Autonvuokraus Amboise

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Amboise

Amboise matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Amboise. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Amboise

Autovuokraamo Amboise
Autovuokraamo Amboise

Amboise on pieni kaupunki Keski Ranskassa, kuuluvat Ranskan ministeriön Indre-et-Loire.Amboise sijaitsee kauniilla joen Loire – kaupunkien välissä Tours ja Blois. Kaupungissa on noin 10000 asukasta (2010).

Vaikka Amboise tänään ei ole suuri ja hallitseva kaupunki, se on ylpeä historia. Alkaen 1400-1600 oli esimerkki kaupunki oleskelun Ranskan kuninkaat.

Muuten kaupunki on ensisijaisesti tunnettu sen suuri ja kaunis linna – ”Château d’Amboise.” Se rakennettiin 1000-luvulla, ja sitä ympäröi upea puisto. Linna on yhdistetty kartano ”Clos Lucé” kautta maanalainen käytävä. Asunut ja työskennellyt Leonardo da Vinci Ranskan kuninkaan vieras kolmen viimeisen elinvuotensa (1516-1519). Hänet haudattiin Saint Florentin kirkossa, joka sijaitsee lähellä linnan, mutta tuhoutui Ranskan vallankumouksen.

Muita nähtävyyksiä ovat Amboise ”Pagode de Chanteloup” –   1:44 m korkea Chinese pagoda (rakennettu 1775), joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.Se koostuu 7 kerrosta, kussakin kerroksessa on hiukan kapeampi kuin edellisessä. Muuten on olemassa erityinen Postimuseo in Amboise – ”La Musée de la Poste”. Jos se liikkuu 18 km keskustan ulkopuolella ja Amboise, voi käydä asettaa keskiaikainen linna ”Château de Chenonceau” noin 1520.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Tours Val de Loire Airport, joka sijaitsee 27 kilometriä länteen Amboise.