijaitsee 6 km koilliseen kaupungin