Autonvuokraus Briançon

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Briançon

Briançon matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Briançon. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Briançon

Autovuokraamo Briançon
Autovuokraamo Briançon

Briancon sijaitsee Kaakkois-Ranskassa – Provence-Alpes-Côte d’Azur – ja kuuluu Haute-Alpes. Kaupunki sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Durancen ja Guisanne – vain 13 km päässä rajasta Italian.

Briançon on pieni ja kaunis vuori kaupunki sijaitsee 1350 metriä Kaupungissa on noin 11600 asukasta (2009), ja on myös kuuluisa hiihtokeskus hiihdon harrastajia. Kaupunki on myös kuuluisa siitä alkamis-tai sluttby rotu ”Tour de France”.

Briançon on loistava ilmasto 300 päivää auringonpaistetta vuodessa ja hyvin alhainen ilmankosteus. Kaupunki on jo vuosia ollut tunnettu virkistyspaikka hoitoon hengityselinten sairauksien – kuten astma.

Yksi kaupungin nähtävyyksistä, linnoitus rakennettiin vuonna 1600, suojata alueelle vastaan ​​Itävalta.Tämä sisältyy ”Vauban linnoituksia” – ja on Unescon maailmanperintökohde. Sama silta ”Pont d’Asfeld” vuodelta 1734.

Myös kirkon Notre-Dame et Saint-Nicolas alkaen 1718 on tutustumisen arvoinen.

Briancon sijaitsee lähellä Ecrins National Park, ja kylän Chantemerle (6 km luoteeseen Briançon), voi ottaa köysiradalla ylös vuorelle ”Prorel” – joka on 2566 m Sieltä yksi on upea näköala rinteisiin ”Serre Chevalier.”

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Torino Airport on Italiassa, joka sijaitsee 121 km koilliseen Briancon.Muuten, Grenoble Lentokenttä 156 km luoteeseen Briancon.