Autonvuokraus Geneve

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Geneve

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Geneve tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Geneve kauttamme.

Geneven opas

Bilutleie Genève
Geneve Autonvuokraus

Geneve sijaitsee Sveitsin lounaisosassa jaon Geneven kantonin pääkaupunki. Kaupunki on poikkeuksellisen kauniilla paikalla Rhônes-joen myyntipisteessä Genevenjärveltä. Itse kaupungissa on noin 185 000 asukasta (2010), mutta merkittävä esikaupunkialue ulottuu kaupungin keskustasta Ranskaan.

Geneve on enemmän kansainvälinen kuin erottuva sveitsiläinen kaupunki. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että useiden suurten kansainvälisten järjestöjen pääkonttori on kaupungissa. Tämä koskee mm. Kansainvälinen Punainen Risti, Kansainvälinen työjärjestö (ILO), Maailman terveysjärjestö WHO, Maailman kauppajärjestö, Kirkkojen maailmanneuvosto, Euroopan YK-keskus ja useat kansainväliset YK:n elimet. Geneve on myös kansainvälisen rahoituksen keskus. Lisäksi Geneve on tärkeä teollisuus- ja matkailukaupunki ja maailman 4. suurin konferenssi- ja kongressikaupunki. Kaupunkia pidetään muuten ranskankielisen Sveitsin kulttuurikeskuksena.

Geneven historia juontaa juurensa antiikin aikaan, ja roomalaisia pidetään kaupungin perustana, koska Genavan keskusta rakennettiin tänne noin 120 f.Kr. Vuosisatojen ajan kaupunkia ovat hallinneet erilaiset mestarit – kunnes uudistaja Jean Calvin vuonna 1536 asettui kaupunkiin ja teki siitä uudistuneen protestanttien keskuksen. Hän perusti Geneveen sekä yliopiston että muita oppilaitoksia – muun muassa kuuluisan Collège St. Antoinen.

Kaupungissa on poikkeuksellisen kaunis sijainti Rhône-joen rannalla.

Nähtävyyksiä

Suurin osa Geneven historiallisista nähtävyyksistä gamle bydelenlöytyy Vanhastakaupungista, Vieille Villestä, joka sijaitsee kukkulalla Rhônen vasemmalla rannalla. Täällä useimmat kadut ovat kapeita ja vinoja. Vieille Villen tärkeimpiä yksin ottajia ovat Pyhän Pierren katedraali noin vuodelta 1200 ja kaupungintalo, joka on rakennettu vuosina 1440 ja 1578. Kaupungintalon lähellä ovat myös reformaatiomonumenttitalo ja filosofi Rousseaun lapsuudenkoti.

Oikealla pankilla on suurin osa kansainvälisten järjestöjen toimistoista. Näistä YK:n palatsi on välkehtivin (rakennettu 1930-luvulla syiden Kansainliiton hallinnolliseksi keskukseksi).

Genevenjärven varrelle on rakennettu kutsuvia kävelykatuja, ja kaupungin kuuluisin maamerkki Jet d’Eau on rakennettu. On suihkulähde, joka on sijoitettu mereen ja joka suihkuttaa vettä 145 metriä ilmaan. Suihkulähde, meri, kävelykadut ja monet kauniit puistot tekevät Genevestä yhden Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Pyhän Pierren katedraali noin 1200 Vieille Villessä.

Tutustu Geneveen autonvuokrausta

Geneve sijaitsee ihanteellisella paikalla niille, jotka käyttävät kaupunkia lähtökohtana retkille autonvuokraus. Pääset moniin jännittäviin paikkoihin suhteellisen lyhyessä ajassa, ja teitä voidaan kuvata erittäin hyviksi. Tässä on muutamia ehdotuksia alueella suositeltujen monien retkien joukossa.

Sveistinen Riviera.

Montreux – Jazzin ja tv:n kaupunki

Montreux on osa Sveitsin Rivieraa. Monet tuntevat kaupungin siellä järjestetyn legendaarisen jazzfestivaalin vuoksi ja paikkana, jossa järjestetään Euroopan parhaiden tv-ohjelmien palkintoseremonia(Viihdefestivaali Montreuxissa). Montreux’ssä on kaunista, ja sinun pitäisi kävellä järvenrantapromenadilla, joka kulkee järveä pitkin, Château de Chilloniin, jos pysähdyt.

  • Nopein tie Geneven ja Montreux’n välillä on, kun ajat Lac Léman -järven pohjoispuolella. Sitten saat valtatien suurimman osan 93 kilometrin pätkästä, ja matka tehdään noin tunnissa.
  • Jos ajat järven eteläpuolella, saat paremman luontokokemuksen ja myös hieman lyhyemmän matkan, mutta vietät noin 50 minuuttia enemmän.
Gruyèresissa koet aidon sveitsiläisen kylän , joka tunnetaan erinomaisista suklaastaan ja juustoistaan.

Gruyères – Keskiaikainen kaupunki, joka tunnetaan juustoista ja suklaasta

Gruyères on keskiaikainen kaupunki alueella nimeltään sama, ja se löytyy laaksosta, joka menee pohjoiseen Montreuxista. Ihmiset tulevat tänne kokemaan aitoa sveitsiläistä kylää– puhumattakaan paikallisten herkkujen puhutteista. Gruyères on tunnettu erinomaisista juustoista ja hienoista suklaasta. Täällä voit liittyä pieniin tehtaisiin ja oppia, miten sveitsiläiset tekevät sen. Kylä sijaitsee pieniä kukkuloita vasten, jonka päällä on kaupungin linna. Tämä on yksi Sveitsin Alppien kauneimmista ja miellyttävimmistä alueista.

  • Nopein ja helpoin tapa Gruyèresiin kulkee Montreux’n ohi, ja koko pätkä on noin 121 kilometriä. Hieman yli 100 näistä menee moottoritielle. Pysähtymättä ajoaikaksi lasketaan noin 1 tunti ja 20 minuuttia.
Chamonix’n alppikaupunki, jossa on rentouttava ilmapiiri.

Chamonix ja Mont Blanc – Nizza ympäri vuoden

Chamonix’n alppikaupunki sijaitsee Mont Blancinjuurella, Euroopan korkeimmalla vuorella Kaukasuksen länsipuolella (Mont Blanc on 4808 metriä korkea). Täällä on paljon norjalaisia hiihtoturisteja, jotka matkustavat talvella, mutta alue ja kaupunki ovat myös niin mukavia kesällä. Chamoix itse tarjoaa monia hyviä ruokailumahdollisuuksia, miellyttäviä katuja kävellä, monia jännittäviä kauppoja niille, jotka haluavat tehdä ostoksia, ja rentouttava ilmapiiri. Jos haluat mennä luontoon, sinulla on kaikki mahdollisuudet. Ellet ole kokenut vuorikiipeilijä, päädyt Aiguille du Midiin, jos haluat nähdä Mont Blancin lähempänä. Täällä pääset gondolilla noin 20 minuutissa ja pääset sitten näkemään Alpit 3777 metrin korkeudesta merenpinnasta.

  • Genevestä on noin 82 kilometriä Chamonix’lle, jossa suurin osa pätkästä kulkee moottoritiellä. Ajoaika on normaalisti 1 tunti. Huomaa, että reitin varrella on monia mukavia kyliä, joissa voi olla mukava pitää lepotauko.

Interlaken – Voideltu kahden järven välissä

Interlaken on suosittu kohde ihmisille, jotka haluavat kiivetä Sveitsin vuorille, ja tarjoaa myös mukavia veneretkiä kahdella järvellä, joiden välissä kaupunki sijaitsee. Järvillä voit vuokrata soutuveneitä, moottoriveneitä ja purjeveneitä tai osallistua kierrokselle yhteen sinne menevästä höyrylaivasta. Jos haluat mennä vuorille, voit ajaa eri lähtö- ja pysäköintialueille, mennä juniin tai käyttää jalkojasi. Ehkä paras vuoristoretki, josta voit valita, on lähes 120 vuotta vanha rautatie, joka kulkee Schynige Platteen, Schwarzhorn-vuoren harjanteeseen. Tämä junamatka ja juna, joka vie sinut Jungfraujochiin 3460 metrin korkeudessa, antavat sinulle häikäisevän näkymän sekä matkalla että saapuessasi.

  • On olemassa useita teitä, jotka vievät sinut Genevestä Interlakeniin, ja mitkä ajoreitit maksavat, riippuu siitä, haluatko ajaa suoraan sinne vai et. Nopein reitti kulkee Lausannen ja Bernin kautta. Sitten ajaa noin 215 kilometriä, ja melkein kaikki moottoritiellä. Aika, joka kestää noin 2 tuntia ja 20 minuuttia.
Interlaken ja Jungfraujoch-vuori taustalla.
Viehättävä ranskalainen Annecyn pikkukaupunki, jossa on kanavat.

Annecy – Ranskan kaunein kaupunki?

Annecy Ranskassa on yksi Kauneimmista ja viehättävimmistä pikkukaupungeista Euroopassa. Se sijaitsee aivan Geneven eteläpuolella, samannimisen järven pohjoispäässä (Lac d’Annecy). Vanhaa kaupunkia Vieille Villeä hallitsevat hienosti kunnostettu linna, keskiaikaiset rakennukset, pienet kanavat ja kauniit sillat. Tässä kaupungissa on hienoa kävellä ja tarkastella rakennuksia, nähtävyyksiä ja puistoja, puhumattakaan aterioista monissa ja hyvissä ravintoloissa.

  • Etäisyys Genevestä Annecylle on vain 41 kilometriä, josta noin 32 kilometriä kulkee moottoritiellä. Ajomatka kestää yleensä 30-35 minuuttia.
Genevessä on mukava ajaa, mutta ruuhka-aikana kaupungin keskustassa voi olla pitkiä jonoja.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Yleisesti ottaen sveitsissä on erittäin mukava ajaa. Tämä pätee myös Genevessä, jos jätämme huomiotta ruuhka-ajan, jolloin ihmiset menevät töihin ja sieltä pois. Sitten kaupungissa ja erityisesti kaupungin keskustassa on usein pitkiä jonoja. Huomaa, että täällä on monia automaattisia nopeusmittareita, ja saat sakot heti, kun olet vain 5 kilometriä nopeusrajoituksen yläpuolella.

Pysäköinnin löytäminen kadulta kaupungin keskustasta on joskus melko vaikeaa. Useimmat parkkipaikat ovat kiireisiä aikaisin aamulla ja pysyvät kiireisinä myöhään iltaan asti. Käytä sen sijaan parkkihalleja, joita löytyy useita kaupungin keskustasta, tai jätä vuokra-auto hotellin pysäköintiin. Geneven keskusta ei ole niin suuri ja voit helposti liikkua jalka.

Geneven lentoasema

Lentokenttä

Geneven lentokenttää kutsutaan Geneven lentokentäksitai ranskaksi Aéroport International de Genèveksi. Se sijaitsee itse asiassa sekä Ranskassa että Sveitsissä, mikä tarkoittaa, että Ranskaan ja Ranskasta matkustavien matkustajien ei tarvitse mennä tullin läpi, jos he poistuvat terminaalirakennuksesta Ranskan puolella.

Niiden autovuokraamojen määrä, joista voit valita, riippuu siis myös siitä, oletko menossa Ranskaan vai Geneveen Sveitsissä. Ranskan exit lentokentällä löydät 6 kansainvälistä autovuokraamoa, kun taas Sveitsin puolella on 8 yritystä, mukaan lukien Hertz, Avis, Budget ja Sixt.

  • Etäisyys lentokentältä Geneven keskustaan on enintään 4,5 kilometriä, ja ajomatka tehdään 10 minuutissa.