Autonvuokraus Brive-la-Gaillarde

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brive-la-Gaillarde. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brive

Autovuokraamo Brive
Autovuokraamo Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde on pieni ja kaunis kylä noin 50000 asukasta (2009), joka sijaitsee Lounais- Ranskassa.Kaupunki sijaitsee Limousinin alueella, ja kuuluu Ranskan ministeriön Corrèze.   Brive-la-Gaillarde kutsutaan usein yksinkertaisesti ”Brive”.

Kaupunki on tärkeä taloudellinen keskus alueella, sijaitsee joen Corrèze.

Brive-la-Gaillarde on rikas historia ja alue on tunnettu kauniista maisemista. Kaupunki on suuri arkkitehtuuri ja joitakin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Hall 1600, St. Martin kirkko 1200-luvulta, kappeli Saint-Liberal peräisin 1400 ja vanha vesitorni 1800-luvulta. Vesitorni on avoinna yleisölle.

Muita nähtävyyksiä ovat ”Le Musée Labenche” sijaitsee kauniissa renessanssiajan rakennuksessa, ja on museo sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä. Myös ”Le center Michelet” suositellaan vierailun. Tämä on kulttuurinen keskus sekä museo ja kirjasto. Museossa on näyttelyitä keskittyen 2 Maailmansota.

Brive-la-Gaillarde on vuosittain useita festivaaleja ja tapahtumia – myös suuri vuotuinen kirjamessuilla ja suosittu elokuvafestivaali.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Aéroport Brive Vallée de la Dordogne – sijaitsee 22 kilometriä lounaaseen keskustasta.Lentoasema avattiin vuonna 2010.