Autonvuokraus Pariisi Orly Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pariisi Orly Lentokenttä

Pariisi Orly Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pariisi Orly Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pariisi Orly Lentokenttä

Autovuokraamo Pariisi Orly Lentokenttä
Autovuokraamo Pariisi Orly Lentokenttä

Pariisi Orly Airport (ORY) – Aéroport de Pariisi-Orly – sijaitsee 15 kilometriä etelään Pariisin keskustasta.Siinä on kaksi terminaalia, yksi kotimaan lentojen ja yksi ulkomainen lentoja. Lentoasema palvelee yli 26 miljoonaa matkustajaa vuodessa, mikä tekee siitä Ranskan toiseksi vilkkain.

Orly on ensisijainen vastuu alueellisen liikenteen ja Pariisin – mutta myös lennot tänne useita kansainvälisiä kohteisiin eri puolilla maailmaa.

Välisen Orlyn ja Pariisi on erittäin hyvä. Käyttämällä yhdistelmä juna / metro on jatkuva yhteys. Jos haluat bussi, myös hyvät. Etäisyys on myös hallittavissa taksilla.

Jos haluat vuokrata auton, he tunnustettu kansainvälinen vuokra virastot, kuten Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt toimistot lentokentällä.

On olemassa useita ravintoloita Pariisin Orlyn lentokentälle, ja lisäksi siellä on useita kauppoja ja muita palveluita täällä – mukaan lukien business center, internetyhteys, ja pankki / valuutanvaihto.

Lähin hotelli on Hotel Air Plus, joka on aivan lentokentän. Tämän lisäksi, ma 12.10 hotellit valita sisällä 5 km säteellä.