Autonvuokraus Dijon

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dijon

Dijon matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dijon. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dijon

Autovuokraamo Dijon
Autovuokraamo Dijon

Dijon sijaitsee itäosassa Ranskassa, ja on pääkaupunki alueen Bourgogne. Kaupungissa on 150800 asukasta (2005). Dijon on tärkeä kaupan keskus, kuuluisa tuotantoon ja myyntiin Burgundin viini, viina, sinappi, etikka jne.   Sanotaan, että Dijon on yksi kauneimmista kaupungeista Ranskassa, koska kaupunki välttää tuhotaan pommit aikana 2. Maailmansota. Kaupungissa on monia kirkkoja ja katedraaleja, kauniita puistoja, gallerioita ja museoita. Kaunis Saint-Bénigne katedraali (1250-1288) olisi mainittava erityisesti.   Se on rakennettu goottilainen tyyli, jossa 94 metriä korkea torni.    Dijon on muuten – kuten Pariisi – sekä sen Notre Damen katedraali ja sen riemukaari (Port Guillaume) ..

Palais des Ducs de Bourgogne   Myös tutustumisen arvoinen.Tässä näemme sekä taiteen museo Musée des Beaux Arts, ja kaupungintalo.

Dijon pääostoskatu nimeltään Rue de la Liberté. Se ulottuu Place Darcy Palais des Ducs.   Mistä tällainen vierailla Le Boutique Maille (erikoistavarakauppaa varten sinappi!).   Myös Les Halles ovat monille olemaan jännittävä retki.   Se on suuri, kauppahalli maataloustuotteiden, liha ja äyriäiset.