Autonvuokraus Cognac

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Cognac

Cognac matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Cognac. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Cognac

Autovuokraamo Cognac
Autovuokraamo Cognac

Cognac sijaitsee Lounais – Ranskassa on carente joelle, 97 km pohjoiseen Bordeaux.Kaupungissa on 21900 asukasta (2002). Kaupunki on keskipiste valmistus ja vienti konjakkia. Yksi voi   käydä ”Musée des Arts du Cognac” – moderni, interaktiivinen museo, joka näyttää historian ja miten konjakki tuotetaan.Lisäksi voi käydä viinitilojen alueella,   brandy kellareissa ja tislaamot.Kuninkaallinen linna ”Château de Cognac”, on lähes 1000 vuotta vanha, ja alun perin rakennettu linnoitus.Vuonna 1450 eräiden kreivi Jean de Valois päätti tehdä rakennuksen asuinpaikan, sitten linna muutettiin linna. Tänään   Se on aktiivinen konjakin tuotantoa, ja linna on kellari, jossa mahdollisuudet makuista konjakki.Linna on ainutlaatuinen sijainti ja muotoilu ja on todella tutustumisen arvoinen.

Muita nähtävyyksiä ovat vanhakaupunki (Le Vieux Cognac), alueella on monia kauniita vanhoja ristikkorakennetaloja. Nämä rakennettiin vuosina 1500 –   ja 1800-luvulla.Vanha kaupunki on kapeita kujia ja erityinen putiikkeja. Voidaan myös todeta, että turistit usein vuokrata veneen Cognac kokea kauniin joen carente.