Autonvuokraus Marseille

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Marseille

Marseille matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Marseille. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Marseille

Autovuokraamo Marseille

Autovuokraamo Marseille

Marseille on Ranskan toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Välimeren rannikolla. Sen asukasluku on noin. 852000 (2010). Pääkaupunkiseudulla asuu yli 1,5 miljoonaa ihmistä.

Marseille on Ranskan tärkein satama ja pääkaupunki Ranskan alueella Provence-Alpes-Côte d’Azur ja Ranskan Bouches-du-Rhône. Marseille pitää Ranskan vanhin kaupunki.Sen perusti kreikkalaiset noin 600 eKr.Kr., Ja sitten nimeltään Massalia.

Kaupungin alkuperäinen keskustassa, vanha satama, Vieux Port. Se on noin 500 metriä pitkä ja 200 metriä leveä.Täältä löydät erilaisia ​​ravintoloita kaikissa hintaluokissa, ja ranta pyörii elämää suurimman osan vuotta. Myös Marseilles perinne ja maailmankuulu kalamarkkinat sijaitsevat Vieux Port. Kumpikin puoli satama vartioi linnoituksia, jotka ovat nähtävyyksiä: Fort Saint-Jean ja Fort Saint-Nicolas.

Marseille on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä tarjota. Kaupungin tärkeimmät maamerkki on kirkon “Basilique Notre Dame de la Garde”, joka sijaitsee kukkulalla 154 metriä merenpinnan yläpuolella. Sieltä on upeat näkymät kaupunkiin ja Välimerelle. Päälle kirkon tornit yläpuolella 11 metriä korkea kullattu patsas Neitsyt Marian ja Jeesus-lapsen. Marseille vanhin kirkko 400S –   Abbaye Saint-Victor – sijaitsee vain niiden alapuolella.Se on sanottu olleen rakennettu kaupungin ensimmäinen marttyyreja.

Toinen vetovoima ei saa hukata Marseillessa, on vanha linna “Chateau d’If”, sijaitsee pienellä saarella Jos sataman ulkopuolella. Se oli täällä, että kirjailija Alexandre Dumas laittaa Monte Criston kreivi on kuuluisa romaani 1844. Muutoin pitkä Prado rannalla (muutaman kilometrin etelään kaupunki) mainitaan. Siellä on myös kaunis rantakatu, jossa baarit ja ravintolat ovat kaikki peräkkäin. Ja on siellä tarvitaan erilaisia ​​ja hiljaisempi Huviliikuntana kävelylle iso Borélyn Park vain itään Pradon rantaa suositellaan. On kuitenkin myös mahdollista eri seikkailuja, ja jos niin haluavat. Nimittäin puisto sisältää sekä golfkenttä, turvetta (Hippodrome) ja kasvitieteellinen puutarha.

Lähin lentokenttä on Marseille-Provence Airport, joka sijaitsee 27 km luoteeseen kaupungin.

Valikko