Autonvuokraus Tours Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tours Lentokenttä

Tours Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tours Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tours Lentokenttä

Autovuokraamo Tours Lentokenttä
Autovuokraamo Tours Lentokenttä

Tours Loire Valley Airport (TUF) – joka ranskaksi kutsutaan ”Aéroport Tours Val de Loire” – on pienempi lentokenttä Ranskan ministeriön Indre-et-Loire, – CA. 6 km koilliseen kaupungin keskustasta Tours.Lentoasema palvelee välillä 50000 ja 100000 matkustajaa vuodessa.

Yhteys lentokentälle ja keskustaan ​​Tours huoltaa bussikuljetus kanssa tiheät vuorovälit. Vaihtoehtoisesti voit käyttää säännöllisesti bussit tai taksit.

On säännölliset lennot Tours lentokentältä Lontoon ja Porto vuonna Portugalissa lentoyhtiöiden Ryanair.Muuten on merkittävä kausi ja charter liikenteen täältä useisiin Euroopan kohteisiin. Jos haluat vuokrata auton Tours, se voidaan tehdä yhdessä kansainvälisten autovuokraamossa ovat edustettuina lentoasemalla terminaali – kuten Avis, Europcar, Hertz ja National.

Julkisten tilojen lentoaseman kuuluvat ravintola ja kioski. Siellä on myös bisneskeskus terminaalirakennuksen sekä pankki-ja valuutanvaihto. Lähin hotelli on Comfort Hotel Tours sijaitsee 2 km päässä lentokentältä.