Autonvuokraus Le Mans

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Le Mans

Le Mans matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Le Mans. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Le Mans

Autovuokraamo Le Mans
Autovuokraamo Le Mans

Le Mans sijaitsee Luoteis Ranskassa – Alueella Pays de la Loire – ja on suurin kaupunki departementissa Sarthe.Le Mans on noin 142000 asukasta (2009), mutta se on arvioitu lähiöissä – väestönkasvu yli 300.000. Kaupunki sijaitsee kauniilla joen Sarthe.

Le Mans on kaupallinen keskus alueella ja merkittävä keskus rautatie ja maantie. Se toimii suurnopeusjunien kaupungin sekä Pariisi ja Nantes.

Le Mans on ehkä tunnetuin sen kilpa raitoja, joka sijaitsee 5 km keskustan ulkopuolella. Se isännöi vuosittain rodun ”24 heures du Mans”. Se on myös suosittu auto museo päällä – näyttely yli sata autoa.

Vanha kaupunki Le Mans on merkittävä matkailukohde, ja täällä voi nähdä edelleen Rooman kaupungin muurit lopulla 300: n, suuren gothic St. Julien du Mans tuomiokirkko 1200 (joka on erityisen tunnettu kaunis lasimaalaukset) , Palace ”Palais des Comtes du Maine” alkaen 1400 ja rauniot roomalainen kylpy.

Muuten kaupunki on arkeologinen museo, kasvitieteellinen puutarha ja useita puistoja ja viheralueita.

Lähin suuri lentokenttä on Nantes Airport – Atlantique, joka sijaitsee 196 km lounaaseen Le Mans. Myös Pariisi – Charles de Gaullen lentokenttä on vaihtoehto, joka sijaitsee 207 km päässä Le Mans.