Autonvuokraus Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä

Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä

Autovuokraamo Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä
Autovuokraamo Pariisi Charles de Gaulle Lentokenttä

Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä (CDG) – Aéroport Pariisi Roissy Charles de Gaulle – Ranskan suurin ja vilkkain lentoasema. Se sijaitsee noin 25 km koilliseen Pariisi keskus palvelee lähes 60 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä on paitsi Ranskassa, mutta yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. Sieltä on säännöllisiä lentoja lukuisia kohdetta ympäri maailmaa.

Lentokenttä kattaa laajan alueen ja käsittää kolme terminaalien Terminaali 2 on jaettu seitsemään ”pääluokat” jokaisen lähtöaula. Tämä tarkoittaa, että se voi tuntua hieman sekavalta.

Helpoin tapa päästä Pariisiin on ottaa juna, joka kulkee terminaalin 2 ja 3 Terminaali 1, on ensin otettava bussikuljetuksen terminaaliin 2 tai 3 Luonnollisesti siellä on myös useita busseja lentokentälle – tai voit käyttää taksia.

Jos haluat vuokrata auton Pariisissa, voidaan valita kansainvälisten vuokra virastojen, kuten Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt. Nämä ovat niiden oksat lentoasemalla.

On olemassa useita ravintoloita ja erilaisia ​​kauppoja ja muita palveluja lentoasemalla – kuten leluja ja pelejä, kauneushoitolat jne. Lisäksi suuri lentokenttä, kuten Pariisin Charles de Gaulle ilmeisesti erinomaiset konferenssitilat kaikki tarvittavat tekniset laitteet.

Jos haluat majoituttuaan tai lähellä lentokenttää, on kymmeniä hotellit valita.