Autonvuokraus Mulhouse Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mulhouse Lentokenttä

Mulhouse Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mulhouse Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mulhouse Lentokenttä

Autovuokraamo Mulhouse Lentokenttä
Autovuokraamo Mulhouse Lentokenttä

Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (BSL, MLH, EAP) on kansainvälinen lentokenttä palvelee kaupungit Basel ( Sveitsi ), Mulhouse ( Ranska ) ja Freiburg (Saksa).Se sijaitsee Ranskassa kunnassa Saint-Louis aivan rajalla Sveitsissä ja Saksassa. Yhteensä 4,5 miljoonaa matkustajaa lentokentältä vuosittain.

Lentokenttä sijaitsee 32 kilometriä kaakkoon Mulhouse keskustasta.

Erikoista tässä lentokentän, että se ”kuuluu” kaupunkeihin kolmessa maassa (tulos niin sanotun Schengenin sopimus). Käytännössä se soveltuu erityisesti matkustajamäärä joko Mulhouse tai Basel, että on olemassa erilliset lähdöt erillinen Ranskan ja Sveitsin passintarkastus. Highway to Basel on ”Sveitsin” myös Ranskan puolelle (eli ei Ranskan passintarkastus eikä poistuu kunnes yksi on Sveitsin puolella. Jos yksi on Freiburg, täytyy valita joko mennä Ranskan kautta tai välityksellä Basel Sveitsi.

On kolme lähtöä salia toisin, ja olisi ilmoitettava etukäteen kumpi valita – riippuen matkakohteesta.

Liikenneyhteydet sekä Mulhouse, Basel ja Freiburg ovat hyviä – ja voit valita bussit ja junat kaikki kolme kaupunkia. Lisäksi yksi voi tietysti käyttää taksia, joka on edullinen hinta suhde on tehty, onko Mulhouse tai Basel, mutta kallis jos aiotte Freiburg.

Useat kansainväliset autovuokraamojen toimipisteet lentokentällä (Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt), mutta sinun täytyy valita palkata auton ranskaksi tai Sveitsin sektorin lentokentän.

Vuonna terminaalirakennusten on gourmet ravintola ja useita baareja ja pieniä kahviloita. On olemassa myös useita kioskeja ja kauppoja (mm. tulli), jossa – sen lisäksi, että lentoasema tarjoaa erinomaiset konferenssi. Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta.