Autonvuokraus Nizza Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä

Nizza Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nizza Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nizza Lentokenttä

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä
Autovuokraamo Nizza Lentokenttä

Nizza Côte d’Azur Airport (NCE) – joka ranskaksi kutsutaan Aéroport Nizza Côte d’Azur – on kyse. 6 km lounaaseen Nizza keskus, ja on tärkein lentokenttä suurin osa turisteja, jotka matkustavat Ranskan Riviera (Côte d’Azur).Lisäksi se toimii kansallinen lentokenttä pieni ruhtinaskunta Monaco.Olemassa on myös oikeita helikopteri yhteyden Nizzan lentokentältä ja Monaco.

Joka vuosi, lentoasema palvelee lähes 10 miljoonaa matkustajaa, mikä on Ranskan kolmas vilkkain. On suoria lentoja useisiin kohteisiin Euroopassa – ja jotkut America – päässä Nizzan Côte d’Azur-lentokentältä.

Se on helppo saada lentokentältä Nizzan keskustasta. Puolen tunnin bussikuljetus lentokentältä rautatieasemalle. Muitakin bussilla vaihtoehtoja. Muussa tapauksessa, voidaan tietysti myös käyttää taksi.

Jos haluat vuokrata auton Nizzassa, useat suuret kansainväliset vuokra virastojen edustettuna täällä – mukaan lukien Avis, Europcar, Hertz, National ja Sixt.

Terminaalirakennus on sekä ravintolat ja baarit – sekä useita kauppoja. Lentoasema voi myös tarjota erinomaiset konferenssi. Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta voit ottaa shuttle bussilla suoraan useita suuria hotelleja ja sen ympäristössä Nizzassa.