Autonvuokraus Basel

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Basel

Basel matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Basel. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Basel

Autovuokraamo Basel
Autovuokraamo Basel

Basel sijaitsee Luoteis Sveitsissä, lähellä rajaa Saksan ja Ranskan, ja on pääoman halvkantonen Basel-Stadt.Rein virtaa kaupungin läpi. Kotiin vajaat 170000 ihmistä Basel (2011). Kaupunki on osa kaupungin alueen, joka sisältää lähiöissä Ranskassa ja Saksassa – sekä yksi Euroopan tärkeimmistä liikenteen solmukohdat. Basel on Sveitsin sisämaassa maan ainoa satama (terminaali asemalle laivaliikenne Reinin).

Basel on yksi tärkeimmistä taloudellisista ja teollisuuden kaupunkien Sveitsi – sen lisäksi, että se on vanha yliopistokaupunki. Maan vanhin yliopisto perustettiin täällä vuonna 1460. Basel on muinainen kaupunki, luultavasti rakennettu roomalaiset 400S ADKr. Vuonna Keskiajalla kaupunki oli uskonnollinen keskus, ja uskonpuhdistuksen jälkeen vuonna 1500 nousi kaupungin uskonnollinen merkitys.

Basel Reinin jakautuu kahteen pääosaan. South Bank on suurin alue – Gross Basel-joen eteläpuolella, kun Klein Basel sijaitsee pohjoisessa rannalla. On Klein Baselin löydät satama-alueella, jossa tulee myös messuille säännöllisesti. Gross Basel ovat kaupungin keskeisellä liikealueella.

Useimmat nähtävyydet ovat Gross Basel, mukaan lukien vaikuttava femskipede katedraalia 1000-luvulla, Old Town Hall alkaen 1500-luvun alussa, ja kaunis portti ”loisto” alkaen 1370.

Basel useita mielenkiintoisia museoita tarjota. Näitä ovat Baselin historiallinen museo, useita taidemuseoita, farmaseuttinen historiallinen museo yliopiston – sekä erityinen ”Puppenhausmuseum”, joka on museo nukkeja.

Muuten molemmat eläintarhat ja kasvitieteelliset puutarhat suosittu kohde. Basel tunnetaan myös karnevalsby. Joka vuosi – kuusi viikkoa ennen pääsiäistä – järjestäytynyt Carnival Juhlat ”Basler Fasnacht”.

Kansainvälinen lentokenttä Basel-Mulhouse-Freiburg lentokenttä sijaitsee Saint-Louis, Ranskan puolella rajaa, 13 km luoteeseen Baselin keskustaa.