Autonvuokraus Nantes

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nantes

Nantes matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nantes. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nantes

Autovuokraamo Nantes
Autovuokraamo Nantes

Nantes sijaitsee Ranskan alueella Pays de la Loire, ja on pääoman Loire-Atlantique. Ranskan pisin joki, Loire, jakaa kaupungin kahtia, ja keskusta on noin 50 km päässä jossa joki tyhjenee osaksi Atlantin valtamerellä, eteläpuolella Bretagnessa. Nantes on noin 285000 asukasta (2010), mutta yksi vie lähiöissä, sen väkiluku nousee yli 800000.

Koska Loire ovat purjehduskelpoisten, Nantes perinteisesti ollut tärkeä satama – sen lisäksi, että se myös muuten merkittävä liikenteen liittymää ja vilkas teollinen.

Sen historia ulottuu aina Rooman ajoista, ja sillä on ollut erityisen tärkeä rooli istuin kaupan Amerikassa ennen Ranskan vallankumousta. Suuri osa kaupungin antiikin arkkitehtuurista tuhoutui 2. Maailmansota.

Jotkut tärkeät rakennukset säilyvät kuitenkin ja on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Tähän sisältyy osat ”vanha kaupunki” Bouffray asetettu noin keskiaikainen linna Dukes Bretagnen esitetty 1400 – ja 1500– ja ”Cathédrale de St-Pierre-et-Saint-Paul” 1400-luvulta, joka valmistui vasta vuonna 1886.

Muuten Nantes tarjoaa useita mielenkiintoisia museoita, kuten taiteen museo ja Natural History Museum. Ja sinulla on panoraamanäkymät kaupunkiin, voi käydä torni ”La Tour Lu”, joka seisoo sisäänkäynnin entinen kuuluisa, nyt haudattu, Keksitehdas.

Lähin lentokenttä on Nantes Atlantique Airport sijaitsee 8 km lounaaseen kaupungin.