Autonvuokraus Marseille

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Marseille

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Marseille tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta Marseille kauttamme.

Marseillen opas

Bilutleie Marseille
Marseille Autonvuokraus

Ranskan toiseksi suurin kaupunki Marseille sijaitsee Välimeren rannikolla. Sen väkiluku on noin. 852.000 (2010). Pääkaupunkiseudulla asuu yli 1,5 miljoonaa ihmistä.

Marseille on Ranskan tärkein satamakaupunki ja Ranskan Provence-Alpes-Côte d’Azurin alueen pääkaupunki ja Ranskan Bouches-du-Rhônen departementissa. Marseillea pidetään Ranskan vanhimpana kaupunkina. Kreikkalaiset perustivat sen noin 600 f.Kr, ja sen nimi oli massalia.

Kaupungin alkuperäinen keskus on vanha satama, Vieux-satama. Se on noin 500 metriä pitkä ja 200 metriä leveä. Täältä löydät useita ravintoloita kaikissa hintaluokassa, ja satama-alue on täynnä elämää suuren osan vuodesta. Marseillen perinteiset ja maailmankuulut kalamarkkinat sijaitsevat myös Vieux’n satamassa. Sataman jokaista puolta vartioivat linnoitukset, jotka ovat kaupungin nähtävyyksiä: Fort Saint-Jean ja Fort Saint-Nicolas.

Nähtävyyksiä

Marseillessa on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kaupungin tärkein maamerkki on kirkko ”Basilique Notre Dame de la Garde”, joka sijaitsee korkeudessa 154 metriä merenpinnan yläpuolella. Täältä on upeat näkymät kaupunkiin ja Välimerelle. Kirkon huipulla polvistuu 11 metriä korkea kullattu Neitsyt Marian ja Jeesus-vauvan patsas. Marseillen vanhin 400-luvun kirkko – Abbaye Saint-Victor – on hieman korkeuden alapuolella. Se on kuulemma rakennettu kaupungin ensimmäisille marttyyreille.

Toinen nähtävyys, jota ei pidä unohtaa Marseillessa, on vanha linnoitus ”Chateau d’If”,joka sijaitsee pienellä Ifin saarella sataman ulkopuolella. Täällä kirjailija Alexandre Dumas sijoitti Monte Criston kreivin kuuluisaan vuoden 1844 romaaniin. Muuten on mainittava pitkä Pradon ranta (muutama kilometri kaupungin keskustasta etelään). Siellä on myös kaunis merenrantapromenadi, jossa baarit ja ravintolat sijaitsevat peräkkäin. Ja jos tarvitset erilaista ja hiljaisempaa virkistysmuotoa, kävelyä suuressa Borély-puistossa hieman pradon rannasta itään voidaan suositella. Tässä on kuitenkin myös mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin ja kokemuksiin, jos sellainen haluaa. Puistossa on sekä golfkenttä, ravirata (Hippodrome) että kasvitieteellinen puutarha.

Basilique Notre Dame de la Garde sijaitsee 154 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Tutustu Marseilleen autonvuokrauspalvelulla

Marseille itsessään on vähemmän jännittävä kuin muu Etelä-Ranska. Näin ollen tämä on oikea kaupunki hankkia vuokra-auto. Koko rannikolla Marseillesta ja erityisesti Italian suuntaan löydät kuuluisia pieniä jasuuria kaupunkeja, jotka tarjoavat hienoja kokemuksia. Sisämaassa sinulla on vähintään yhtä paljon mahdollisuuksia, ja varsinkin jos arvostat kauniita maisemia. Tässä on muutamia ehdotuksia ajoreiteille, jotka eivät tuota pettymystä.

Yksi kaupungin monista kauniista suihkulähteistä.

Aix-en-Provence – Provencen tyylikäs taiteilijakaupunki

Tämä kaupunki on yhtä todistettu kuin saat sen. Tunnelma on rentouttava ja tyylikäs, ja se on houkutellut taiteilijoita ja muita kuuluisuuksia kautta aikojen. Aixin keskusta on jatkuvasti kaunis, ja sitä hallitsevat hyvin monet kauniit suihkulähteet. Joillakin näistä on juurensa aina Rooman aikaan asti. Monet kuuluisat taidemaalarit ja kirjailijat ovat oleskeneet pitkään Aixissa, mukaan lukien Ernest Hemingway ja Paul Cézanne. Siksi täältä löydät hyvän valikoiman museoita ja gallerioita sekä kuuluisia ravintoloita ja kahviloita, joissa julkkikset vierailivat. Kaupungin ostos- ja yöelämä korostuvat myös Aixin tuntevat keskuudessa.

  • Aix-en-Provence sijaitsee aivan Marseillen pohjoispuolella ja niin lähellä, että käytät yleensä samaa lentokenttää, jos olet menossa tähän kaupunkiin. Reitti on vain 33 kilometriä, ajoaika noin 30 minuuttia.
Kuuluisa merenranta La Promenade des Anglais.

Nizza – Ranskan Rivieran pääkaupunki

Nizza on Côte d’Azurin alueen toiseksi suurin kaupunki Marseillen jälkeen. Se tunnetaan monista olosuhteista, ja erityisesti kulttuurin ja arkkitehtuurin suhteen. Monien maailmankuulujen taiteilijoiden tukikohtana on ollut Nizza, ja kaupungin keskustaa hallitsevat kauniit Belle Epoque -tyyliset rakennukset. Tunnetuin on Hotel Negresco, joka sijaitsee kuuluisalla La Promenade des Anglais ’n merenrannalla. Nizza on koettava, kun olet Provencessa, ja mieluiten yöpymisen tai kahden kanssa. Täältä löydät monia jännittäviä museoita, gallerioita ja nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita, vilkkaan yöelämän ja kaiken lähellä kaunista rantaa kaupungin keskustassa. Nizzan lähtökohtana ja autonvuokraus on helppo saada kiinni myös muihin vierailun arvoisiin paikkoihin, kuten Monacoon ja Cannesiin.

  • Marseillesta Nizzaan se on noin 200 kilometriä, jos ajat moottoritietä, joka saapuu maahan. Ajoaika on sen jälkeen noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.
  • Monet haluavat ajaa rannikkoa pitkin sekä pysähtyä miellyttävissä kaupungeissa että nauttia merinäköalasta. Ajoaika on silloin paljon pidempi.

Avignon – Provencen päällystetty istuin

Avignon oli seitsemän peräkkäisen roomalaiskatolisen paavin kotipaikka 1300-luvulla. Kaupungin keskipiste on Palais de Papes, paavillinen palatsi, joka on edelleen erittäin hyvässä kunnossa. Tämä on yksi monista rakennuksista kaupungissa, jotka ovat Unesconmaailmanperintökohde, jossa kaksi muuta tunnetuinta ovat Pont d’Avignon -silta,kaupungin katedraali ja roomalainen vesikanava Pont du Gard. Avignonissa koet todistettua kaupunkielämää parhaimmillaan. Täällä on kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, suuria festivaaleja, fantastisia ravintoloita ja vilkasta kaupunkielämää. Kaikkia ympäröivät kaunis arkkitehtuuri ja jännittävät nähtävyydet.

  • Marseillesta avignoniin on noin 102 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 10 minuuttia.
Useita rakennuksia Avignonissa, jotka ovat Unescon maailmanperintökohde.
Kalliot muodostavat kauniin maiseman ja vuonna 2012 ne julistettiin kansallispuistoksi.

Les Calanques – Ainutlaatuinen kalliomaisema ja laguunit

Les Calanques on Välimeren alueelle tyypillinen vuoristokallioiden sarja. Provencen alue, joka käyttää tätä nimeä, ei ole niin kaukana Marseillesta, ja se ulottuu noin 20 kilometriä rannikkoa pitkin Cassisin suuntaan. Kalliot luovat kauniin maiseman, ja ne ovat usein upeiden rantojen ympärillä liituisella valkoisella hiekalla. Alue julistettiin kansallispuistoksi vuonna 2012 osittain siksi, että kasvisto ja villieläimet ovat täällä ainutlaatuisia. Voit esimerkiksi havaita kotkat täällä, jos olet onnekas, ja liskot, jotka ovat jopa 60 senttimetriä pitkiä. Les Calanquesissa on myös useita pieniä ja miellyttäviä kalastajakyliä, jotka kannattaa pysähtyä. Monet ravintoloista ovat perheomisteista ja ylpeilevät herkullisilla paikallisilla erikoisuuksiin.

  • Marseillen keskustasta Calanque de Morgiouhun ja kauniiseen Plage Sauvage de Morgioun rantaan on enintään 17 kilometriä. Ajoaika on noin 30 minuuttia.
Notre-Dame de Sénanquen luostari vuodesta 1148 laventelin tuoksuilla pelloilla.

Gordes – Kaunis vuoristokylä

Tätä vuoristokylää pidetään yhtenä Ranskan kauneimmista. Se sijaitsee kukkulalla lähellä Vaucluse-vuoria, eikä liian kaukana Avignonista. Asutus on enimmäkseen keskiajalta,ja se on hyvin säilynyt. Keskustaa hallitsee vuonna festning 1031 rakennettu linnoitus sekä kaunis saatekirkko. Pienten ja vanhojen talojen välissä, joissa ihmiset asuvat eilen, on kapeita mukulakivikatuja, joissa on miellyttäviä kahviloita, ravintoloita ja pieniä kauppoja. Gordesin välittömässä läheisyydessä on kuuluisa Notre-Dame de Sénanque -luostari vuodesta 1148. Siellä kannattaa muun muassa pysähtyä kokemaan täällä kasvatettu laventelipelto, tyypillinen kaluste Provencessa.

  • Lyhyin reitti Marseillen ja Gordesin välillä kulkee A6-moottoritietä pitkin, ja sen jälkeen matkaa on noin 95 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 1 tunti ja 20 minuuttia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Kadunvarsipysäköinnin löytäminen Marseillessa ei ole helppoa, jos haluat laittaa autosi kaduille. On myös useita alueita, jotka eivät ole erityisen turvallisia. Murto autoihin on valitettavasti melko yleinen, ja varsinkin kun ajoneuvo on ilmeisesti vuokra-auto. Hotellin autotallit ja vartioidut pysäköintimahdollisuudet ovat parempi vaihtoehto.

Marseillen keskustassa ajaminen voi olla hieman väsyttävää. Kaupungissa on maine ruuhkaisempana kuin Pariisissa – ja jonotvoivat olla pitkiä erityisesti ruuhka-aikana. Lisäksi kaikki kuljettajat eivät ole yhtä kärsivällisiä. Marseillessa voit odottaa kuulevan paljon tööttäilyä auton sarvilla.

Marseillen ulkopuolella ja suurimmassa osassa Provencea on paljon helpompi liikkua autonvuokraus. Liikenteessä kannattaa joka tapauksessa olla valppaana, mutta yleisesti ottaen se on turvallista Ranskan teillä. Tiet ovat myös hyviä, mutta odotat maksavan tietulleja moottoriteillä. Sunnuntaisin on myös mukavampi ajaa kuin viikon aikana. Kuorma-autot ja perävaunut saavat liikkua liikenteessä lauantaisin klo 22.00–22.00 sunnuntaisin.

Marseillen keskustassa on usein raskas liikenne.

Lentokenttä

Aéroport de Marseille Provence on lentokenttä, jonka laskeudut, kun menet tähän Etelä-Ranskan osaan. Sitä pidetään matkustajamäärässä mitattuna maan viidenneksi suurimpana. Lentokentällä on kaksi terminaalia. Yksi palvelee suurimpien yritysten reittilentoja, kun taas uusin terminaali palvelee mieluiten edullisia lentoyhtiöitä ja tilauslentoja. Täältä on suoria lentoja monista Euroopan suurimmista kaupungeista, ja marseilleen pääsee helposti välilaskulla esimerkiksi Pariisissa, Amsterdamissa, Frankfurtissa, Zürichissä ja Brysselissä.

Kaikki Marseillesin lentokentällä autonvuokrausta tarjoavat yritykset kokoontuvat erilliseen keskukseen Hall 4:ään terminaalirakennukseen. Autot on pysäköity melko lähelle keskustaa. Tästä päivästä lähtien tällä lentokentällä on 11 pelaajaa, mukaan lukien Avis, Budget, Sixt, Europcar, Goldcar ja Hertz.

  • Aéroport de Marseille Provencesta on 25 km kaupungin keskustaan. Nopein reitti kulkee moottoritiellä lähes eteenpäin, ja ajomatka kestää noin 25–30 minuuttia.
Marseillen lentokenttä.